![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Valais zmień opis bo masz napisane że jesteś 103 master.... a jesteś 102 master i mam nadzieje ze bedzie coraz niszszy złodzieju jeden...
Ostatnio edytowany przez Valest - 16-10-2005 o 16:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() nie pekaj odrobie jak zawsze ;p
![]() |
#564 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
|
![]() ...a potem i tak stracisz ;'(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Nowy Dwór Gdański
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dak'taris
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 23
Skille: 64/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Hehe mam qupli w era zaero np.royala ;] eh jaki ten server jest konfliktowy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Przez lagi zaprzestali walczyc
![]() Akurat doszlem
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() Hail Ez i Ng
![]() A Valaisem teraz gra jakas ciota new owner ![]() Hail Wiesiek i Piotrek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
|
![]() Cytuj:
btw. Widac jak Ez sie dyga, skoro wszystkie 40-50 lv przyjmuje (; Ostatnio edytowany przez Siwy Rogal - 20-10-2005 o 16:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Doszedl bo chcial nam podarowac troche kasy
![]() ![]()
![]() |
#570 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Cytuj:
btw.Medivh lagi jakeis gowniane sa ostatnio.;o.Znow cos z polskim polaczeniem?;p Mnie nie było z przyczyn osobistych;<...szkoda:<. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#571 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Imię: Keathor
Poziom: 101
Skille: 94/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Czekalismy najpierw przed ab potem przed carlin, a wy nic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Imię: :)
Poziom: 16
Skille: 2x/2x
Poziom mag.: 3
|
![]() Ktoś wczoraj szukał kogoś z pacc do tej gildii (ARE ZERO),
dziwne... specjalnie ktoś ją zrobił na złość Era Zero czy co jakieś podobne te nazwy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() co do metalicany duzo osob wyszlo z wojny zanim sie zaczela doszlo kilku niezbyt dobrych osob do dptf,ja wyszedlem z ez z powodow neiwazne jakich i niebede tu tlumaczyl wiedza ci co chche aby wiedzieli i wystarczy,chcialbym tylko powiedziec ze jako neutralny obserwator "valais i medivah,zacznijcie myslec jak cos piszecie a nieprzekomarzajcie sie i kozaczcie w sumie obydwoje tylko to umeicie;]
dobra ide z tad bo zaraz sie zacznie jazda po mnie za wyjscie a mam nietyle dosc tego co juz nudne to jest |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odeszłeś z gildi, to moim zdaniem nie było dobre rozwiązanie bo jednak to duża strata dla losów wojny. A jeżeli era przegra to dpft pewnie będą ciebie też huntować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Cieszanow
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gidekab De'Omerta
Poziom: 108
Skille: 94/59
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Lol , my massloga zrobilismy na Rustistidy , i poszlismy tam gdzie demony , era przyszla do nas i gdy my ruszylismy i metalika sie zalogowala to oni uciekli w strone demonow , potem gdy zaczeli sie wylogowywac to zatakowalismy , shaya i davo uciekli na demony i tam padli -.-
Vorith zaplacil Gidekab De'Omerta na poczatku wojny mial 85 teraz ma 75 niezle expi jedynymi osobami ktore tak naprawde caly czas expia to Shayan , davo , rhargar i reszta z NG Mediv dla scislosci to na wojnie caly czas expilem do momentu kiedy nie zaczelem miec problemow z kompem ;/. Czego najlepszym przykladem jest fakt ze kiedy padlem na 85 lvl spadlem na 83 lvl nie mialem pacc ani blessow, mimo wojny odrobilem 85 lvl i brakowalo mi juz tylko 100 k expa do 86 lvl kiedy to przyszedl po mnie na of drocan i xaiderek wtedy zaliczylem deada poraz kolejny i spadlem ponownie na 83 lvl, kolejny moj dead (zawieszka kompa)byl na 83 lvl ale brakowalo mi zaledwie 20 k expa do 84 lvl, nastepny dead na 81 lvl to kolejna zawieszka kompa, next dead na 78 lvl od foska to tez mialem wtedy kolejna zawieszke jak uciekalem do ab (ale nawet jakby nie zawieszka to i tak pewnie nie dalbym rady dotrzec do ab) i ostatni dead na 75 lvl na guardach kolejna zawieszka kompa. Po pierwszym dedzie przez zawieszke niczego nie podejrzewalem powazniejszego wiec postanowilem dalej normalnie grac jednak jak drugi raz padlem na Gs myslalem ze to wina systemu wiec na nowo zainstalowalem system jednak to nic nie zmienilo i padlem jeszcze 2 razy do tej pory nie wiem jaka jest tego przyczyna (prawdopodobnie karta graficzna przynajmniej tak mi mowia znajomi) Fakt faktem w tej chwili nie moge grac w Tibie poniewaz jak tylko sie zaloguje to po kilku minutach gry mam kolejna zawieszke . Zreszta mozesz zapytac etherna on widzial jak padlem na 81 lvl od gs bo bieglismy obok siebie tylko ze mnie zlapala zawieszka i po restarcie zalogowalem sie w swiatyni :/ Wiec stary nie mow mi o expieniu chcesz to zapraszam cie do siebie i pograj sobie z mojego kompa i zobaczymy jak szybko ty bedziesz expil . Teraz odszedlem z wojny bo i tak nic nie moglem zrobic a druga sprawa ze wszystko co mialem to stracilem. Teraz musze zaplacic foskowi bp stone za wolnosc i nawet jak zbieram te glupie kamyczki to tez mam czesto zawieszki wiec nie zdziwcie sie jak jak nastepny moj dead bedzie brzmial killed by goblin. Slyszalem rowniez chodza plotki o nowym ownerze co jest absolutna bzdura. pozdro dla wszystkich znajomych |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() @Gilde
Expuj z toporem ;p...jak Lamusem miaeme freezy na 93lv,dwa deady to expilem z toporem.xDD na rotach=p.I na hunty łaż teamowo,to nie padniesz jak dobry team ze Cie będą uhać...hmm...Problem moze być z łaczem,tez kiedys mialem czeste freezy,zgłoś sie do providera.Może masz poluzownae kable? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: W-wa Tegieka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Skrzatolongo
Gildia: Fresh Vampires
Poziom: 56
Skille: 79//53
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Nie drapcie Się Dziewczyny
![]() Nie warto walczyc o cos co z góry uwarzane jest za przegrane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Name: Damoon
Oct 28 2005, 13:07:32 CET Killed at Level 114 by Morximal Name: Xaiderek Oct 28 2005, 13:59:48 CET Killed at Level 96 by Tagon Eloa and by Valais Zamiast w szkole to se grają.. nie wiedza ile tracą ![]()
![]() |
#580 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |