|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5721 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() Cytuj:
ponawiam!!!!
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
![]() |
![]() LUUUUUDZIEEEE!!! JA ZARAZ SIĘ CHYBA WYDRE NA CAŁY GŁOS!!!
JA TO KUR*A NIE CARBOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!!!!! NAWET TEGO GOŚCIAA NIE ZNAŁEM!!! NAWET NIE OGLĄDAŁEM JEGO TRUELANDA!!!!!!!!!!! TO MNIE JUŻ POWOLI DOBIJA! xDDDDDD ![]() Sorry za Offtop ale musiałem to napisać ![]() @Edit Patrzyłem na forum, no i znalazłem TRUELAND. STRON: chyba... 7? nie pamiętam. Autor: Carbon_Lord. ALE JA NIM NIE JESTEM. ROZUMIECIE?! ANI NIKIM INNYN. NIEDAWNO SIĘ ZAREJESTROWAŁEM. NIE JESTEM ŻADNYM JAKIMŚ DOŚWIADCZONYM FAKEOWCEM CZY COŚ!!! @Down Po co miałbym robić nowe konto gdybym był Carbonem? Hmm? Możesz spytać się moda lub admina o IP moje i Carbona, pokaże ci, że inne...
![]() Ostatnio edytowany przez You_Ying - 06-10-2008 o 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @ up
Witam z powrotem Carbonie xD xD xD Mnie nie nabierzesz ![]() @ Lova ![]() Rozjaśniłem troche tę rękę ale taka niewycieniowana mi się teraz wydaje.. Troche na szybko robione.. Jak coś się nie podoba to moge poprawić ![]()
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 05-10-2008 o 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Dobra dobra, nadszedl dzien dobroci i rozrzutnosci...
Zrobie outa osobie ktora napisze posta zaraz po tym (sry ze tak cuduje xd). Odrazu mowie ze nie robie potworow i postaci z mang/anime (sa tylko moje ;3). Czekam na zamowienie ![]() @down Kk, biore sie do roboty. Zrobie ci to ale nie obiecuje ze zamowienie bedzie szybko zrealizowane. Myslalem ze bede mial troche czasu a tu sie nagle okazuje ze sie mylilem. Ale spoko, zamowienie zrobie ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 06-10-2008 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]()
Ostatnio edytowany przez Spoilerek - 05-10-2008 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5726 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Na zawsze Piła <3
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 89
|
![]() @Mikes1
Mogę też użyc ?? Czy niezbyt ![]() @Pacz knight Ale się cieszymy... Wreszcie dałeś "L" do podpisu a nie SASGAY'a bo był żalowcem i nawet ładny ten "L" nie wyszło ci jak siedzi ale można rozpoznac jak siedzi ![]() topic: Kto mi zrobi porządne włosy ichigo sprzodu i z tyłu... Bo mi wychodzą żalooofkowe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5727 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
Zapytaj się Lovy bo to teraz jej ![]()
![]() |
![]() |
#5728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
![]() |
![]() Ja mam tylko pewne pytanie...
Kto to zrobił? ![]() Chciałbym to użyć w moim fake... Niech autor się szybko zgłosi ![]() @Down NO I JEDEN MĄDRY ZROZUMIAŁ! xD
![]() Ostatnio edytowany przez You_Ying - 06-10-2008 o 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5729 |
Zbanowany
|
![]() @Lova
Moge użyc ;3? @You Ying i inni Boshe !!! Przecież to nie Carbon ! Czy Carbon łamał by języki tzn. łączyc dwa języki... No bo żal kto nie umie napisac Moja Wściekła Kulka RLZ czy tam Rulez... A i zapomnieliście że to nasz 3 user z tymi kulkami ... Zapomnieliście o Buszmen'ie lub Buszman'ie nie pamiętam jak się on nazywał XD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5730 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
Gdyby chodziło tylko o kulke... ![]() Ogólny styl wypowiedzi mi do Carbona pasuje.. No i to że cały czas edytuje swoje posty zmieniając treść całkowicie... I charakter ![]() Dla mnie to jest Carbon i mnie nie przekonacie ![]() Sory za spam ;<
![]() |
![]() |
#5731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Omg... Ale zescie sie przyczepili. Przeciez wiele osob ma w avkach i podpisach te gowniane kulki. Mnie z kolei wydaje sie ze to Buszman wnioskujac po tych waszycha avkach i sygnach. Tez mial w podpisie te kulki i sie niemi podniecal ze jego zielone kuleczni ROXor!
