![]() |
#561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() @Liam ma bota, ale im tego nie wmowisz.
@Moltreus Uwazam ze to jego opinia, a ma racje bo cale MI stoi z levelami i jak sie nie bedziecie bic/robic mass logi to przegracie. @Liquid Jak masz to umiesc. Rozwiejesz watpliwosci. @Raks 00:00 Raks Ninja: Moja mama lubi jesc ze mna banany jak jest open battle. Tak trudno jest sobie wymyslic tekst? Chyba ze masz jakis filmik na poparcie tego ;p @Qarius Liam padnie ale najpierw musza byc battle i mass logi a o to bedzie ciezko z pewnych powodow :/
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() |
![]() |
![]() |
#563 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Kudowa rulezz^^
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sysiunia Niunia
Profesja: Knight
Gildia: Triste
Świat: Aurea
Poziom: 37
Skille: _._'
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Ech...tak sobie czytam i podziwiam..inteligencje^^ nie wiem co chłopcy chcą pokazać klnięciem ^^ ;* Hehe gdybym nie wiedziała kto to napisał...to...no pomyślałabym że ktoś ma niski iloraz inteligencji ![]() Ostatnio edytowany przez Sysiunia Niunia - 04-11-2005 o 14:09. |
|
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Dragonisek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retired ;]
Poziom: 123
Skille: 99//99
Poziom mag.: 8
|
![]() btw. Gratz Sting za Twoj inteligenty umysl..jak bym chcial cos do ciebie napisac to byl pisal ze swojego konta ,anie z jakiego Master Wafel czy cos tam(to juz danwo bylo ,ale teraz to przeczytalem)..
Stinkus jestes poprostu zalosny ^^ nic dodac nic ujac....w calym tym temacie pokazujesz jakis jestes glupi ![]() ![]() nawet ludzie ktorych protkujesz mowia o Tobie ze jestes ciota w rl(datino^^)...ja tam nie bede mowil jaki jestes ,bo Ciebie nie znam,moge tylko powiedziec ze swoje kompleksy z rl przenosisz do Tibi ^^ Bog Cie kiedys nagrodzi za to chu*jem po twarzy ![]() P.S. A teraz napisz pare slowek takich czulych jak na tronach 6 itp ^^ i pokaz jaki jestes glupi..prawdziyw Rutkowski z Ciebie w wyszukiwaniu anonimowych ludzi..szkoda tylko ze Ci to nie wychodzi,no ale cuz jak sie jest debilem to przez cale zycie,co nie stinki ??^^ btw. Pozdro ojcow ode mnie :* Ostatnio edytowany przez Dragonisek - 04-11-2005 o 15:05. |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
Imię: Sting
|
![]() Wiec dowiedzialem sie ze chodzisz do Lo 2. Nie pekaj znam tam duzo osob.
Dowiem sie wiecej wkrotce sie spotkamy ![]() Odpowiedzi na twoje pytania: Rl meeing? Z kim sie ustawiales? Gdzie ? Napewno nie ze mna. Jezeli chodzisz do Lo2 i chwalisz sie tym ze jest ono jednym z najlepszych Lo w Szczecinie. A teraz udowadniasz czego cie tam ucza ![]() Pytanie do ciebie i tylko do ciebie ^ Jak ci dupe ratowalem to bylo ok? Asslicking? Jeszcze jedno jak mozna grac w 2 osoby na jednym koncie i miec 44 lvl? Tego nie rozumiem^^ Datino jest z Wawy ja ze Szczecina <rotfl> Ostatnio edytowany przez Sting_Ninja - 04-11-2005 o 15:19. |
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Imię: Xiy
Profesja: Paladin
Poziom: 8
Skille: 20/19
|
![]() Aff
T oczywiste ze wiekszosc ludzi w wojnie ma boty -.- Przeciez nie chca padac, prawda? Liam ma bota, Fast ma bota, Qwenball ma rece... itd. Wiec nie ******* ze Liam jest najgorszy. I zauwaz to, ze ludzie tacy jak wy psuja opinie o MI, przeciez jestescie noobami ktore nie przyjmuja argumentow drugiej osoby, mowicie o tej wojnie nie wiedzac o niej NIC! Kompletnie nic... Moze to sie nie trzyma kupy itd ;P Ale mam impreze urodzinowa, a posta napisalem bo w****iacie mnie ;P |
![]() |
![]() |
#567 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@eny: to widocznie ma z***anego bota bo nie raz wtrafi kolege obok czy za kims ![]() |
|
![]() |
![]() |
#568 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Muhahahha...nastepna objawa glupoty..slaby masz wywiad ![]() ![]() nie chodze do LO 2 ;] Niedsostalem sie "nie"stety tam ;] nie mowie ze Datino zna ciebie z rl ,ale ludzia rozgaduje ze ciota na rl jestes ![]() ![]() Na moim acc gra tylko i wylacxznie jedna osoba ;] czasem jak mi neta pada to Esential sie na nia wbija zebym byl pewny ze nie zginalem ,uhmmm..a moze na swoim przykladzie mowisz ze 2 osoby graja ^^ Jak taki n00b jak ty moze 84 lv wbic ??^,- Kiedy ty mi dupe ratowales ?? ![]() ![]() P.s. A mozlwie ze ratowales..niewiem moze 57 owner siedzial..spytam sie go pozniej ^,- A i jeszcze jedno co do rl meeting: nie pamietasz jak Ci podawalem adres zebys o 20 przyjechal -.- Powiedziales ze jak Ci samochod bedzie dzialal to przyjedziesz ..muhahahahha ![]() ![]() edit. Uwiez znam wiecej osob w LO 2 ;] Ale dobrze wiedziec ze ty tez znasz ^^ popytam sie,moze sie dowiem gdzie mieszkasz ;p Ostatnio edytowany przez Dragonisek - 04-11-2005 o 16:29. |
|
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Endino spoko niedlugo Ci podam linka.
