![]() |
#5681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Kemyr Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 112
Poziom mag.: 69
|
![]() np. <10 znaków>
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5682 |
Guest
|
![]() Podsumuję tych co się tu udzielają na podstawie wieloletnich obserwacji.
1. Ter - najlepszy użytkownik allegro. Nie jest może on super sprzedawcą, ale super kupującym. Kupi każdego itemka!!! Za każde pieniądze!!! Piszcie do niego na gg jak macie coś na sell: 9769335. Uważajcie na te efekty, które nakłada na zdjęcia! Są okropne! 2. Globson- ciśnie ludziom po bani. Prawidłowo!!! Wzorowy użytkownik! 3. Marian biker - on jest głupi. Niech lepiej jeździ na swoim rowerze, który dostał na pierwszą komunię. Naucz sie pisać noobie :/ 4. VV[]J3 - 3 miesiące temu miał 55lvl, teraz ma 60lvl. Ciągle miał pacca i był online 24/7. Nic dodać nic ująć (skill tez niski, bodajże 69/61). 5. Kemyr - pies robi pg a potem mówi, że nie ma czasu grać bo jest głupi i takie tam wymówki. OSTATNIO WIDZIAŁEM GO NA TROLLACH W THAIS! Mowił że robi tam 1k exp/h i zabija uhem. Kemyr to po prostu dziecko neo, tylko nabija posty typu gz i hunted. 6. Brando - tłusta, gruba golonka. Nie boi sie dać zdjęcia z real mimo iż ma niewyparzony ryj. Brawo daun! Skille ma 85/80 na 150lvlu, niestety jest jeszcze noobem ![]() 7. Naolo - "Macie tu mały advens. Gratz Morf! Pozdrawiam!" 8. MtD_1992 - ciągle "wżuca" skriny! tak trzymać! on tu "wżuca" zdecydowanie najwięcej SS! 9. KoGuTeK - jest tempy ale sie tym nie martwi. Prawidłowo 10. misiekblade - SORCERERER HAHAHA EVUULLLL! LVL JEST DUZY ALE TO SIE ZMIENI!!!11111!!! IDE SE PACZE SE A TU GLIZA LEZY SE! MYSLE SE NIE WEZME JOM A TU GLIZDA SAMA BIERZE SIE ;OOO EVUL SORCER 11. bambooha - znam go z real, jest naprawdę wporządku. Spoko koleś! Tylko ryj krzywy! 12. K@lit@ - nie wiem co by tu napisać. Żadko sie udziela, ale to akurat dobrze. 13. Flaunik - h5n1 ![]() 14. glopson - sami oceńcie NIEDLUGO KOLEJNA CZęŚĆ! Ostatnio edytowany przez glopson - 28-03-2007 o 21:00. |
![]() |
![]() |
#5683 |
Guest
|
![]() Myśle, że oceny są przemyślane i w miare prawidłowe
|
![]() |
![]() |
#5684 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Myszoon
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Fakt 5lvl w 223h to nie osiągnięcie ![]() Ostatnio edytowany przez Myszoon - 25-03-2007 o 22:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5685 |
Guest
|
![]() Kolejna część
1. agroki - jest on zupełnie ok. Nie jest trollem! to nieprawda. Często zmienia chary ale robi je sam!!! jest ambitnym zawodnikiem bo po każdym hacku sie podnosi (głupie boty;/) 2. johny_102 - bardzo niesympatyczna osoba. Ciągle hunci hydry a jego najlepszy loot to: biała perełka (widziałem filma jak bloker kosił loota a potem dał mu tylko perełke). Jest tempy bo z tym blokerem ciagle expi i sie dziwi ze jakos łupu nie ma ;/ 3. paladinka - żebrak. ma stoisko na ruskim rynku. Stoi z tabliczką, że zbiera na pacca a tak naprawde to kupuje chara bo paladinka mu sie znudziła. 4. zoom - szkoda że już nie gra bo miał delete chara. na forum pisze mądrze i rozsądnie. nie obraża innych lapsów (czyt. brando) na forum! pozdrawiam! Ostatnio edytowany przez glopson - 25-03-2007 o 23:11. |
![]() |
![]() |
#5687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Szczecin
Skille: xxx/xxx
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() glopson- Nie da sie go skomentować
![]() ![]() Btw. Nie gram już ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5688 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5689 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: SzCzEcIn
Gildia: Apocalyptic Riders
Poziom: 60
|
![]() glopson
Zazdroscisz chara czy stara cIE nie kocha?(Brak szacunku).Dla Twojej wiadomosci nie gralem jakies 2 miechy~ a logowalem zeby pogadac ze znajomymi.Co do skili są od tego statystki, 7 lvlowcu ![]() ![]() Dawaj More!Wiecej jest uzytkownikow! Dawaj! Ostatnio edytowany przez \/\/ [] J 3 - 25-03-2007 o 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5690 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buauhauha glopson mimo tego ,że zjechales mnie dosc ostro to podoba mi sie to co robisz !
