![]() |
#5661 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha PROSTE ZE NA PIERWSZYM PIERDOLNIECIU JEST TOKSONG XDDDDD
![]() @~~ Tak podjaralem sie, stana mi, podskoczylem 3x i przybilem pione z tata.
Faktów niewoli w wiecznym Memento Mori Wyrzucam smutek, zostawiam Pamiec o Nich... In memory of Tenshinkhan. Ostatnio edytowany przez Canabis - 26-01-2010 o 17:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() No no
![]() ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5663 |
Użytkownik Forum
|
![]() 0:03 Patrykknajt [17]: 19:54 You see Wo zonko Reprezentant (Level 16). He is a paladin. He is Member of the Karlin Peka Tim. o kurwa !!!!! zamiast carlin-to karlin///zamiast pk to peka//zamiast team to tim a ja mam zamiast knight to knajt/aledasieztymzyc
![]()
![]() |
#5664 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() Cytuj:
A co do believe to mimo ze mam do czynienia z angielskim od dluzszego czasu to dopiero z 2 miechy temu zorientowalem sie ze pisze sie believe a nie belive beka ze mnie co ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5665 |
Użytkownik Forum
|
![]() może i sumarum nigdy nie byłem dobry w tych trudnych mongolskich czy chinskich czy jakichs innych zwrotach xd ale to nie o to chodzi, bo pamietam jeszcze napinki kiedy zarzekal sie ze ma 100% z rozszerzonej i błędów nie robi etc etc
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5666 |
Użytkownik Forum
|
![]() A pierdolisz bardol, nie jestes dobry z takich zwrotow? To jestes frajerem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
|
![]() tylko widzisz Bardolek , ja mam na Ciebie w pelni wyje**ne i na to , czy mi wierzysz , ze pisalem rozszerzenie czy nie. I nie mowilem , ze mam 100% , wiec ogarnij pionie co piszesz. Uderz jak Rosi do swojej redakcji , zeby Ci wymyslili jakas godną odpowiedz.
10:00 Do You wanna ignore Bardolek? 10:00 You are now ignoring player Bardolek Ostatnio edytowany przez Angelos - 27-01-2010 o 10:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5668 |
Użytkownik Forum
|
![]() NOoo wkoncu sie cos rozkrecamy kurwa !!!
![]()
![]() |
#5669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Na vencie jak jeszcze angelos sie bawił w admina też mieliśmy kanał belive, oczywiście kurwa do mnie z ryjem że się nie pisze believe ;d
A no i mieliśmy rangę [Shoter], też się upierał że tak się pisze... imho to takie rzeczy się ze słownikiem powinno robić Tenshinkan, toc u nas niedawno na sprawdzianie z angola 10/15 osób ten bład zrobiło xdd
![]() |
#5670 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() PS english mastah przecinki (to takie coś ",") stawiasz od razu za wyrazem, nie po spacji. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() taa hahahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Warwarwar?!
![]() |
#5674 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Dni mijają, forum Morgany takie samo...
![]() Ostatnio edytowany przez Gonzo - 27-01-2010 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() Btw.. Mogę uploadnąć 100mb filmów z Morgany. ;p
![]() |
#5676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2009
Imię: Kuraa
|
![]() Chciałbym sie dowiedziec co to za zamieszki ostatnio wynikly bo co sie pytam ludzi to jak zawsze na morganie trzeba chyba pojsc pier*olnac bota zeby sie obudzil
Ostatnio edytowany przez Kuraa - 28-01-2010 o 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5677 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bylo isc pierdolnac
![]()
![]() |
#5678 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2009
Imię: Kuraa
|
![]() Eloo ogarnij kregoslup i wyjdz na dwor bo naprawde wyszlo z mody takie wjezdzanie . Morgana to przeciez Peace land . Wiec nie wiem skad tyle w tobie glupoty i nienawisci do ptakow ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5680 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |