![]() |
#561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() ![]() Tak właściwie to ni h*ja nie wiem po co to zrobiłem... To nie żaden trailer, spoiler czy zapowiedź... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2008
Profesja: Druid
Świat: Astera
|
![]() Fajne pioruny, out tego w czarno-czerwonym płaszczu
Lokacja normalna Fajne rozmycie |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Zokar
Emmm, out jest obelga dla Sasuke (jam nim byc x.X), efekt chidori jest nie ladny a ta wiazka jest taka kanciata. Katon jako tak nie jest az tak zly ale uformuj go w jakis dobry krztalt. @Arashel Spoko jest. Proste, ale uformuj te pioruny na jakis ciekawy krztalt bo tak to troche tandetnie wyglada pod tym wzgledem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejna dawka mojego saska ;P(W nowym Oucie ;P)
Katon: Gokakoyu ![]() Chidori Nagashi: ![]() Katon: Ryuuka ![]() Tak jak przedtem prosze o rady i poprawki
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
|
![]() O ja pierdziele, leze i kwicze x.X
Nie! Nie ladne! Katol owiele leprzy ale ukrztaltowanie jest zwalone! Chidori nagashi po prostu zasysa z kazdej strony, a ostatni obrazek to nawet niewiem co toma byc -.-" Outfit jest brzydki i nie estetyczny. Nie rob juz nic zwiazanego z Sasuke bo chyba zalamki nerwowej dostane, albo palpitacje serca. ;< @down Niestety tak, ale sam wiesz jak to jest xd Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 31-10-2008 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @3up:
A gdzie on ma oczy?! Co do efektów, trzeci mi najbardziej przypadł do gustu, co nie zmienia faktu, że są denne ^^.
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() @Pacz
Niestety to prawda...nikt nie zmusi cię do zaprzestania pokazywania swoich efektów...które zresztą lepsze od tych wiele nie są.
![]() |
#570 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zokar
Szczerze ? To ten outfit i efekty są do baaannnniiiii :/ Co do outfitu... Jak nie umiesz dobrze cieniować to nie bierz się za takie przerabianie outfitów bo to wygląda brzydko fuuj ! A co do efektów to tak... Chidori Nagashi: To coś nie wygląda jak pioruny :S Katon: Gokakoyu: Troszku lepszy, lecz nie wiem po co te czerwone kreski, które nie pasują. Po prostu jeszcze długa droga, aby to wyglądało podobnie do ognia. Katon: Ryuuka: A tutaj to już ehhh... A teraz coś o lokacji :S Nie wiem po co tam dałeś takie kryształy ? One tam po prostu nie pasują.
![]() |
#571 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2008
![]() |
![]() @2up
popieram Moze twoje pacz sa ladniejsze, ale ile mozna non stop pokazywac to samo? czyli glupiego kolesia z glupiej bajki otoczonego niebieskimi kreseczkami albo jakas plamka. @down odruzniam bajki od anime, ale naruto to dla mnie smieszna bajka. Anime to dla mnie np: GTO, Death Note, bleach Bleach jest dla mnie bardziej powazniejszy, mroczniejszy, a naruto mi przypomina braci koala albo cos. Wiem ze jestem glupi, ale to moje zdanie, mozecie mnie zlac,albo cos i tak mam wyje...e na to(nie na was, ale na obelgi) Ostatnio edytowany przez Nahar - 31-10-2008 o 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @UP
Ciekawe kiedy zginie ostatni frajer który nie odróżnia bajek od anime... @Edit UP A powiedz mi czym się różni Bleach od Naruto? Ostatnio edytowany przez Arashel - 31-10-2008 o 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
Tak tylko zauwaz ze to jest trening i jesli jestes slepy i nie umiesz czytac to juz nie moja wina... Pisalem ze wiem ze jest to dosc nudne ale chce dojsc do perfekcji wiec co w tym zlego? A pozatym dowiedz sie dokladnie co do bajka >.> @Shady Taaa wiem o tym i co z tego? Trening czyni mistrza, a to co tu pokazuje to zadna rewelka ale caly czas daze do celu ![]() @edit Taaa moze i 1st seria Naruta byla kulawa (i tak mi sie podoba) ale Shippuden jest bez gadania o wiele leprzy, szczegolnie w mandze. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 31-10-2008 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() Ćwiczyłem efekt rozbryzgiwanej krwi:
![]() Oceniajcie! @edit Tak wiem, że jest ten napis pod obrazkiem ale zapomniałem który link się brało żeby tego nie było. @edit2 Już umiem!!! Ostatnio edytowany przez Devus_ - 31-10-2008 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
|
![]() Racja ;p Ja imho też wolę Naruto, bo w przeciwieństwie do innych Anime ma to coś (trudno powiedzieć, po prostu z każdym odcinkiem bardziej go lubię)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
|
![]() Shady ma właściwie rację. Oprócz naprawdę cudnych piorunów, inne efekty Pacza wcale nie są o wiele lepsze od tych, tam wyżej..
@Devus Ładne, ale mało realistyczne. Troszkę zbyt intensywny i zbyt jasny odcień, kształt też trochę taki sobie. Ale nie jest źle. @down Spoko, spoko, przecież ja nie mówię, że ty nie pracujesz, nie? Chodzi mi o to, że ten "shit" jest całkiem podobny do tego, co ty robisz (szczególnie pierwsze) I ja też uczę się samemu, uczę się na błędach i nie mam nikogo, kto mi pomaga i doradza w sprawach efektów. ^^ Ostatnio edytowany przez Glannath - 31-10-2008 o 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Taaa jeszcze ktos powtorzy? Bo troche to nudne sie robi >.> Prucz piorunow umiem jeszcze kilka innych fajnych efektow ale tak jak mowisz reszta jest kijowa i sam o tym wiem. Nikt mnie efektow jak narazie nie uczy, robie to sam i ucze sie na bledach a to jak one wychodza to juz moj problem, ale napewno nie wygladaja tak jak u Zokara. All efekty z mojego treningu pokazuje tu. Tylko ze mogles doczytac mojego posta to wiedzial bys ze caly czas trenuje i tym bede sie sugerowal wiec nie porownuj tego shitu do moich efektow =.= @edit No ta, akurat ogien wychodzi mi najgorzej xD Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 31-10-2008 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() Trochę poćwiczyłem i wyszło mi takie coś:
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Oceniajcie głównie krew. |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2008
Profesja: Druid
Świat: Astera
|
![]() Na pierwszym obrazku krew jest taka...
za jasna, ale fajna Na drugim nawet nawet Trzeci spoko jest PS: te łańcuchy to Arashela, tak? Masz pozwolenie? xD |
![]() |
![]() |