![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() @UP
Z twojej wypowiedzi wnioskuje iż posiadasz a może i grasz ze Speed Hackiem? Ineczej nie potrafisz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
|
![]() niegram ze speed hackiem bo bym sie nie pytal jak to zrobic zeby to miec czy tam kupic a i grac inaczej moge ale jak joz mowilem ze chce zagrac z tym speed hackiem ale niemam zielonego pojencia o co w tym chodzi dlatego mnie to interesuje takze jak to kupic? i jak to wyglonda,dziala?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie chodziło mi o Ciebie tylko Aeglos Tribunal, a ty się nie pytaj tutaj jak zdobić nielegalne rzeczy do tej gry bo ci nikt (taką mam nadzieje) nie powie! Graj uczciwie! Wbij jakiś ładny lvl bez żadnych pomocy i zobaczysz że poczujesz większą satysfakcje niż jakbyś zdobył ten lvl oszukując!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik forum
|
![]() omg no to napiscie ze nie dacie i koniec ale o co w tym chodzi ja kto kupic ? czy cos w tym rodzaju jak by ktos chcial mi powiedziec to na gg-8293440
z gory thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
![]() |
![]() Wszedlem na ta stronke co podaleś ale nic sie nie dzialo. Wiec wszedlem na www.darkeden.com ale pokazuja mi sie jakies znaczki i nic nie mozna odczytac! Moze ktos wie jak to zmienic??
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A może byś kurde poszukał co? Pytanie to było już co najmniej 5 razy w tym temacie i 2 razy w innych tematach! Co to się dzieje z użytkownikami tego forum? Wszyscy tacy leniwi jacyś są. No ale się poświęce i masz link do angielskiej wersji tej stronki
>> http://en.darkeden.com << |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik forum
|
![]() Apticer's ej to o co chodzi z tym spped hackiem jak to miec??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
UWAGA !!! Na 100% w tych plikach sa trojany/backdoory/virusy/etc. Jak ktoś niema antyvira - to nawet się niedowie że coś ma. Dzisiaj wszedłem na DarkEden International Forum (na en.darkeden.com) i pierwszy temat jaki zobaczyłem to od pana/pani "DE Forum" z linkiem do stronki z właśnie tymi hackami. Z ciekawości chciałem zobaczyc co w tym jest i ... plik DE***** zawiera: Cytuj:
A więc podsumowywując: 1. Dostajesz hacka który ułatwia grę ... 2. ... ale i dostajesz trojana, czyli bezpieczeństwo twojego kompa spada ... 3. ... grasz nieuczciwie w stosunku do innych graczy którzy graja bez hacków ... 4. ... oraz możesz spodziewac się że po pewnym okresie stracisz tą postać/postacie którymi grasz używając tego hack'a na rzecz tego kogoś kto umie wykorzystać to co zawarty w tym hack'u trojan robi ... 5. ... oraz tracisz całą przyjemność z grania legalnie.
Ostatnio edytowany przez Gold Raven - 30-10-2005 o 13:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP
Gratulacje, bardzo ładnie to wyjaśniłeś i zniechęciłeś (mam taką nadzieje) tego Pana co chciał speed hacka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#571 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Rank hacka nie ma z tego co wiem ludzie chodzą na ge jak ![]() Cytuj:
korzystałem ale LVL sam nabiłem ![]()
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Stan: Początkujący
Imię: Magnum Alastor
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Zaczełem grać w tego Dark Edena, i mam slayera, i ćwicze strzelanie z pistolków
![]() ![]()
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czy to było jakieś pytanie czy poprostu zwieżenia newbe? Jak ci wyskoczy Kid to strzelasz i uciekasz, proste!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I mylisz się, speed hacka da się ściągnąć. I i tak mam tu już zepsutą repute więc nic się nie stanie jak go porozdaje,kto chce?
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bakura - 30-10-2005 o 19:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Panowie i panie, nie zauważyłem nawet tego wcześniej, ale...
Uwaga! Uwaga! Ten temat miesiąc temu miał urodziny! Istnieje już ponad rok... ![]() A swoją drogą - myślę o powrocie do DE, chociaż ta ilość SHackerow mnie dobija :/
![]() |
#576 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() @Adaras, a co SH to masz racje, w Peronie to az komputer klęka z wysiłku... Ale i tak uwazam, ze warto grac bo gieka jest wypas... ![]() Ostatnio edytowany przez Kornio - 31-10-2005 o 05:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
buhehehehe acc pamiętam gorzej z hasłem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() @UP
Ja mam na to sposób bo np. do Dark Eden mam te same passy co acc xD A co do tej perony co se nabijaja lvle enchanta albo czegoś to też mnie dobija ;/ Hp i Mp hacki + Boty = cziterzy przed peroną bijący levele |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik forum
|
![]() Bakura mowisz ze mozna sciongnonc?
![]() skozysztam z tego jak mi sie nieuda zrobic server w MU bo tera nic nie robie z kompem tylko prubuje stwozyc serv ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP
Wladimir daj sobie kutfa spokój z tym speed hackiem! Chesz dołączyć do grona oszustów i być wyklinany przez ludzi grającyhc uczciwie to twoja sprawa! Ale nie pytaj się już o to na forum ok? |
![]() |
![]() |