@ Dragonisek ![]() ![]() ![]() Btw. Ja do Stinga nic nie mam nigdy w stosunku do mnie nie byl PA ani nic z tych rzeczy _/ IZMOKS _/ MI
W ZDROWYM CIELE ZDROWY DUCH W MARTWYM CIELE DOBRY LOOT ![]() ![]() ![]() ![]() Prezesie Zygo co z tego masz Że Ci sie Walter puszcza na twarz ... lallalalalalallala _/MI _/ IZMOKS Ostatnio edytowany przez Liquid - 04-11-2005 o 16:42. |
![]() |
![]() |
#570 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Uhm...po pierwsze ja po nim nie jade ,mowie tylko prawde ;] Sam zaczal mnie bluzgac i obrazac myslac ze jestem Lord Wafelm czy jakos tak Po drugie...pare osob widzialo jak pod domkiem pewnej osoby Datino brechtal sie ze Stinga ze jest ciota w rl ,nie wiem skad to wiedzial ,ale widocznie duzo ludzi musi to mowic ze i on tak uslyszal ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dragonisek - 04-11-2005 o 16:44. |
|
![]() |
![]() |
#571 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spox spox i tak cie znajde
![]() Hm juz nie pamietasz jak cie Xnon bil? CO pisales do mnie? No wez cos mu powiedz bo on mnie bije^^ Jak lizales mi dupe to inaczej pisales ^^ Hail ass lickers _/ Tak tak zawsze sam grales tylko kto gral toba jak cie ***nalem za Neesaje i ci demonka i bs wypadl? Kto no kto? Jakis 27 druid ktory mi potem spamowal no wez oddaj mi prosze eq dragoniska bo to ja na nim bylem.(cos w tym stylu) Prawda boli? Nom pamietam przyjedz gdzies o 20 bla bla bla. Sry ja nie siedze w domu 24/7 jak ty mam inne zajecia. Btw. skad mam pewnosc ze to twoj prawdziwy adres?^^ Klade na to ile osob znasz z lo2 nei interesi mnie to i tak sie dowiem jak sie nazywasz ![]() A i podnieciles sie jak bilem tego 30 knighta w carlin? Nie wiem po co sie odzywasz na ten temat na tibia.com jak i tak nie wiesz za co i po co. Bil mi kolesia(Nowy char Lord-rodzio) wiec sftu! Jeszcze jedno mam 85 lvl a nie 84 ![]() Ostatnio edytowany przez Sting_Ninja - 04-11-2005 o 16:45. |
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sting moze cos powiesz ze swojej strony??
#574 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dragonisek teraz czekamy na Twoja wypoweidz.
@Sting sry za tamten post moze sie wypowiesz...... ale napisalem go w trakcie jak pisales chyba i poprostu Twoj post zostal wklejony wczesniej ![]() _/ MI _/IZMOKS
#577 |
Użytkownik Forum
|
![]() damn je..any net double post sie wkleil
#578 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na co tu czekac..
"ktos mu powiedzial" zeby looknal forum tibia.pl to looknal. Tylko zastanawiam sie po co ludzie klamia na forum. Nie wiem co oni przez to chca osiagnac. Wogule to wszystko bylo ok do czasu az Dragoniska rl friend cos od***al nie pamietam co ale cos od***al wtedy wszystko sie z***alo. Moze to dobrze a moze nie ![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
yyy...pokolei CO do Xnon'a to Ci napisalem zeby go uspokoilem ,bo nie chcialem do Thora pisac...zreszta jak do niego napisalem to xnon mi zacal plakac na prive ze sie poskarzylem bo o******* dostal -.- Co do tego n00ba co wtedy mna padl..masz racje zle zrobilem ze dalem passy komus kto byl nie odpowiedzialny,poporstu ja soie robilem czasem na jego druidzie uhy i chcialem u pokazac ze mu ufam i dalem mu swoje passy...no jak to sie skonczylo to sam dobrze wiesz... Po trzecie..mowisz ze caly dzien w domu nie siedzisz ??^,- jakos mam Cie na gg i prawie caly czas jestes dostepny ...hehhee poprostu stchorzyles i tyle ^,^ A co do knighta to n00bek jestes i tyle ... koles sam nie potrafi sobie poradzic ??? A jak chce kumplowi pomoc to walnij go kilka razy i koniec..a ty co robiles ???hehe..latales o calym Carlin i darles morde do niego "...pay,pay,pa..." -.- P.S. Gz lv ^,- |
|
![]() |
![]() |
#580 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz... niektorzy (nie mam na mysli nikogo) maja kompleks mniejszosci czy jakis inny i poprzez wyzywanie bluzganie itp itd moga sobie ulzyc. Znam kilka takich osob;] Btw. Dragonisek to napewno nie do Ciebie.. Nic do Ciebie nie mam