![]() |
#5741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Najlepszy knight : Asen Yokar/Potus/Ligus
Najlepszy palladyn : Vake Stood Najlepszy sorc : Ho'lu Najlepszy druid : Dawergo Sewery , Ja xD Najwiekszy polski noob: Kattinka Najwiekszi polscy awanturnicy: Kattinka,Ja Najaszybciej zarabiajacy polak z silvery:- Najbardziej lubiany PL: Nie jestem pewna. Najbardziej nielubiany PL: Ktoś tam... Najwiekszy pker:- Najlepsze pvp: Neo~ ,Rekin~ , Najgorsze pvp:- Ja też mogę przyjechać na te spotkanie w lecie ... : )
![]() Ostatnio edytowany przez Carrota - 22-03-2007 o 17:47. |
![]() |
|
![]() |
#5742 |
Użytkownik Forum
|
![]() srry za double.
![]() |
#5743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To nie jest odpowiedź, chyba mi nie zabronisz.
Apropo, że nie lubiany przez wszystkich to chyba twój błąd ;], jak nie jesteś czegoś pewna to się nie wypowiadaj, bo to żałośnie wygląda "dla wszystkich pewnie Mendolina"
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#5744 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jestem największym polskim noobem, wiec aby zasluzyc na ten tytuł musze robic cos wrednego ;P Sry, ze na Ciebie padlo ;D @Carrota ;] Wolisz tube czy łóżeczko ? ;>
![]() Ostatnio edytowany przez Kattinka - 22-03-2007 o 18:01. |
![]() |
![]() |
#5745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
|
![]() 1. najlepszy Kina- nie wiem mi zaden kina nigdy nic nie bloczyl xD
2. najlepszy pala- Seba konieczny, Michael Rzotkiewka. 3. najlepszy sorc- Klukens, Ho'lu. 4. najlepszy drut- Dawergo Serwery, Gomez~. 5. najwiekszy polski nab- Kamy'khoz. 6. najwiekszy polski pidżi- Asen, Ho'lu, Vegeta. 7. najwiekszy awanturnik- Legolas of Anarchia ^^. 8. najszybciej zarabiajacy polak z silvery- Klukens, Potus, Michael Rzotkiewka. 9. najbardziej lubiany PL- Nettona Sagol, Krzysiu Szycha. 10. najbardziej nielubiany PL- nie wiem. 11. najwiekszy pk-er - Shortys Shine 12. najlepsze pvp - Shortys Shine 13. najgorsze pvp - nie wiem 14. najwiekszy woziciel - Asen, Holu i Ligus ^^ bez urazy |
![]() |
![]() |
#5746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Konkurs
A wlasnie zapomnialem.. 2. Seba Konieczny of course... 11. Ya, Ho'lu, Shortys, Rekin 12. - 13. Michalakmee & Beretton 14. Asen, Holu (to nei ma byc obrazliwe, ma tu byc prawda ![]() @Silvera Widzicie, jednak jest z was troche pozytku, jak chcecie to mozecie pogadac xD Ostatnio edytowany przez Galera_Warrior - 22-03-2007 o 18:01. |
![]() |
![]() |
#5749 | |
Guest
|
![]() @marcinekk
A jak skillował Leo Lenidas (mówiłeś że jakoś ciekawie) ? Czyli ty mówisz, że opłaca się doskillować do 70/70, do 65/65 chętnie mi pujdzie (bo mam 60/60), a potem to nie wiem czy już nie aktywuje tego pacc bo tak siedzieć i patrzeć na te skillowania to już mnie krew zalewa. @Kattinka Nie znam cię w tibii (jak prawie każdego na tym forum bo jestem nowy na Silverze), ale z forum to ja Ciebie bym wytypował na największego nooba, worzącego się, i jakbyby była konkurencja najbardziej pewny siebie to też, bym na ciebie zagłosował. Musisz mieć dobre plecy albo sama dobrego chara. @Durdq Plagen był schakowany, tak jak Potus. Przeczytasz to na ~10-stronie do tyłu w tym temacie. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Krova - 22-03-2007 o 19:14. |
