![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szary Czaczy
Profesja: Sorcerer
Świat: Danera
Skille: 100/100
|
![]() ch**owo wyszlo
![]() ![]() Ty all za wszystko W szczegolnosci wigg orzech i Andrzej Teraz juz nie gram w tibie |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: MAD IRIS
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hunters Demonic Stars
Poziom: 56
Skille: 115/117
Poziom mag.: 99
|
![]() I nie obczajam czegoś takiego ......;[
ame: Akrodian Mytos Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 162 World: Danera Position: Tutor Moze nie znam sie najlepiej :/ ale to chyba nam powinna pomuc :/ albo przynajmniej byc neutralna .....a ana jeszcze biła VEAGO :/ ale nie dobila ...szkoda mam zamiar to umiescic na tibia.com//// nie wiem na huj to robila ale po to jest skull na taich SERWACH zeby go bic .. a jeszcze bije mojego ziomka z RL :/:/ Orzech szary wyslal ci chyba linka jak widac ze zabil tego typeczka OK ...kurwa juz mnie tak ta tibia w*****a chyba juz z nia koncze ....ale na danerze bym sobie pogral ale juz chyba nie da rady :/:/ Tutor zajebany ...zbanowac ja powinni :/:/ ale tez nie wiem jak byscie postapili w naszej sytuacji .....jeszcze raz SORY wszystkim i thx za zajebista gre ..CYA ALL X) |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Guest
|
![]() @All
Dzięki wszystkim ![]() ![]() @Szary Ja wszystko rozumiem. To fakt, nie masz tu kumpla z rl na 119, ale on mi fri itanz ciągle nie daje, eq itp. mam z huntów. Wigget pomaga mi expić(thx nigga;s), jednak nie zawsze grałem na Danerze i nie zawsze miałem takie wsparcie. Co do tego co bym zrobił na twoim miejscu: nie pozwolilbym narażać innych na problemy i oddałbym k legi i c arma, a teraz zapłaciłbym co tylko mam, chociaż tego c arma i k legi, żeby nie być hunted. Mam nadzieje, że wrócisz do gry, ale jeżeli będziesz miał problemy to ja już ci nie będe mógł pomóc. i btw. faktycznie, brazyle ścigali i próbowali zabić Georga(jeb**i P.A-.-), ale dogadaliśmy się i już nic mu nie zrobią. @Do wszystkich polaków Jeżeli jeszcze raz zdaży się taka akcja jak w Thais, że się zbiorą polskie nooby, żeby niby nam pomóc i będą gadać tylko te teksty typu "Gogo Poland" "Poland rox" i wyśmiewać brazyli itp. to osobiście ubije. Nie jestem rasistą - nie będe nikogo bił za pochodzenie, ale to również przejawia się w tym, że nie zawacham się zabić polaka jeżeli na to zasłuży. @Arcaso To, że Akro jest tutorem nie znaczy, że nie może zabijać- znaczy, że ma obowiązek zgłaszać ewentualne bugi w grze, odpowiadać na pytania na help channel itp. więcej informacji znajdziesz na www.tibia.com xD That's all Pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez Bastek89 - 24-08-2006 o 13:18. |
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: MAD IRIS
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hunters Demonic Stars
Poziom: 56
Skille: 115/117
Poziom mag.: 99
|
![]() troche nie o to mi chodzilo ....bo uwazajm ze powinien byc neutralny w tej sytuacji bo my mielismy racje .....zabilismy pk i niem mieli prawa wbijac pod nasz domek i nam wrzucac !! a jak wy poszliscie to akrodian zachowywala sie jak rasistka ...masowy przypal odjebalismy ale juz przepadlo tibia czy nie tibia nikt mi nie bedzie wrzucal na rodzine :/ tak jak np ten SIR z RS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Maze of Lost Souls
Imię: Orzech Chaos
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 75
Skille: 16/28
Poziom mag.: 75
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Początkujący
Imię: Buba Lord
Gildia: Black Fusion
Poziom: 54
Skille: 17/24
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() @down
Gz loota... ja tez dzisiaj mialem isc na hero ale sie bloker wykruszyl.... ![]()
Gdy życie Ci zbrzydło i stało się piekłem Wsadź głowe do kibla i je%*#$ sie deklem! Hail Buba! Hail Danera! Ostatnio edytowany przez Buba Lord - 24-08-2006 o 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() To mój ss z lotem z hero[z dziś]:
![]() wrzuciłbym ss z lotów z hydr ale nie było czasu nawet ich zrobić ;p
![]() |
#570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Enchanted Valley
|
![]() Gratz mlvla Royal i loota z Hero dla Wigga i Orzecha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#571 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ej kurde.... zdjecia jakies małe wychodza... o co loto kurde?
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Jony Druidka
Profesja: Druid
Gildia: A co was to??^^
|
![]() Gratz ladnego loota......zdjecie troche kijowe ale moze byc
![]() ![]() Royal tez masz Gratz CHLOPIE jak ty mnie wkurzasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: KOLEJORZ TEAM
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arcaso Saya
Gildia: --||--||--
Poziom: xX
Skille: Sorcem?
Poziom mag.: xX
|
![]() Porki?
![]() sami powiedzcie co o tym myslicie ;]
!! Legends never Die !! Ostatnio edytowany przez poszukiwacz przygód - 29-04-2007 o 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ~~no koments~~
ROTLF!!!!!!! ![]()
![]() |
#576 |
Zbanowany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() just big lol a co to stwożenie mad chcialo cie zabic ^^
lol again jak cos to ci pomoge buahahhaha a i zaliczylem dzis bk questa resp me plax xD ale niewiem jak wstawiac flimy na rapidshare wiec nie pokaze ;p Małpa:edit zrobilem na pv zrobie i tu ![]() Ostatnio edytowany przez Vezir - 26-08-2006 o 12:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Jony Druidka
Profesja: Druid
Gildia: A co was to??^^
|
![]() Pisze z kata kolegi bo mnie zbanowali
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Zbanowany
|
![]() Dziekuje Orzeszku :*
![]() Edit : Mieliscie kiedys cos takiego ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Magnus Arthur - 25-08-2006 o 13:23. |
![]() |
![]() |