![]() |
#561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @ Finix
Jak załatwisz kimanie to przyjade z Ola ![]() @ Zlotyelvas89 1. kto bedzie pytał o takie pierdoły... 2. Jak ktos zapyta "kto był taki głupi i wywalił najwiecej kasy na gierke" na bank poleci Twoj nick @Hidek z Ciebie to tez sie robi ostry slayer ale na tibia.pl ;o
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
|
![]() |
#563 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Lokacja: Chorzow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elvas Arel
Profesja: Elite Knight
Świat: Hellium
|
![]() Heh no to prawda kupowalem duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzooo kasy do dnia dzisiejszego moze z 2 bp crystali bylo,niewiem no ale widze ze jednak troszke was to boli.....
@Kapitan~ no mazs racje ale jak sam napisales POLECI MOJE NAME huehuehue czyli bede wspominany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A zeby off niebylo to : Androctus ma Mandrake a chudy FAJNEGO MLOTKA o mlotku to juz wzsyscy pewnie wiedza no ale warto o tym napisac na forum bo wkoncu to 1st na Nebuli. <beka> ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Krakow
Stan: Usunięty
Imię: LSD Opium Ekstazy
Gildia: Styl Ziomki Melanze
Świat: Nebula
Poziom: 6
Skille: 55
Poziom mag.: 55
|
![]() Jak co to mam 1kk do sprzedania kmiocie
|
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() @Hidek
Znowu mnie niezrozumiales, Masa mial 163 lub 162 na poczatku wojny vu vs of, a teraz 153? chodz minelo tyle czasu nieudalo mu sie odrobic nawet 1 lvlu/lvla (nie wiem jak napisac), a Kaziu chodz padl tyle razy to i tak ma wyzszy lvl niz na poczatku wojny, ja jak padlem to nieodrabialem poprostu bo gralem w war rocka xD, ale zobacz na eriga ile dni musialem expic zeby odrobic... Co do teki Celi, Arthasa, ogolnie sorcow, to fakt ze troche boli bo nikt nie expil (poza Finixem) sorcem, ale nadal to my po ich dedach bylismy w korzystniejszej sytuacji. Poniewaz przypomina mi sie post Calh~ na tibia.com cos 2 tygodnie po rozpoczeciu "walk" przez Rede i jego gildie. Mianowicie Calh~ napisal ze Sunze expi i to koniec wojny chyba wbil wtedy bodaje 105? a teraz ktory ma? To raczej bardziej boli niz to ze arthas padl. Co do puszczania ludzi, to jest tylko moja wizja. P.S. Pisarzem kurwa nie jestem, wiec moje posty moga byc zagmatwane ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik forum
|
![]() @Ja_Prezydent
HeHe i co z tego? ![]() ![]() <beka> |
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Krakow
Stan: Usunięty
Imię: LSD Opium Ekstazy
Gildia: Styl Ziomki Melanze
Poziom: 6
Skille: 55
Poziom mag.: 55
|
![]() elvasie Poprostu pisze to bo no nie mam na podkoszulki i sreberko a ty masz duzo sakiewek ze zlotem bo tata soltys itp.
Btw <Beka> swietnie Ostatnio edytowany przez Ja_Prezydent - 16-11-2007 o 11:06. |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Boytano
Chcesz jednego?? ![]() ![]() @ Zlotyelvas89 Poleci i szybko przeleci ;| @Ja_Prezydent Chcesz Chrupka? Btw... z jakiej paki chudy ma młotka?
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" Ostatnio edytowany przez Kapitan Chrupek - 16-11-2007 o 11:14. |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja_Prezydent....
Nikogo to nieinteresuje ale moj tata zmmarl. A po 2 jesli masz gp na sell i jestes z vu lub hellium to msg mnie w grze bo poco spamowac na forum ![]() <beka> Kapitan~ wyminil sie z kims niewiem za co i niewiem z kim ale ten mlotek leci z plaq~ czy sam niewiem w kazdymbadz razie ma ![]() i byc moze popelniam wiele bledow ale nieznam ortografi i interpunkcji polskiej tak dobze jak kiedys Ostatnio edytowany przez Zlotyelvas89 - 16-11-2007 o 11:18. |
![]() |
![]() |
#570 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok
Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
Tak szczerze to h*j wam do tego co ^ chce robic z kasą ? Moze ma duzo kasy i nie ma co z nia zrobic? To jest jego sprawa nie wasza i najpierw zacznijscie siebie oceniac...
![]() |
#571 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Sunze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Victum Omnis
Poziom: 171
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#572 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Kiedy ostatnio wyszedłeś na ośke? z "kolegami" btw... Pawelku co sadzisz na temat update ??
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
|
![]() |
![]() |
#573 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Ja osobiście pamiętać ciebie będę. Jako typa który kupił odemnie 100 finów za 800k, żeby następnego dnia je sprzedać za 400. Jako kogoś kto dał Asanilowi mandrake, żeby się przypucować itp. Jeżeli chcesz być zapamiętany, to naprawdę nie musisz pisać o tym na forum. Co do wojny z Ordo, to proszę niektóre osoby nie pisać na temat o którym się nie ma pojęcia. Ponoć siedzieliśmy po 18 godzin na kompach i czekaliśmy aż patałachy wyjdą z pzta ![]() Co to obecnej wojny: W wojnie Vu przeciwko ordo byliśmy(my jako vu) pionkami, takimi jak teraz jest vanum. Tylko mieliśmy szczęście walczyć przeciwko jeszcze słabszym. Teraz vanum nie walczy już przeciwko pionkom, tylko ekipie która bez słów wie co ma zrobić. Tyle odemnie. |
|
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik forum
|
![]() Friida twoje pusty sa madre i prawdziwe (mowie to bez ironi) z finami masz racje,a za mandrake dalem asanilowi bo naprawde go wtedy lubilem czy on mnie lubil niewiem...dupska lizac niemusialem bo jestem z chorzowa tak samo jak arthas i chudy....
p.s za mandrake swoje dostalem nie Asanil xd? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() @Sunze
106 miales max. i to jest calkiem dobry wynik (4 lvle bedac hunted). @Castor Faktycznie, zjechanie masy/wicki etc. o pare lvli to byl dosyc duzy sukces, ale wydaje mi sie ze umniejszasz nasze zaslugi - zabilismy wam najlepszego knajta 4x, wygralismy bitwe pod desertem 3:0 majac 2x mniejszy sklad, kazdy wasz sorc padl po 1-2 razy, zabilismy wiele osob na expie i stracili 200-400k podczas takiej akcji. |
![]() |
![]() |
#577 |
Użytkownik forum
|
![]() No widze ze forum zaczyna nabierac kultury...jak narazie ''troli'' nie widze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik forum
|
![]() No widze ze forum zaczyna nabierac kultury...jak narazie ''troli'' nie widze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Imię: Leo Eloon
Gildia: Equimanthorn