![]() |
#561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Delta Simonus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 43+/30+
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja sobie grałem knightem na Aldorze. Pewnego dnia się loguję i mam tylko buty na sobie a reszta jest w depo
![]() ![]() ![]() ![]() Zmieniłem więc password i po hakerze ![]()
|
![]() |
mesjasz0070 |
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor.
|
![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Port Hope
Imię: Kolonazbaq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Barnacles
Świat: Astera
Poziom: 116
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Stało się:
Knight 100 lvl i Sorcerer 55 lvl STRATY: - około 600k w kasie - Magician Hat (na moim świecie warta ~500k) - kilkadziesiąt BP UH - kilkanaście BP HMM - kilkanaście BP GFB - wandy, rody, dragon hammery, serpent swordy (wszystko w ilości po kilka-kilkanaście sztuk) - 1,5 BP Dragon Ham, kilka BP Meat, kilka BP jajek i innego fooda EQ: Demon Helmet, Magic Plate Armor, Boots of Haste, Steel Boots, Giant Sword, Mastermind Shield, Avenger, Amulet of Loss, Golden Legs Z ozdóbek to jakieś dragon shieldy, c legsy i inne śmieci z loota z hero, dragów, dli, gsów, hydr itd. W nagrodę GM zapodał mi jeszcze bana na 30 dni na obie postacie (haker wrzucał na chaty linki z keyloggami). Odwoływałem się do CIPsoftu, że byłem wtedy w pracy i mogę udowodnić, że nie byłem online na co otrzymałem odpowiedź, że ich to nie interesuje (to co ich interesuje? to że znajomy GMa/Senior Tutora ma hacka?). Człowiek ma szansę udowodnić, że został haknięty, a oni to mają w piźdz*e. HWDCip ![]()
![]() |
#563 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Rybnik
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 44
Skille: 73/72
|
![]() właśnie zostałam zhakowana
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rynienka - 22-06-2007 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Mi shackowali konto o nazwie Kreda Yurai 26lvl sorc.
Miałam gorączke , nie grałam dwa dni i ch** . Straty ? gdzies okolo 3kk , dosyc dobre eq , 2bp uh , 3bp hmm i dosc duzo innych run typu firefield , bfg , fireball . Bywa . Teraz niegram , wziełam to wszystko i odstawiłam . Może kiedy indziej pogram . @up Tak. Jeśli ma reckeya to może znowu Cie shackować. Ostatnio edytowany przez Kredzia - 23-06-2007 o 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Ja straciłem fs,k arm,p legi i kilka innych smieci wartych ok 3k
"Mieć diete a nie być na diecie Być radnym a nie być nieporadnym Być ważnym ale nie zbyt odważnym " ![]() http://antitibia.warp10.frih.net/ Ostatnio edytowany przez Lulfis - 23-06-2007 o 22:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() No cóż trudno . Nie zależy mi byś w to uwierzył . Przedstawiłam tylko swoje straty .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Guest
|
![]() Mnie schakowali i niestety stracilem : crusader helmet, golden armor, crown legs, demon shield, fire axe, dragon lance, 2x Bp uh, 2x Bp manfluidow, 2x Bp ih. I oprocz tego 28 lvl sorka i 22 lvl knighta
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Guest
|
![]() Mnie tam może nie hacknęli, ale dostałem niesłusznie bana za hacking.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Radom
Imię: Zois Ryon
Poziom: 14
Skille: 57/56
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() gdzies pamietam byl link czy temat na forum o tym co zrobic jak juz konto zostalo zhakowane... dajcie linka bo mnie hakneli wczoraj... stracilem 24 sorc i 17 knight z good itemkami ;/ zalozylem nowe konto na tym samym swiecie i licze ze kiedys im sie odegram blockiem;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Guest
|
![]() Hack mnie dopadł na 24 lvl knighta (Berylia), był adresik z członem tibi.com, bardzo życzliwi kolesie (jeden nawijał po angielsku, drugi po polsku) - złapali mnie na blackliste i wielkie huntowanie na moją postać no i ...odzyskałem postać, goła i wesoła
![]() Acha, jak się chwilowo odzyskałem w domku w ab to jeden z kolesi co stał koło mnie miał nick ARTIA LAUK. cóż...może założymy towarzystwo zhakowanych... pzdr |
![]() |
![]() |
#571 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: w domu
Poziom: 31
Skille: 71/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Pierwszy hack na waszej ulubionej postaci to potężny cios wiem coś o tym.
