![]() |
#561 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Polaczki
Świat: Obsidia
Poziom: 35
Skille: sorcowe
Poziom mag.: 32
|
![]() Przez pole energii da sie przejść... po odp. przygotowaniach... Klasyczny quest przynieś to, zanieś to, masz nagrode... Monstery występujące na poziomie ziemi to Pirate Skeleton, Pirate Ghost, Blood Crab, Crab, Ghost, Cobra Scorpion. Widziałem też w skałach fe i fd, rownież stone golema...
Screenow nie zamieszczam bo mi sie nie chce ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
![]() |
![]() Wszystkie ss powstaly dzieki uprzejmemu harapowi-foofowi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Świat: Askara
|
![]() Gz all teraz ja :
![]() Zapomnialem uchwycic -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Piła
Imię: Pymyn of isara
Profesja: Elite Knight
Gildia: Izolators
Świat: Isara
Poziom: 123
Skille: 77/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Lvl:
![]() Mlvl: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() dlaczego wszyscy sie ograniczaja do wklejania fotek ?
![]() ![]() ![]() btw. gratz Tephen, pgerze jeden ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() poniewaz tematy z dzialu zdjecia musza zawierac wieksozsc postow ze zdjeciami niz bez inaczej jest to niezgodne z regulaminem forum..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Zbanowany
|
![]() Ja naprzyklad jeszcze ani razu nie zauwazylem ze ktos komentuje moje foty-.-
ale sie nie przejmuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Imię: Teenak
Profesja: Elder Druid
Poziom: 46
Skille: ----
Poziom mag.: 50
|
![]() heh, gz all
![]() Wczoraj byl najazd quar ![]() Śmiac mi sie chcialo jak Suv biegal i z e-wave siekal ![]()
"Gdy mam 25 wody i wpisze exura to krew mi leci" "Chcialem dobrze....Janas też tak mówil" Zidane do Materazziego : Teraz ja jestem Sprite a Ty pragnienie Ostatnio edytowany przez Bait - 05-08-2006 o 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
|
![]() aj tam pozabija od razu...
![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Użytkownik Forum
|
![]() stałem sobie przed depo, aż tu nagle... :
![]() było kilka trupów... ![]() było peełnoo ludzi... ![]() i więcej ss z rajdu nie ma :s evul ? ![]() ![]() fri itens ;? ![]() mrau! ![]() >:s ![]() mlvl: ![]() levele: ![]() ![]() ![]() o a tutaj takie o coś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a na koniec UE ![]() ![]() kiedyś tam dorzuce jeszcze fotki z domku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#571 |
Zbanowany
|
![]() Zajebist.e screeny suv !!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik forum
|
![]() huhuhu prosze prosze ile to sie narobilo lvl na obsidi ;o suv nice lvle ^.-
tu Saintless (1 owner zanim dostal banny i zostal zjechany ;p) jak bede mial czas moze wzuce pare starych ss'ow z wojen, najazdow i advencow ![]() btw Kiroy dobry pomysl ze zrobieniem takiego dzialu ^^ Signed: Saint... |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Piła
Imię: Pymyn of isara
Profesja: Elite Knight
Gildia: Izolators
Świat: Isara
Poziom: 123
Skille: 77/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Lvlik:
![]() Mlvlik: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Imię: Teenak
Profesja: Elder Druid
Poziom: 46
Skille: ----
Poziom mag.: 50
|
![]() Gz dla Suv'a i Tephen'a xD
Suv evul looter ![]() Ja dziś wracam sobie od djinow i mysle dupne sobie golemki i niespodzianka ;D ![]()
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzięki dzięki, gratz wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() znaczy w sumie to dzisiaj pochwalę sie wczorajszym expem bo jest po północy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Użytkownik Forum
|
![]() kolejne screeny
![]() ![]() levelik: ![]() DSM'ik ![]() ![]() i jeszcze jeden levelik: ![]() i jeszcze ![]() ![]() queściwo ![]() ![]() dzięki Tass pozdrawiam wszystkich którzy sobie zasłóżyli ![]() //Suv ![]() btw. stamina nie pozwala mi PGowac, tak jeszcze w wakacje bylyby fotki z demon helmetu ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 06-08-2006 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Heya!
Gz Suv ![]() Jakos wszystkie guardy byly zajete wiec zeby nie marnowac czasu poszedlem wastowac kase na vampach ![]() ![]() jutro dam wiecej ssow, adios ;-) Ostatnio edytowany przez Arncerion - 06-08-2006 o 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe nieźle, gdybym ja miał takie szczęście do loota
![]() a tutaj m levelik i przy okazji chatka ![]() ![]()
![]() |
![]() |