![]() |
#561 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Ruda Śląska/Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Malfroy
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 300
Skille: 113/108
Poziom mag.: 10
|
![]() @ Exhado:
Nie rozumiem czemu się dziwisz że 70 najt expi na cycach. Rozumiem byłyby to raty czy dvorci to może by to było troche dziwne xD. A exp na cycach nie jest wcale taki zły. 40k/h mi na FACCu wystarcza, a i $ sporo leci. Co do b robki to czy będe miał b robe czy dsma czy jeszcze coś innego to cyce i tak mało mi będą brać. Jak się ma dobre skille to eq nie jest aż takie ważne. Nie mówie, że moje skille są dobre, ale 80-tki na cyce wystarczają, a 100 capu też robi swoje xD Poza tym jak już powiedział Argen miałem hacka i jak wspomniał Marfink i raz rozdałem itemki kumplom więc nie mam kasy xd. Poza tym jak też wspomniał Marfink mam u niego zamówionego rayal axa xD Co do shielda to nosze go bo go w queście znalazłem xD i tak jak w przypadku b robki na cyce wystarcza. Co do boszków, to wole szybciej chodzić niż mieć crown arma, co za dużej różnicy nie robi. Z tym eq co mam daje rady zarówno z cycami jak i z solowaniem BK czy bloczeniem wrl, więc narazie nie mam zamiaru go zmieniać. Co do "ROBI WIELKĄ RÓŻNICE!" to większa jest różnica pomiędzy 70/70 a 80/80 niż te 2 arma pancerzu. Ale się rozpisałem ![]() 79 lvl: ![]() @ EDIT Wbijając ten lvl "przełamałem klątwe". Padłem na 57 i 58, 67 i 68, 77 a na 78 już udało mi się nie paść xDDD Ostatnio edytowany przez Gombrowicz - 06-08-2008 o 16:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Tibia.pl support
|
![]() Zna ktoś jakieś miejsce ze slimami do skilowania blisko thaisu? Bo tam kaj ja skiluje zaś miałem:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() screeny jak zwykle swietne, ps gdzie sa te dragi pod thais, ja wczoraj glebe zaliczylem moim knightem bez blessow i 300% lvla w dol zeszlo (mialem 10% do 84 a zostalo 11 do 81 haha)
no powodzenia p.s pierwszy raz widze zeby tam cyce byly priv ![]() hehe pozdro xyq@ tez super foty ale wbij w koncu ten 40 lvl przestan dedac xddddddddd
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Tibia.pl support
|
![]() @ Bemo:
Ten drag co wbijam 79 lvl jest na mintwallin, a te wcześniejsze są na queście na 6 diamentów czy coś takiego. A cyklopy są priv po upie xD Dodali tam nowe podziemia i się fajnie expi na takim 50+ xD A na czym padłeś? Ja też chodze bez blessów, ale narazie nie mam kasy na nie ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Elo.
Dziś odrabianie po deadzie : ![]() I poraz 3 (?) mlvl : ![]() Pozdrawiam, Xyq! |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Tibia.pl support
|
![]() Troche przy desercie się pozmieniało:
![]() Dzisiaj nie chciało mi się expić to bawiłem się w rybaka xDD Złowiłem ponad 1000 rybek (1k na wormsy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
![]() |
![]() Zajebiste skreeny,nie mam jak się rozpisywać.Po prostu czekam na więcej!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha ja jutro tez jade na dzialke z rodzicami na 2 tyg dokladnie pod Wilczynem w wlkp na Świętne.
padlem na kicku na ofie 2 zerki 2 leadery + shaman robia swoje xd
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Tibia.pl support
|
![]() @ bemo
Najgorzej jest padać na kickach i lagach :< Jak rano bawiłem się w rybaka, tak wieczorem bawiłem się w kupca xD: ![]() ![]() ![]() I nowe eq xDD ![]() Wyprzedzam już pytanie Exhado, czemu nosze p arma, skoro wcześniej mówiłem że b robkę bardziej kali mi się nosić i że nie mam zamiaru jej zmieniać: 1. Kumpel pilnie potrzebował b robki. 2. Jak mam zamiar expić na mintwallin to bardziej mi się przyda ob knife niż 1 arm więcej i 100 capu mniej. 3. P arm lepiej wygląda z k legami i wh niż b robka xDD 2 SSy od taty: 50 lvl ![]() ![]() I bk quest. Niestety akurat expił tam jakiś 105 pall to nie mam SSów z walki z "rycerzykiem" ![]() Ostatnio edytowany przez Gombrowicz - 07-08-2008 o 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Tibia.pl support
|
![]() Znalazłem jakiegoś starego ssa, jeszcze przed hackeim
![]() ![]() I sklejanka leveli. Niestety nie wyszła jak miała ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#571 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Malfoy
Oczywiscie gratz ss.Taki offtop, pytanie do Ciebie...Co bys zrobil temu hackerowi jakbys go zlapal? ![]()
Expiąc na AC... 04:39 Xosso [24]: gz allegro 04:39 Neoth [95]: ej kurwa zamknij ryj 04:40 Neoth [95]: ja nieexpieee 04:40 Xosso [24]: a co robisz? 04:40 Neoth [95]: soula odnawiam 10latku 04:40 Xosso [24]: hahahahahahahahaha ![]() 04:41 Neoth [95]: 24 lvl kozak uhsushus 04:41 Xosso [24]: Amazon :60 exp points Valkirie: 85 exp points a ty masz 95 lvl... 04:41 Xosso [24]: ile za postac dales? 04:41 Neoth [95]: ignore brudasie -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Tibia.pl support
|
![]() @ up
Nie będe pisał co bym zrobił hackerowi bo opis byłby zbyt brutalny xDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2008
Lokacja: A bo ja wiem skąd Postów : 1,218
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blessed Sword
Świat: Refugia
Poziom: 42+
Poziom mag.: 43
|
![]() Skad na 67 lvl miales e seta i ~~3kk cc ?
_/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Tibia.pl support
|
![]() @ up
Sie gra sie ma xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2008
Lokacja: A bo ja wiem skąd Postów : 1,218
Imię: Exhado Leisua
Gildia: Blessed Sword
Świat: Refugia
Poziom: 42+
Poziom mag.: 43
|
![]() Mow na pw albo hancior
_/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Tibia.pl support
|
![]() @ bemo
Jesteś najbliżej prawdy ale to nie to xD Zobacz jakie mam skille na tym SSie xD ponad 90 xDD I eq jest troche krzywo wklejone xD Nie ma jak to nuda i paint ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Wałbrzych
|
![]() gz wszystkiego Malfroy, dobrze że gracie na pvp, bo oglądanie ss'ów z n-pvp stało się nudne ;X
pozdro & dalszych sukcesów ![]()
![]() |
#579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Strike mos
Profesja: Paladin
Poziom: 68
Poziom mag.: 16
|
![]() e tak wam powiem ze ten ss to byl fake
![]() pomyślcie ludzie a nie xD
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Imię: Matal Milicjant
Gildia: Luminera Friends
Świat: Luminera
Poziom: 70
Skille: xXx
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() @up
Fake to ty jestes... @co do tematu! Wielkie gz oby tak dalej czekam na wieksza ilosc SS'ow.