![]() |
#561 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Imię: Azkaz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 58
Skille: 80/64
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
zapraszam zapraszam chcesz wiecej info napiz na pw , aha i zeby takiej sytacjii nie bylo ze ja do ciebie mialbym przyjechac ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Podnieciłeś się ?
![]() Bez offtopa: ![]() (15h bana left)
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 08-07-2008 o 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mighty Xaszkil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
|
![]() /\ widze ze ty masz tu więcej do powiedzenia niż Szkapa >.>
Pozdro dalej broń thiefa |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up ;]
no ku*** idziesz ulica patrzysz STOWA lezy nie bierzesz?? w pewnym sensie tez kradziejstwo : ] bo to czyjas stowa.. nie wiesz kogo ale kogos na pewno i napewno nie twoja w tibi masz podobnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Radom
Imię: Enzos
|
![]() Up@ to nie to samo ??
Mówiles komus ze jakby gral na twoim necie to by mial 1 lvl a ciebie tylko ng przed tym ratuje ![]() ![]()
![]() |
#568 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Poza tym ja nie jestem przyzwyczajony do palla i nie miałem hotkeyów, a jak miałem red hp to ręczne wpisywanie exury vity, jak widać, mi nie pomogło. @down Hmmm Na forum zazwyczaj się odpowiada, ale jeśli się mylę, to przepraszam miszczu ![]() ![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 08-07-2008 o 19:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up@
Niechodzi mi o auto healing tylko o to jak sie umie grac ;] jak juz expic botem to pozadnym a nie syfiastym ![]() Moja opinia nie musisz sie zgadac ;P wiec sie odwal na forum jestes poddany krytyce wiec co sie rzucasz szczylu
![]() |
#571 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
U szkapy wyglądało to tak... Idzie sobie szkapa ulica. ze sklepu... Przypomniało mu sie że zapomniał kupić sól, postanowił pojsc to jakiegoś mieszkania odkupić od kogoś(wiem że dziwne ale to na potrzeby tibi) Ten ktos go wpuszcza i idzie do łazienki zostawiajac otwarte drzwi do Sypialni. szkapa patrzy i widzi 100 zl? Podchodzi bierze do kieszeni po czym pokazuje to właścicielowi i wszytkim do okoła i sie chwali...i Co fajnie?
Jak Dębica, to TYLKO WISŁOKA!!! Jak ROW, to TYLKO RYBNIK!!! Jak piękna historia polskiej piłki to TYLKO KSG!!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Glon Elriel - 08-07-2008 o 19:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Guest
|
![]() Up
bardzo dobry przyklad! szkapa jebany dzieciaku wez idz do szkoły pozniej pogadamy pozdro i pocwicz :S |
![]() |
![]() |
#574 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry ale nie mogę dolukać w postach co on takiego cennego ukradł? Bardzo prosił bym o listę czy coś takiego.
![]()
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mógłbym się dowiedzieć co Szkapa zrobił? Bo ja nie w temacie.. Z góry dzięki
![]()
![]() |
#577 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wiem, to smutne :/ @Thea~ Teraz piszesz "Szkapa = Thief". Bardzo to odkrywcze, jeśli ten sam text jest powtarzany x razy na każdej stronie tego tematu od tygodnia... @Glon~ W Tibii masz łazienki?;o Chyba, że pojmujesz to w aspekcie RL, to wtedy pogratuluje Ci noł lajfa. Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 08-07-2008 o 20:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up@ Nie masz się czego czepić czepiasz się znąkuf ??
Mnie tam nudzi gadanie z takim frajerstwem ale cuż widze że ciekawie jest to poświece chwile i (choć na ciebie i twoje gówniarskie wytykanie i prowokowanie) poździeram klawisze od laptopa ;] ale to kradziejstwo ma dobre strony możesz zamiast na ng ustawic bota na blackd i nie musisz tego na allegro kupic ? ![]()
![]() |
#580 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
pozatym koles mogl mu sprzedac icycle w depo nie musial go wcale wpuszczac ![]() wspuscil zapomnial zamknac drzwi sam sobie winien ![]() |
|
![]() |
![]() |