![]() |
#561 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drudka from Isara
Profesja: Rookstayer
Świat: IsArAaA
Poziom: 27
Skille: ***/***
|
![]() Cytuj:
Co do tych moich wyroznien... nie wiedzialam ze Rooki to on ![]() Pozdrowionka z Isarki =]
DrudkA DrapieznA I SlodkA JaK BialY TygryS I CzarnA KotkA JesteM GoracA NiE DlA KazdegO DrudkA - NiE PytaJ DlaczegO 15:39 Silixoth [3]: Amazon choc poszukac Pacca
21:49 Rookguard Martin [3]: fajnie by bylo jak bym poderwal rookguardian de'Bove albo Bubble 22:08 Gandalf Rzebrak [41]: Jednak jestes master trapow stacjonarnych |
|
![]() |
|
![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() a ciekawe co by się stało gdyby przynieść rookowego spike sworda do dwarfa technomancera;>
|
![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tamten krasnolud chce śrubokręt, a oferuje w zamian miecz. Nie odwrotnie. Wiec raczej niewypaliłoby. ;]
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Świat: Pandoria
![]() |
![]() pamiętaj że technomancer uważa Excalibuga(czy jakoś tak) za nóż do masła;D
|
![]() |
![]() |
#565 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem nie można zdobyć SoF.Gdzieś na 5-10 stronie był link na video.google.pl z z Sof quest..Zobaczcie gracz dał "look" na sofai być może wysłał ten opis do kolegi który później pochwalił sie Sof ( przyjrzyjcie sie na dole Messeage sent to ****** )
Pozdro ! |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Odpierdo***e się od nich kur*a może go mają i co? to czemu na mainie jak ktoś wróci z anhi nie pokazuje ms'a lub d arma lub sca? bo tak i już a oni wam nie pokażą! i już! nie podlizuje sie jak coś i nie chce go zobaczyć sam sie dowiem gdzie trzeba walnąć kilofkiem
|
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Sof jak na razie jest nie do zdobycia. Generalnie nikt nie wie jak go zdobyć i coś czuje ze jeszcze troche czasu minie, choc mam nadzieje ze w koncu ktos tego dokona.
#568 |
Guest
|
![]() @up
moim zdaniem MS wie cos wiecej niz my wszyscy. Napewno w najblizszych 2 latach rozwiaze ktos zagadke =] |
![]() |
#569 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() Mowich ma racje. Skad taka pewnosc ze on nieistnieje ??ja sadze ze da sie go zdobyc tylko niewiadomo jak aha i co do tego filmu plx wejscie go wystawcie na youtobuce czy jak tam ;p bo jak go otweiram to bug jakis jest ;/
|
![]() |
![]() |
#570 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: W-Wa
Imię: Tyraf Talunwatty
Profesja: Druid
Świat: Nova
Poziom: 8
|
![]() Yyyy. Witam. Jestem nowy ale w Tibie gram troche dłużej. zrobiłem sobie przerwe jakas roczna czy moze polrocznai wchodze w dzial rookgard i widze tematy. Patrze na jeden znich a tu SoF done! Wchodze patrze, ale jest tu zbyt duzo stron. Mam prosbe molgby mi ktso strescic o co chodzi itd.?
P.S. Macie moze link do mapy Tibii ale takiej na ktorj moge patrzec w podziemia itd. |
![]() |
![]() |
#571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() @Up,
A więc tak. Grupka ludzi przeczytała na forum Tibia.de jak Master Slayer i Eclo doprowadzają do zniknięcia Spike Sworda. Postanawiają to wykorzystać i robią joke. Później De'Bove przesadza... mówiąc, że owieczka zjadła jej ów legendarny miecz... w końcu sprawa, delikatnie mówiąc, się rypie. Później wymówki, kręcenie, tralalala i bambuko. W końcu wyszło im to na duży plus, okrzyknięto temat Dżołkiem Roku etc. itp. Niebieski jeep odjechał w siną dal, wszyscy żyją szczęśliwie do dziś dnia. Fin. A podziemia mapy masz na Tibian Earth, projekcie na stronie głównej. Vial
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Ostrołęka
Imię: Uciekiniereek
Świat: Candia
Poziom: 32
Skille: 66/50
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() @Up
Byly teorie ze zjadł go królik a nie owieczka....w sumie to dotąd nie wiadomo xD |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() WG mnie ten temat juz jest do zamkniecia ...
wszyscy juz wiedza ze to "dżolk" ba! nawet wiedza jak to robic ,rozwijaja sie tylko mity i legendy zwiazane ze spike swordem a do takich rozmow jest inny temat. @2down Fakt , i to mnie boli Ostatnio edytowany przez Wiechoss - 09-05-2007 o 09:10. |
![]() |
![]() |
#574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() To pewnie zwierzątka hodowane na farmach, niedaleko Czarnobyla. Po tym wielkim <boom> rodziły się dzieci z pępkiem zamiast ucha... królik? Owca? Krzyżówka? To COŚ na co natknęła się pani De'Bove tego deszczowego wieczoru to nie było milusie, słodziusie, pinknusie i zachwyciujusie zwierząteczko... jutro zapewne napiszą o tym w Pani Domu i Przyjaciółce, więc będziemy na bieżąco.
Mówię całkowiście serio. Vial
#575 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]() Podpowiedz co laczy modka dzialu z cala ta historia ![]() ![]()
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() pamientam jak nie pamientam gdze to pisało ze jakiś anioł wzioł dzewczynie miecz i na tym mieczu była przelana krew dzeci i kobiet i >>>>>więcej nie bedze śmierci przez miecz<<<<< zostanie nazwany mieczem furi i bedze na wyspie pośrud ognia i tylko skromy może go dotknąc.
Nie pamiętam jak to było ale zaznaczyłem ważne słowa czyli działanie sofa jak ice rapiera nie jest bugiem |
![]() |
![]() |
#577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drengir Rook Stayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() tylko że jak na niego klikniesz nic nie pisze dziwnego
![]() ![]()
#578 |
Użytkownik Forum
|
![]() A może ze Spike Swordem ma coś wspólnego ten tunel.
Jest on na Pacc area na skeletonach. Sword of Fury -- Maze (tunel) of Fury ![]() Tylko droga jest zawalona kamieniami /../ ![]()
#579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Drengir Rook Stayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() o tym wiemy
![]() ![]()
#580 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Gildia: Nie Gram
Świat: W
Poziom: Ten
Skille: Shiiiit
Poziom mag.: !!
|
![]() Cytuj:
Zastanów się zanim coś napiszesz ![]() Mowicz
12:08 Knajcik Adi [12]: jednak to prawda ze ci co maja pacca to ich mama nie kocha |
|
![]() |