|
![]() |
#5750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Najlepszy kina:Carpathiaa, Asen yokar
Najlepszy pall:Royal michael(co z nim jest?),Sebek oraz kiedys Reksio silver Najlepszy druid:Ofc me<lol123456>Dawergo sewery Najlepszy sorc:Circa ,Gorti xD Najwiekszy nab:Moj qmpel z klasy, Kam'ykhoz (bo udaje kamykhoza) Najwiekszy pidżi:Asen Najwiekszy awanturnik:Asen ,Ho'lu ,Markiz Najszybciej zarabiajacy:Nie wiem Najbardziej lubiany/a:Seba ,Krzysiu ,Delfi Hahn ![]() Najbardziej nielubiany:Idk Najwiekszy Pker:Ho'lu ,Shortys Najlepsze PvP:Ho'lu Najgorsze PvP:Ja tam nie wiem Najwiekszy woziciel:Tego tez nie wiem |
![]() |
![]() |
#5751 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Krova
To nie marcinek tylko ja mowilem o skillowaniu Leo. On bardzo nie lubil skillowac, wiec bral sobie najslabszego cluba i expil nim na rotwormach, skillujac przy tym xD Brak mi go na Silvie >.> |
![]() |
![]() |
#5752 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Krova
100 % zgadzam się z Tobą ![]() Gdybyś chciał kiedyś pogadać to nick "Carolla"
![]() |
#5753 |
Guest
|
![]() @2xUp
Masz rację to ty to powiedziałeś. Dzięki za fajny pomysł, może go potem wykorzystam, ale narazie jeszcze nie jest tak źle w tym skillowaniu przy skillach 60/60 - 5h ;]. Doskilluje do 65/65 bo przy okazji robie w porządki na dysku z muzyką, a potem zaczne expić. I na ~35 lvl doskilluje do 70/70 i będzie dobrze. @Carolla Ok, odezwe się, i tak skilluje to się nudze, to chociaż porozmawiam. Ostatnio edytowany przez Krova - 22-03-2007 o 20:54. |
![]() |
#5754 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Potus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Dragons
|
![]() 20:13 Artzenho [148]: 16:13 You see 3 heaven blossoms. They weigh 6.30 oz.20:13 Undisputed Druid [104]: tenho 38
oczywiscie czyje blossomy u Undisputeda....moje ![]()
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
![]() |
![]() |
#5755 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Krova
Nie mam ani tego, ani tego. Mam po prostu swoje własne zdanie. =)
#5756 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mimo wszystko sam sobie byles tego winien. Nie daje sie nikomu passow TYM BARDZIEJ BR, a jezeli juz to sie je pozniej ZMIENIA. :/
|
![]() |
![]() |
#5757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() Moze niech ktos teraz zliczy wszystkie glosy i przedstawi wyniki
![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#5758 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Sewery, Shortys, Lenidas, Potus, Gdzie wasze glosy? |
|
![]() |
![]() |
#5759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Seba Konieczny
Profesja: Paladin
Poziom: 103
|
![]() Najlepszy kina:Leo~
Najlepszy pall:Royal Michael, Reksio~ Najlepszy druid: Daw~ Najlepszy sorc:Circa, Silverman <dawne czasy> Najwiekszy nab: - Najwiekszy pidżi: Ho'lu/Fantom/itd Najwiekszy awanturnik:Ho'lu, Markiz Najszybciej zarabiajacy: - Najbardziej lubiany/a: Leo~ Najbardziej nielubiany: Ho'lu Najwiekszy Pker: Ho'lu, Shortys Najlepsze PvP: Neo~ Najgorsze PvP: - Najwiekszy woziciel: - Ostatnio edytowany przez cwaniak89 - 22-03-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
#5760 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
|