![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terius
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 120
Skille: 85/83
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
Gdybym nie zwrócił uwagi na te "dzieci" to zrobiłby to na pewno ktoś inny ale zapewne nie tak spokojnie To tyle na ten temat i wyzywajcie się dalej od "ku*rw" ![]() Przydałby się jakiś tu modek co by pokasował ten spam i wlepił all offtopujacym warny/bany w tym też mnie.
LVL: MLVL: 10 [x] 1 [x] 15 [x] 2 [x] 20 [x] 3 [x] 30 [x] 4 [x] 40 [x] 5 [x] 50 [x] 6 [x] 75 [x] 7 [x] 85 [x] 8 [x] 100 [x] ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sir szofer - 25-06-2008 o 14:36. |
![]() |
![]() |
#563 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Man, I lal at your face.
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2007
Poziom mag.: 6
|
![]() Czy wie ktoś może coś na temat tego pomarańczowego sworda?
|
![]() |
![]() |
#565 |
Blondynka
|
![]() Nic jeszcze o nim niestety nie wiadomo. Sama szukam informacji...
![]() |
#566 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: ciemnogrut
Imię: kruul pogromca rotwormuw
Gildia: wydupcona w kosmos - najleprza
Świat: rurznie kurwa
Poziom: ej
Skille: 13/38
Poziom mag.: !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() |
#568 |
Guest
|
![]() "Rzal i bul". Dzieci neo nawet tu się kłócą... Wyjdźcie i zamknijcie drzwi, jeśli macie spamować.
|
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: taka "mała" wiocha
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Moon Eowan
Profesja: Paladin
Gildia: Legion of Lost Souls
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
|
![]() moze ktos mi napisac o co chodzi z tymi cockroach'ami??
one są na wyspie przeznaczenia? czy gdzie??
Jestem ![]() ![]() [CHAR] Moon Eowan[/CHAR] Jestem master of dizaster. Best : Solo: >2x [MONSTER]Dark Magician[/MONSTER] + 4x [MONSTER]Dark Apprentice[/MONSTER] >[MONSTER]Dragon[/MONSTER] Team : [MONSTER]Dragon[/MONSTER] Hit: 187 w [MONSTER]cyclops[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
#570 |
Blondynka
|
![]() W trakcie jednej z misji tutoriala masz za zadanie zabic jednego? pare tych karaluchow i przyniesc loot...
![]() |
#571 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2008
|
![]() Cytuj:
Po to tez CIP wprowadzil rowne dzielenie doswiadczenia, nie bede juz wiecej spamowac bo nie mialoby to konca... Co do klotni to nie widze zeby tutaj ktos na kogos najezdzal. Ostatnio edytowany przez Dwots - 25-06-2008 o 15:35. |
|
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Inquisition jest trudniejszy niz ten na solar axe ;p bo bez 250ek+ raczej niedasz rady + duzego teamu
|
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Skille: 7
|
![]() DZIECI WAS TRZEBA LECZYC????
Wy kur[w]a musicie swoje pisac w tym temacie ktora profesja jest lepsza? ktora bedzie gorsza bla bla bla bla bla Kazda profesja jest dobra i jezeli wam sie nie podoba to sie powiescie omg tez mi problem tylko spamujecie w tym temacie wam trzeba setki raz powtarzac ze tutaj sie wkleja screeny a na ostatnich 5 stronach widzialem prawie same dyskusje ktora profesja jest lepsza.......... Jezeli dla was to jest naprawde taki problem to przestancie grac w ta gre Zauwazcie ze w tym temacie najwiecej faccow spamuje i cwaniaczkow ktore mysla ze sa specjalistami w tej grze a tak naprawde tylko potrafia plakac i sie zalic 13-15 letnie dzieci bo powazny dorosly czlowiek albo niegra w ta gre albo nie zasmieca forum zadajac madre i przemyslane pytania I tak mysle ze moja wypowiedz nie pomoze poniewaz nowe dzieci wejda na forum i zacznac przegladac temat od ostaniej strony i zadadza to samo pytanie ktore juz widzielismy 100 razy jak nie wiecej to sie nazywaja inteligetne dzieci xD
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach! Yours taz Ostatnio edytowany przez Taziu - 25-06-2008 o 15:59. |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Imię: Smerf pallek
Świat: Secura
Poziom: 115
|
![]() @3xup
Wy*******aj "pro haxor" ![]() @topic Mam takie pytanie, jeżeli się zrobi ten cały Demon Hunter Quest czy jak go nazywacie to można wziąść jedną z nagród czy wszystkie? ~ Pozdro Smerf ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Lokacja: Wieś :D
Imię: Mowe Sniper
Gildia: Mixtape
Świat: Unitera
Poziom: 50+
Skille: 78/63
Poziom mag.: 14
|
![]() Wg. mnie jedną prawie na 100% jestem pewny .
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Police
Imię: Edgarr
Świat: Guardia
Poziom: 91
Skille: 87/88
Poziom mag.: 7
|
![]() A jak myślisz ?
![]() To chyba oczywiste że możesz wybrać 1 z nagród. ![]() @edit btw. ma ktoś info z kąt można to zdobyć ? 16:39 You see a dark trinity mace (Atk:51, Def:32 -1). It can only be wielded properly by players of level 120 or higher. It weighs 99.00 oz. 16:39 You see the calamity (Atk:51, Def:35). It can only be wielded properly by knights of level 100 or higher. It weighs 68.00 oz. 16:39 You see a solar axe (Atk:52, Def:29 +3). It can only be wielded properly by players of level 130 or higher. It weighs 110.00 oz. Ostatnio edytowany przez Smiff - 25-06-2008 o 16:27. |
![]() |
![]() |
#578 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
btw korka to masz miedzy nogami ;] chujowo ciagle o tych profesjach gadac ale denerwuje sie jak widze takiego idiote który wypisuje bzdury a nic nie wie. MS zawsze powie ze jest najtrudniejsza profesja ek zawsze powie ze sie za slabo leczy (i tu sie zgadzam) rp zawsze powie ze ma waste a ed ze ma lipne ue i za duzo many sio bierze, a z kolei taki idiota jak ty powie cos zupelnie innego nie wiadomo skad i po co. Pisz co chcesz ale jak chcesz odp to pisz na pm bo nie chce mi sie tutaj tobie odpisywac |
|
![]() |
![]() |
#579 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() @up, @2up, @3up, @4up... @ 10up
A gdzie zdjęcia? Miały być tylko zdjęcia!
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Up: No to gdzie ta fota?
|
![]() |