Chciałem odpocząć od tibi na jakieś 2 miesiące a gdy się zalogowałem to latełem z gołom du** po venore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Guest
|
![]() Został shakowany muj brat nick : Norbinius.
Ktoś chaknoł mu gg a miał passy w archiwum ![]() Puck all chackers !! ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
|
![]() Uwaga, uzytkownik allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=2739705 jest hackerem.
Jakis miesiac temu zostalem zhackowany, postac odzyskalem, ale stracilem przedmioty o wartosci okolo 500k. Przegladalem allegro, bo sadzilem ze predzej czy pozniej zlodziej wystawi je na aukcji i tak tez sie stalo. Jestem w 100% pewien, ze to moje przedmioty bo wszystkie sie zgadzaja (oczywiscie niektorych nie wystawil tylko sobie przywlascil), zgadza sie rowniez ich ilosc, a nawet ich ulozenie w backpakach. http://allegro.pl/item209301506_tibi..._polecam_.html - link do aukcji z moimi przedmiotami. Wylicytowalem je, zeby miec na typa namiary, nie popuszcze mu. Wypytalem sie juz ludzi, z ktorymi robil wczesniej interesy, zeby mi podali jego nicka z Tibii. Niedlugo go tu zamieszcze. Jezeli zostaliscie schakowani ostatnimi czasy przegladajcie aukcje tego uzytkownika. Wystawia wiele cennych przedmiotow z roznych serwerow i jestem pewien, ze sam na nie nie zapracowal - prawdopodobnie wszystkie pochodza z hackow. Przejzyjcie takze jego byle aukcje, moze rozpoznacie tam swoje itemki. Moje wystawil po miesiacu, wiec bacznie sledzcie jego aukcje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Up
Oszust a hacker to duża różnica.
![]() |
#575 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Lokacja: Hmmm,nie dojdziesz
Świat: Secura
Skille: 60/60 +
|
![]() Ja zostałem shackowany i nawet nie wiem jak
![]() Postacie: Sorc:21lvl Knight:21lvl Pall:15lvl Druid:21lvl Na wszystkich postaciach razem itemy itp. warte około 200k Nawet postaci nie oddali ![]() A i jeszcze na tą postać miało przyjść z allegro "TROCHE" kasy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Dronezz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 42
Skille: 75/34:P
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() tez mialem haka...mam napisane w komencie dokaldniej
![]() stracilem c legi 2x b rob 2x boh 70k w kasie itemkow za ponad 150 k i takie tam inne ozDUPki.
![]() |
![]() |
#577 |
Guest
|
![]() JA SPSZEDALEM SNAKEBITE ROD ZA 10 K I GOSCI POWIEDZIAL ZE ODDA MI RUZDZKE ZA DARMO JAK DOJDE DO GILDI I SIE LOGLEM NA WWW.BLACKLISTA-TIBIA.COM A TY BANNA MIALEM A NIE RUZDZKE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
miki520 |
Ta wiadomość została usunięta przez DDoS.
Powód: Keyloggerom dziękujemy.
|
![]() |
turis |
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold.
Powód: Keylogger/virus/trojan/exploit czy inne gówno
|
![]() |
#578 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2007
|
![]() Tak na prawde mieszkalem w carlinie ale poszlem do venore kucpic noble armor i udalo mi sie bez problemu bylem wypas zadowolony
![]() ------>Suby Kyte(14lvlsorcerer)------>Code Faro(13lvl Druid) ------->Zep of Askara(3lvlmial byc palladin)Rok)-------> ------->Darq Ziom(11lvlKnight) no i szczeze mowiac chcialo mi sie plakac ale co tam i ku**a przed chwila dednela mnie kolesiowa z 29lvl na amazonkach i stracilem Knight armor idzie sie w*****c jak h*j.Nick Ziom of Askara to jak skonczyc z tibia bo szczeze mowiac ta gra uzaleznie wiec niewiem czy skonczyc z tibia jak sadzicie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Guest
|
![]() Tak wlasciwie to nie wiem czy mialem hacka czy nie!!!
Chcialem zaakceptowac e-mailea na tibia.com i wyskoczylo mi ze mam sie zalogowac to probowalem ale niestety account disable for five minutes.Please wait.Probowalem odzyskac r-keyem ale nic co za badziewie!!!! |
![]() |
![]() |
#580 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |