![]() |
#5682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Co taka nuda?
btw widze ze wojna na Aurerze jak ja pierdooooooole. no nie ma co, Furora i Morgana sie postarały hahaha Ostatnio edytowany przez Jaz - 03-02-2010 o 14:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() war mode'a nie ma i nie bedzie, przynajmniej tak mowil tajson ;d
Dobrze ze tam nie poszedlem...
![]() |
#5684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() NO ja tez.
HEHEHEHE -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#5685 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5686 |
Użytkownik Forum
|
![]() @/\
Ale jeste Orzeł... A co by mu to dalo jak by nie zaakceptował? ![]()
![]() |
#5687 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dałoby mu to tyle, że wojnę trzeba by było wygrać aktywnością i wybijaniem expiących żydów, a żeby to zrobić trzeba mieć sporo bot knightów i najlepiej 45tek na których nie ważne jest aż tak bardzo czy wbijesz rs czy nie.
Przy opcji WAR mode natomiast mogliby wpadać kiedy chcą i kosić wszystko co się rusza, po czym iść na obiad, wracać po 3 godzinach i znów robić rzeź. W takim przypadku długoterminowa aktywność nie jest wymagana, wystarczą zbiórki i dobre zorganizowanie... o ile dobrze rozumiem tę opcję oczywiścię.
![]() |
#5688 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdybyscie im wybili te 10-15 osob na fragi, utrudniali expienie/zycie/etc, to tak czy siak by zaakceptowali ten war mode.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5689 |
Użytkownik Forum
|
![]() @/\
I WLASNIE TO CHICALEM POWEIDZIEC PRZEZ TEN POPRZEDNI POST. ![]() masz + xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD @Akon Moj post byl ironia, ale dobrze ze przedstawiłes to reszcie bo niestety jest ograniczona ... ![]()
Faktów niewoli w wiecznym Memento Mori Wyrzucam smutek, zostawiam Pamiec o Nich... In memory of Tenshinkhan. Ostatnio edytowany przez Canabis - 06-02-2010 o 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5690 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ogolnie Fail dla Drasou, nie wiem kto nim teraz ogarnia ![]() ale Pozdrawiam :*
![]() |
![]() |
#5691 |
Użytkownik Forum
|
![]() Beka z tym RedTUBE nie?XDDDDD
![]() ![]() @UP Ja to zdjecie znalalzlem na forum otsa syniu ![]() ![]()
Faktów niewoli w wiecznym Memento Mori Wyrzucam smutek, zostawiam Pamiec o Nich... In memory of Tenshinkhan. Ostatnio edytowany przez Canabis - 06-02-2010 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5692 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiadomo ze Renia nigdy nie zdradzi ![]() ![]() A Tobie zycze mile chwile w gronie raczki i Tibijskich swiatow bez ktorych nie mozesz zyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
,, ...Nie jestem idiotą, by mówić jestem tutaj po to, Otwieram usta i niech płynie czyste złoto Nagle wiatr moim oknem skrzypnął Ja się obudziłem, a garbaty anioł zniknął... " Ostatnio edytowany przez Kaliber_ - 07-02-2010 o 08:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5693 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak nie moge zyc bez swiatow tibjskich nie wychdoze z domu i na*******am caly czas na REDTYBE hahaha
![]() ![]() ![]() TERAZ BEDZIESZ CIESZYC MISTRZU? ![]() PS. Sledzisz mnie ze masz takie info? o0
Faktów niewoli w wiecznym Memento Mori Wyrzucam smutek, zostawiam Pamiec o Nich... In memory of Tenshinkhan. Ostatnio edytowany przez Canabis - 07-02-2010 o 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() TU dalszy ciąg orańska
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() NIE wchodźcie w ten link! to jest keylogger, który po kliknięciu daje Arcanowi punkty w jakiejś dennej grze!
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5697 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisze tak bo na filmiku widac jak nieogarnal i padl jak jakis noob czar hahah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5698 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5699 |
Użytkownik Forum
|
![]() HE HE HE HE HE HE HE to dziwne, że jakos go zajebali + jak widac na filmiku Silent Joshi mial z 10hp, a i tak nie byli full ekipą wiec ogarnij sie chlopczyno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() 7 vs 7 to sie mozna posmyrac po jajach najwyzej.
I nawet ladnie te kamele graja |
![]() |
![]() |