![]() I do twojej wiadomosci wcale nie robie pg ani nie pisze,że niemam czasu na gre oraz NIE expie na trollach w thais i powiem Ci jeszcze,że nie jestem dzieckiem NEO ![]() Ostatnio edytowany przez Kemyr - 25-03-2007 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5691 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: SzCzEcIn
Gildia: Apocalyptic Riders
Poziom: 60
|
![]() @up
Nie boi sie?Moze sie przedstawi kim jest?Pokaze main chara? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5692 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To co piszesz jest śmieszne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5693 |
Użytkownik Forum
|
![]() u Ciebie może jest to prawda ale u mnie wogóle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
![]() |
![]() dobrze, ze o mnie nic nie napisal
![]() Azz, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5695 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Podkreślam ... "cząsteczka prawdy"
![]() ![]() Woje przestań tak sie go czepiać ... Przyjmij to jako żart ... Nie musisz sie tak bulwersować ... Bierz przykład z Kemyra ( tylko nie piszcie zaraz ze liże dupę ..z góry thx ![]() Go gorzej styrał niż ciebie ![]() Ciekawe ile Glopson przygotowywał te komentarze ![]() Ostatnio edytowany przez K@lit@ - 25-03-2007 o 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5696 | |
Guest
|
![]() @up
Może z 20min góra. Są to wieloletnie obserwacje, które tylko należało zapisać, a pisać potrafie ![]() Grałem w szachy o 500gp ![]() Wygrałem ![]() ![]() A tu coś starszego ![]() Myślę, że brak nicku nie ma wpływu na jakość obrazka ![]() KOLEJNA CZęść 1. Azaroo - skończył grać w tibie i dobrze. Wyluzował i pier**** te gre. Teraz ma wszystkich w dupie bo hacka hapnął:/ 2. beciu - problemy z przekroczeniem 50lvla. Kiedyś miał jakiegoś chinskiego pallka ale pamiętam jak sprzedawał bo go zjechaliście na forum ![]() 3. Y@hu^^ - trudno policzyć ile miał juz charów ale woli CS'a i dobrze robi. A w CS to tylko strzela po mordzie kumplom ![]() 4. pawii - to dopiero laps! Zasłynął jako gracz o najniższym w historii tibii IQ. Cytuj:
5. Glonsher - nie stać go na tempest roda więc ubił Lavadina. Niezły żul. Ale teraz gdy ma juz wymarzony kijek może spokojnie expić ![]() ![]() 6. Hachu - nabijacz postów, ciągle robi double posty. Jest niecierpliwy i wciska na chama "wyślij odpowiedź". 7. Wykretas - spoko ziom. wykręca wszystkich z równowagi. Bije noobów bo chce sie ich pozbyć. Czasami to skutkuje bo noob sie załamie i zmienia serva tak więc niedługo danubia bedzie spoko. 8. Azaluz - podobnie jak wykretas wycina noobów z danubii. Dzięki niemu pozbyliśmy sie uh makerów takich pg jak: Jastin, Joxabet, Teraram, Stormvis, Naolo, Blanik itp. 9. Peps - reklamuje pepsi bez mojej zgody. Wszyscy wiemy iż niektórzy moderatorzy wolą Cole Original z biedronki. Powinien być za to zbanowany!!! @down Huntuj go ![]() Ostatnio edytowany przez glopson - 26-03-2007 o 00:52. |
|
![]() |
![]() |
#5697 |
Użytkownik Forum
|
![]() @glopson
Glosher nie poexpi bo ma HUNTA U MNIE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cos z rana ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kemyr - 26-03-2007 o 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Krakow
Stan: Na Emeryturze
Imię: Naolo
Profesja: Knight
Poziom: 119
![]() |
![]() 8. Azaluz - podobnie jak wykretas wycina noobów z danubii. Dzięki niemu pozbyliśmy sie uh makerów takich pg jak: Jastin, Joxabet, Teraram, Stormvis, Naolo, Blanik itp.
Hahaha... To Ci sie nie udało. Nie wiem jak z UHmakerami innych ale mój od dość dawna nie padł. Ciekawe czy znasz chociaż nick mojego "UHmaker'a". To co piszesz jest ok ale czasami dowcipy sie nie udają ![]() A tutaj ss. ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5699 |
Użytkownik Forum