![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak się wezmę w garść to wrzucę później jakieś zdjęcia...
![]() P.S 76 lv atm...
![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Out land i juz niedlugo bedzie 60. Kocham q w hellfire a zwlaszcza rewerdy bo co reward to wymieniam eq (co mi sie baaardzo podoba) xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 80 lvl wbity wczoraj i odrazu zabrali mnie na naxx(25) i zninjowalem pasek cloth pod heala/sp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() gz racon!
Ja dzisiaj wbiłem 80. Czekam kiedy będzie pierwsze Naxx. Może jeszcze w ten weekend jak się psozczęści
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Wygląda na to że w WoW'a jednak zacznę grać 6 grudnia, a nie po świętach
![]() Zastanawiałem się nad orc/blood elf Warlock, zwłaszcza, że zaciekawił mnie ten talent, dzięki któremu można zmienić się w demona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() O.o o tym nie wiedziale. Chyba czas zagrac na globcu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() Chcialbym pracowac w Blizzardzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Phi, nie ty jedyny
![]() Ja w końcu awansowałem na też wyższy poziom wtajemniczenia, gdy człowiek dochodzi do wniosku, że warto zainteresować się jakąś poważniejszą grą MMO a nie Tibią ![]() ![]() 1. Jakie profesje opłacalne są dla Druida Healera (aktualnie bawię się obdzieraniem skór i leatherworkingiem) 2. Ktoś tutaj gra na świecie Auchindoun? ![]()
![]() |
#571 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na Auchi gral chyba Blu i Grue.
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polecam skin + herb lub herb + ench
![]() 1 opcja to dużo kaski ale trochę żaluzje jak widzimy gości co przed bankiem coś tam craftują. 2 opcja trochę mało kaski jeśli sprzedajemy "zioło" ale jeśli sprzedajemy itemy z dinsza lub zaklinamy kolesiom sprzęt za kasę + wzrost skilla + dopalacze prawie za darmo na przedmiotach. Więc polecam tą drugą opcję (zamiennie herb/min/skin +ench) |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do profek to zalezy jak bedzie wygladac twoja gra w przyszlosci.
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Niekoniecznie. Jeśli leveluje w teamie z kumplami, to healing jak najbardziej.
No, chyba, że jedzie solo... A ja się zastanawiam nad klasą. Na pre-paida już praktycznie mam, powoli czas ściągać patcha wotlk i zastanawiać się nad postacią - jako, że przenoszę się na inny serwer, zmuszony jestem założyć nową. Myślałem nad magiem, lub warlockiem. Wolę dpsować magią, tylko nie mogę się zdecydować. Jakieś plusy i minusy, czy cuś pls? ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() erm to moze ja powiem tak. Obecnie na globie najbardziej efektywny build jest pod balance. Sciagasz moba na 2-3 spelle i idzie naaaaaaaaprawde bardzo szybko(wiem bo kumpel dal mi troche pograc swoim drutem-gramy rownolegle w lvleach i az sie dziwie ze on mnie jeszcze w lvlach nie przegonil)
Btw i tak mam biede kiedy wkoncu jest upragniony weekend ja jestem w anglii i nie mam wow'a =P i kumple juz chyba wylvllowali conajmniej 4lvl do przodu. Ale przynajmniej taniutko(16 FUNCIAKOW) se prepa kupilem. Tylko jutro powort na chate i jazdaaaaaaaaaaaaa z lvl bo 60 dlugo spokjnie na dupie siedziec nie bedzie =)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jak coś to zapraszam. Ostatnio edytowany przez Bluray - 23-11-2008 o 20:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Jeśli masz WotLK - bierz dk. No wiem że teraz masa ich, ale jaki on pogrom sieje... Takie połączenie huntera (dps + pet), paladyna (przeżywalność, plate'y) i niby ciut wrl (te klątwy może nie są zabójcze, ale dają radę).
Profki to najlepiej mining i skinning - na trade ciągle widzę ludzi chętnych do kupna nowych minerałów i skórek. Mała wada dodatku: kolejki :S 311 w kolejce na BLu... @down: Nie zapominaj, że DK to HERO klasa. Musi być lepsza od tych zwykłych. Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 23-11-2008 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() DK, DK, DK.
Może i teraz jest op, jednak prędzej czy później go znerfią. Nie wierzę, żeby Blizzard pozwolił, by DK zawładnął WoWem i rajdy wyglądały w ten sposób: 8x DK, 2x priest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam sie z kolega.
![]() |
![]() |
#580 | ||
Użytkownik Forum