@bleachz Taaa L jest spoko. Ale nie na dlugo, bo Sasuke-kun zaraz wruci ;p Teraz jest Yondaime x.X @topic Dobra potrzebuje jak najszybciej drewnianej podlogi, kamiennej (ale nie tej zwyklej, najlepiej dajcie wszystkie jakie mata). Potrzebuje jeszcze takich mchow i porostow na skaly. Z gory dzieki! Btw. Spoilerek - napisalem ci ze outa bedziesz mial pod konic tygodnia. Sry ze tak dlugo ale nie mam zbyt wiele czasu. Ale jak obiecalem tak zrobie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luminellee
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 5
|
![]() @Mikes1
Dzięki ;d @bleachz Nie możesz ;> @Offtop A mnie nie obchodzi,czy You_Ying jest Carbonem czy nie jest ![]() I tak,jeśli nim jest to i tak się wyda.
![]() |
#5733 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2008
![]() |
![]() Hejka, poproszę o outfity na podstawie tego:
1.http://lineage2.bajo.pl/2697,wyposaz...armor#itemsTop (kliknijcie na 1 od góry czyli Dark Crystal leather armor) 2. ![]() Proszę o dokładne i ładne wykonanie(z głową białą od citizena bo umieszczę zrobioną przezemnie) Z góry dzięki. Ostatnio edytowany przez Nahar - 07-10-2008 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5734 | |
Zbanowany
|
![]() Nudzi mi się więc tak samo jak Pacz_knight zrobię zamówienie...kto napisze podemną...
Wymagam: Screena, 10 post minimum i nie robic na odpierdziel, nie robię "pótfooróf" ponawiam zamówienie: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5735 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Ja mam takie zamówienie - uzupełnić TO
Miałem problem z znalezieniem brakujących grafik - dlatego ich tutaj nie ma... jak ktoś może to niech uzupełni w Brakujące podkładki, brakujące (głównie lewe) strony postaci oraz dodajcie Demon huntera i Cośtam jeszcze co brakuje... ;] Taki prezent na 12 października ode mnie ;] Dobra wybielaczu ;] z obietnicą jaką dałeś w poscie powinieneś się tym zająć no nie ? cya. @Down Ty zua istoto ;( już Cię nie lubie ;( Właśnie się zachowałeś ja głupie polskie dziecko x.x. Czemu głupie ? Nie znasz nawet kolesia, tylko usłyszałeś że chce "Outy z Naruto" po czym go od razu obraziłeś. Samemu również lubię Naruto i według mojego skromnego zdania (nikt nie musi się z tym zgadzać) Naruto jest stokroć lepsze od wybie... od bleach'a. Powiedz mi do cholery co to ma wspólnego do zamówienia o Outy z Naruto |O,.,o| I czemu według Ciebie trzeba się znać na Anime żeby lubić Anime ? To tak jak byś Nie mógł lubić Grześków dlatego że nie jesteś znawcą od Wafelków i Czekolady O.o, Nie możesz lubić Władcy Pierścienia ponieważ nie jesteś Ani Reżyserem ani Krytykiem Filmowym O.o. Proszę - wytłumacz mi Co ma Znanie się na Anime do Lubienia Anime ? O.o Ooo - Przynajmniej w części będę mógł to uzupełnić Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 14-10-2008 o 08:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5736 |
Zbanowany
|
![]() Aż tak czasu nie mam :S ;<.
Ale chociaż łap Demon Hunter'a ![]() Wolałbym jakiegoś outa z obrazka ;<. Jeżeli chcesz do zagadaj na pw. @down Następne dziecko jetixu -,- @Up Wiem że jestem zuy, nawet mama mi to mówi ;x, tu masz jeszcze kilka badziewi Ostatnio edytowany przez bleachz - 13-10-2008 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5737 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2007
|
![]() Mam prośbe czy mógłby mi ktoś zrobić outy z naruto? Byłbym bardzo wdzięczny
![]() @2x down Przeszkadza Ci to? Naruto fajna bajka i poprosiłem oto bo sam na outach się nie znam i nie wiem jak zrobić. Gybym potrafił to sam bym zrobił. Ostatnio edytowany przez Kamil_Bks - 13-10-2008 o 07:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5738 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Poproszę polskie znaki diakrytyczne...
Oczywiście w formie czcionki tibijskiej... @2xUP Kolejne dziecko Bleacha... @Down Potrzebuje małe... @2xDown Dzięki... Ostatnio edytowany przez Arashel - 13-10-2008 o 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5739 |
Zbanowany
|
![]() Usunąc posta ;x.
@2UP Ehh ty chyba nie wiesz co to anime... a out to prosta rzecz co takiego trudnego: otworzyc painta, narysowac, oraz pocieniowac! Ostatnio edytowany przez bleachz - 13-10-2008 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5740 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: Dom :)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Arashel
http://img241.imageshack.us/my.php?image=arashelom6.png Chyba o to Ci chodziło? Znalazłem gdzieś na kompie i Ci je wyciąłem. Tamte czarne to tylko sprawdzenie czy są wszystkie. @2xUp Np
Dark-Master Ostatnio edytowany przez Dark-Master - 13-10-2008 o 18:54. |
![]() |
![]() |