![]() |
#561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rise
Świat: Morgana
|
![]() Mowilem, ze mamy czas i pomysly zeby ich wybijac
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#564 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Victeron, czemu chcieliście mnie bic?
![]() Uprzedzając odpowiedź, nie - nie sharuje z Volltiem i nie zamierzam dojść do wojny... |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Gildia: Rise
|
![]() @kafar
nie wiem kiedy go wyrzuca ale pewnie i tak fraga nie zalicza, bo russel cos znow wymysli ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Lokacja: Świebodzin
Imię: Switek Niszczyciel
Poziom: 40+
Poziom mag.: 47
|
![]() wiec czemu doszedl ? ps chcialbym podkreslic ze to my jestesmy tymi dobrymi a eter~ zlymi
#571 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem czemu doszedł może chciał wylizać rowka dla russel kto to wie,a co do Etera to nie wiem czemu on doszedł przecież kiedyś był z wami.
|
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rinatur
Profesja: Paladin
Poziom: 83
Skille: 83
Poziom mag.: 17
|
![]() Lavio Lavio to tylko forum. Pozatym gdybys sie zastanowil niebylbys zdziwiony ze jako Polak jestem przeciw Eternitas ktorzy nie raz zmuszali mnie do opuszczenia respa na ktorym bylem juz od jakiegos czasu. Ty wszedles do tej guildi powiedzmy juz jakis czas temu masz spokoj okej Twoj wybor ale jednak nie kazdy tak ma wiec pomysl o tym. Pozatym Wy i tak chcecie huncic praktycznie kazdego Polaka. Nie rozumiem tylko dlaczego zdziwil Cie moj post myslisz ze ja jako jedyny chce zeby Rise wygralo? Teoretycznie kazdy Polak z poza Eternitas tego chce lecz o tym nie pisze na forum. Mam prawo pisac co mysle o tej wojnie wiec pisze w grze nikomu nie przeszkadzam i nie pomagam w nic sie nie angazuje. Przemysl to
![]() Ostatnio edytowany przez Rinatur^ - 27-01-2008 o 19:04. |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() @up
Dobrze mówi polać mu!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Gratulacje Rise kolejnego fraga ![]() Chciałem podziękować Mariuszkowi, który mnie hunci za "pg" "NIe pozwolimy ci zrobić PG, bo wiemy, że później dołączysz do RISE!" Lecz moja Furejeczko nie martw się. Już niedługo odnajdę cię ![]() ![]() Możeomówimy stare dobre czasy podstawóweczki, Mariuszku??:> Pozdro dla brata Ma"ł"cina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() So sad ![]() Hawan Pozdro~ |
![]() |
![]() |
#575 |
Zbanowany
|
![]() @Rinatur
Etera nie zdziwil twoj post tylko bardziej rozsmieszyl bo trudno bylo zrozumiec z twojej wypowiedzi o co Ci chodzi.Watpie zeby Cie znal i watpie zeby go interesowalo po ktorej jestes stronie ![]() pograne ![]() __ Powody dojscia Beriga i Etera sa takie same ![]() ![]() Jak juz mowilem na Beriga kazdy sika ,raczej nic nie pokaze na tej wojnie ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Bo on tak wyglada na kiepskiego, pozatym cale zycie sibuna obawiam sie ze on jeszcze nie strzelil nigdy sd w czlowieka ://
|
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() BUahhaha nice tenszi xd xd xd rozje$#( mnie twój tekst xd
Serio to fakt, że sibuna, jak ty to powiedzałeś nie strzela z sd w człowieka, ale to nie jest nic złego. ![]() Berig napewno poćwiczy pvp na OTS Eter~ ![]() ![]() ![]() Ciao |
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() @Hawan
W Twoich wypowiedziach dopiero dostrzegam tak popularne słówko polaków.. "asslicker". ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tenshi~~ OWNEDDDDDDDDDD HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA "pozatym cale zycie sibuna obawiam sie ze on jeszcze nie strzelil nigdy sd w czlowieka ://" HAHAHAHAHAHA a tak btw ciekawe komu sie znudzi pierwszemu ciagle odrabianie lvlu
![]()