![]() |
#561 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Stan: Niegrający
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Ortega? Hm.. troche nie moje klimaty, taka chilloutowa plytka, zreszta nie slyszalem reszty ich dyskografii, ale nawet, nawet. 'To Historia' wymiata, innych pojedynczych trackow raczej nie wyroznie, ale jako calosc plytka daje rade.
Edit: This Is For My Boys - tez spok
The rest is empty with no brain but the clever nerd The best emcee with no chain ya ever heard -------------------- Ostatnio edytowany przez piramjida - 17-06-2009 o 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() jaram się nową płytą Ortegi, jest świetna. A kawałek z O.S.T.R to już w ogóle mistrzostwo świata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
|
![]() Akurat mi kawałek z Ostrym nie przypasował.
'This is for my boys' - największy kozak na płycie, do tego ten bit. Kickflip też jeden z lepszych. Ostatnio edytowany przez Thug' - 17-06-2009 o 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=7wxkxRPtpO4
Promo nowej plyty Gurala. Calosc zapowiada sie troche slabo, ale ten kawalek w 2:09 spoko.
![]() |
#570 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#571 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down Z pierwszym odsłuchaniem miałem tak samo, potem trochę lepiej ale i tak się trochę zawiodłem. Jest dobrze, ale podziemne disco zjada lavorame. Ostatnio edytowany przez Thug' - 18-06-2009 o 00:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
|
![]() jest, kurwa, nowa ortega! przeslucham i powiem co mysle ^^
moze mi sie wydaje, ale plyta taka sredniawa... myslalem ze bedzie niezly rozkurw, a tu tak sredniawo calkiem... ale To Historia, Feel The Vibe, Ciagle Tu Jestem, Sunshine i kawalek TDF calkiem spoko ; ) Ostatnio edytowany przez Emcess - 17-06-2009 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2007
Lokacja: wwa
Stan: Początkujący
Imię: Oskar Wielki Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 118
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja strasznie nie lubię Ortegi , jeden typo wgl mi nie pasuje , ale jakoś się zmusiłem do przesłuchania paru kawałków i 'this is for my boys' nawet niezłe i poda mi się kawałek Proceente , TDF'a średnio - co do płyty to moim zdaniem zmarnowane bity.
16:01 Bejc [74]: KTO NIE TWIERDZI ZE PL JEST THE BEST TEGO WYZWE NA POJEDYNEK PIESZY LUB KONNY ( BRON DO WYBORU ) !!!!!!1111111111111111 17:03 Bejc [74]: no co 17:03 Bejc [74]: krzyzakow czytalem 17:03 Bejc [74]: i tak tak bylo 10:23 Oskar Wielki Knight [118]: grozisz mi? 10:23 Shamshin [99]: no groze |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() A jak dla mnie Ortega niezła, lubie takie klimaty, chociaż "To Historia" i tak najlepsze z płytki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Imię: Cammson
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 100
|
![]() Polski Hip Hop to Shit!
13:16 Nabilah [100]: Najgrubszy kot świata waży 20 kg i nazywa się Prince Chunk. 13:16 Kyre [63]: powinien 13:16 Kyre [63]: sie nazywac 13:16 Kyre [63]: Tharimex |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() To s*******aj do tematu o techno/metalu/popie/folku czy co tam sobie upodobałeś, naprawdę kogo obchodzi Twoje zdanie w tym temacie? Jeśli wszedłeś tutaj tylko po to by obrazić mnóstwo wykonawców którym nie dorastasz do pięt i ich słuchaczy, to mi Ciebie szkoda... Oszczędź sobie płytkich komentarzy, że coś jest "shit", uszanuj pracę, upodobania i gust innych. Po Twoim jednym poście śmiem twierdzić, że gówno wiesz o polskim hip hopie, ba nawet nie odróżniasz pojęć rap i hip hop. Jedyny Twój kontakt z tą kulturą i gatunkiem muzyki ogranicza się do zasłyszanych w jakimś fajansiarskim radiu kawałków typu "hej suczki" albo "sacrum" meza. Jest taka zasada, jeśli nie wiesz o czym mówisz, lepiej nie mów nic.
Trochę chaotycznie napisane, ale dopiero wstałem, a chyba większość z Was wie, jak czuje się człowiek po popołudniowej drzemce : )
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 18-06-2009 o 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Użytkownik Forum
|
![]() pf. i co myslisz ze blyszczysz? idz dalej sobie sluchac techno, nikogo to nie dotyka : //// fail.
@topic czy to cos zmienia, ze nie woze sie na felach? : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2009
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 47
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Najbardziej lubię Hemp Gru i Peję. Czasem lubię posłuchać Gandziora, Karramby, Płomień 81, i mixtape'y Dj Decksa.
08:48 Lous Sylorafox [14]: dam fri itanz za zaufanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() http://sumastyli.wrzuta.pl/audio/2Q5...i_rap_feat._k2
Czekam na De Integro... Ma być w sierpniu / wrześniu ;] @edit http://www.myspace.com/monopolzodiak O Kur... Skur***nie MC w polsce może i nie zna granic, ale to już kurna przesada. @down: To ty o tym zaczełeś mowe.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." Ostatnio edytowany przez Xantro - 21-06-2009 o 03:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2009
![]() |
![]() Skoro o tym mowa to chodzlilem do szkoly na osiedlu O.S.T.R.Y -ego. Kumpel z nim w klatce mieszkal
![]() |
![]() |
![]() |