![]() |
#5761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Teraz kilka spraw
![]() Jeśli mamy iść na nowego serva to teraz musimy uzgodnić parę rzeczy. Po 1. Czy używamy jakiś rozpoznawczych elementów w nicku a jeśli tak to jaki? Po 2. Jeśli mamy iść razem to musimy zapomnieć o starych urazach i wspierać się wzajemnie. Po 3. Może jakieś inne propozycje? ![]()
![]() |
#5762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() Jestem za tym, żeby zrobic jakies podobne nicki bo to fajnie wyglada, newy wyjda najwczesniej na update <lato 2007> a jak nie to zima, wiec jest jeszcze duzo czasu
![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#5763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
|
![]() Nom z tym dopiskiem do nicków to trzeba dosyc szybko cos wymyslic bo przed samym upadate moze byc z tym problem :/
A co do wspierania sie wzajemnie itp, to przeciez logiczne ^^ a tymbardziej na swiecie pvp. a co do pomysłu to jeszcze mozna by bylo zrobic tam gildie tylko dla ludzi z silvery i tez jakas nazwe, lidera, itp powymyslac ^^ ale na takie zeczy to do lata mozna poczekac ![]() |
![]() |
![]() |
#5764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Profesja: Paladin
Gildia: Blood Shaman King
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() @2up i 3xup
ale po co wy sie tak spieszycie? pomysł z podobnymi nickami jest dobry ale jednak wyjątkowy żeby jakiś niechciany naab go nie wykorzystał oczywiscie nie wymysle takiego w pyte oryginalnego "dopalacza" do nicku ![]() BTW. Najlepszy kina: Rekin~ Najlepszy pall : Seba~,Royal~ Najlepszy drut:wiadomka ze Daw~ i Wojtasg Najlepszy sorc: Rasta~, ho'lu, Najwiekszy nab: Timonek drutek ![]() Najwiekszy pidżi: N/C Najwiekszy awanturnik: Ho'lu, Circa i shorty Najlepiej zarabiający: Klukens Najbardziej lubiany: Ligus, pulpet~,Zuleq,Rekin,klukens,potus,Seba~,Rzotek~ Najbardziej nielubiany: Nie ma takich bo nic mnie nie zrobili Najwiekszy pker:ho'lu, shorty i circa Najgorszy pker: Ja ![]() Najwiekszy woziciel: IDK. ![]() |
![]() |
![]() |
#5765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Najlepszy kina: Asen, Ja<lol>, ligus i oczywiscie Potus,
Najlepszy pall Seba, rzot i vake a i jeszcze legolas... Najlepszy drut: daw i wojtasg Najlepszy sorc: klukens Najwiekszy nab: n/c Najwiekszy pidżi: n/c Najwiekszy awanturnik: markiz, holu, ligus Najlepiej zarabiający: holu i kluk Najbardziej lubiany: rzot Najbardziej nielubiany: n/c Najwiekszy pker: holu i shortys Najgorszy pker: n/c Najwiekszy woziciel: n/c |
![]() |
![]() |
#5766 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czy z tym liderem w gildi to dobry pomysł
![]() Najlepiej by było zrobić po prostu 2 rangi dla facc i dla pacc tak będzie najlepiej i nikt nie będzie miał nikomu za złe że ten jest liderem a ten nie ![]() Co o tym sądzicie? ![]() Co do tego dopisku to naszła mnie taka myśl lekko głupawa no ale ok co sądzicie o dopisku Nick'Silver PS: Co sądzicie o moim nowym avatarze? :>
#5767 |
Guest
|
![]() @Kasztaniaczek
Nie prowokuje kolejnych kłótni tylko wyrażam swoje zdanie. Inni wyrażają, więc ja też moge. Nie wyzywałem jej/jemu ani nie robiłem jej/jemu wielkich przykrości, tylko powiedziałem jej co o niej/nim sądze. Teraz jak "przekręciłeś kota ogonem" wyjdzie na to, ja jestem ten zły bo prowokuje kłótnie ;/ |
![]() |
#5768 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
Chicalbym utworzyc przymierze 4 swiatow i stworzyc gildie na zasadzie "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego". Mianowicie: 1. Harmonia( Markiz i jego qmple). 2. Obsidia( okolo 5 osob z 100+ moi qmple ![]() 3. Candia( Lenidas i jego znajomi godni zaufania). 4. Silvera. Cytuj:
![]() |
#5769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Donrym pomysl z koncowka nicku. ALe teraz trzeba sie zastanowic jaka..
Tutaj moje typu, ktore teraz przyszly mi na mysl ![]() -Neo'Silver -Neo'Jams -Neoban, Rekiban, Liguban itp itd -I w pizdu nie wiem co dalej wymyslic, w brew pozora to nie takie latwe. Mozemy jednak zrobic koncowke nicku Sei. Np Leksei, Neosei, Dalsei, Alsei itd.. |
![]() |
![]() |
#5770 |
Użytkownik Forum
|
![]() Galera@
Z tą końcówką Silver to ja już wcześniej zaproponowałem ;> Rekin@ Jasne że twój avatar lepszy od mojego ![]() Chciałem sobie dać taki sam ale nigdzie nie znalazłem bardziej gejowego ![]()
#5771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() :< <cieesieńdź znakuff>
#5772 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Ja gdybym gral bym napewno nie zrobil zadnego dopisku tylko swoj nick ;s
Cytuj:
Fuuuck zapomnaielm ze wczesniej posta dalem i double wyszedl xD! Ostatnio edytowany przez Shinjix - 24-03-2007 o 00:16. |
|
![]() |
![]() |
#5773 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lider jest tylko jeden a vicem moze byc kazdy z paccem, nawet jak ranga lidera ma taka sama nazwe jak inne to caly czas liderem jest tylko jedna osoba ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
|
![]() |
![]() |
#5774 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom zrobimy tak ze pacc jedna ranga facc druga ranga a lider to juz nie bedzie problemu za bardzo
![]() a co do nickow to mi sie podoba cos takiego zeby nie bylo ' oprostu nick polaczony z dopiskiem tak jak maja na przyklad zenho albo moglo by byc <nick><spacja><na przyklad silver> cos jak shortys shine, circa shine ![]() |
![]() |
![]() |
#5775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Kacpa
Good Idea. Podoba mi sie ta koncowka Shine, bo ladnie wyglada. @Rekin Gejowaty masz ten avatar i to zajebiscie ![]() |
![]() |
![]() |
#5776 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Imię: Rastaman Shine
Poziom: 60+
Poziom mag.: 55
|
![]() @all
Czesto sie tu nie wypowiadam ![]() ![]() btw wkoncu nie ma klutni ;o gz Pozdro
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zuleq - 23-03-2007 o 16:21. Powód: btw |
![]() |
![]() |
#5777 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chodziło mi o coś takiego > http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds < wiem o tym że lider zawsze musi być...
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 23-03-2007 o 17:20. |
|
![]() |
![]() |
#5778 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem ocb... chodzi o to ze kazda ranga ma miec taka sama nazwe
![]() a co do Lidera, podjąłbym się ![]()
![]() |
![]() |
#5779 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5780 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pobol
Kojarzysz takiego osobnika jak Adrian Melka ? ![]()