![]() |
#561 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#562 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Wyszków
Stan: Niegrający
Imię: Dark Moodron
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 24
Poziom mag.: 25
|
![]() Ja bym prosił o Bardzo wypasionego cycka (ze zbroja, z róznymi bronmi min. mieczem, toporem, mlotkiem, dzidajakąs
![]() z góry dzieki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
|
![]() Prosze Cie weź tego MAga ognia z wszytkich stron zrób ;] spox prace thx....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Daje zamuwienia nowe i te starsze.
![]() PS.cyce i troll nie moje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() SKŁADAM ZAMÓWIENIE DO KOGOŚ KTO GRA W DS2 i wie jak co wygląda. na prawdę mi zależy na dobrym odwzorowaniu postaci. Chciałbym Celoza (Dual weild), Lothara (Combat magic, fire), Deru (Łuk) i Taar (Nature magic, ice). nie śpieszy mi sie za bardzo. ważne żeby całe zamówienie zrobiła jedna osoba. żeby był tylko jeden styl robienia.
I facjata Celoza: ![]() btw jakby ktoś sie pytał to jest arena pod karczmą (inn) w aman'lu Ostatnio edytowany przez Celoz - 18-07-2006 o 11:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
|
![]() downdown@: Ty weź nie wstawiaj tyle zdjęć w podpisie bo usunie ci modek podpis
Omega~@: Aha thx za outfit ![]() down@: Thx ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 18-07-2006 o 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
masz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: exiva "Fight Konrad Sorcerer" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fight Konrad Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tymczasowo brak :D
Poziom: 12
Skille: 16/18:D
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja mam jedno zamówienie : tego gostka
![]() ![]() ![]() z góry dzięki za pomoc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Wyszków
Stan: Niegrający
Imię: Dark Moodron
Poziom: 24
Poziom mag.: 25
|
![]() Chcialbym jeszcze zlozyc zamuwienie na murzyna ludzik z tibi na golasa w sukieneczcez trawy oczywiscie murzyna!!
Ps:dzieki za cycka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#571 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Venorrre
Imię: Reggie Rayner
Gildia: wyrzucony za złe zachowanie
Świat: Solera 4ever
Poziom: 30
![]() ![]() |
![]() ![]() te outfity takie troche nijakie sa ![]() moje nastepne zamowienie to te same tylko bardziej dopracowane i moze jeszcze jakbys mial czas: -skieleton z jakims armorem i bronia na giant spider -orc warlord na dragonie -jakby ci sie udalo zrobic taka krzyzowke demona z hydra (tzn. demon na czterech lapach, z trzema glowami itp.) -i dopracowanego policjanta jak ci sie nie chce tego robic - nie musisz, ale byloby fajnie i by mi sie przydaly te outfity |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up troche poprawiony sub-zero i kilka twoich zamuwien
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik forum
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
Imię: Allaney Argon
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 26
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() A umiałby ktoś zrobić outfit lumpka (druida dla facc) z długimi wlosami blond ubranego na czarno?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() SKŁADAM ZAMÓWIENIE DO KOGOŚ KTO GRA W DS2 i wie jak co wygląda. na prawdę mi zależy na dobrym odwzorowaniu postaci. Chciałbym Celoza (Dual weild), Lothara (Combat magic, fire), Deru (Łuk) i Taar (Nature magic, ice). nie śpieszy mi sie za bardzo. ważne żeby całe zamówienie zrobiła jedna osoba. żeby był tylko jeden styl robienia.
I facjata Celoza: ![]() btw jakby ktoś sie pytał to jest arena pod karczmą (inn) w aman'lu Pisze to drugi raz, bo na poprzednią stronę nikt nie będzie zaglądać btw. looknijcie na zdjęcie! nice hit ^^ a mówie wam, że może jeszcze w tym roku zrobie program do kolorowania outfitów, więc jak sama nazwa wskazuje, służy on do kolorowania outfitów. w późniejszych wersjach będzie możnakombinować z outfitami - włosy P ACC, legi knighta, armor pala, itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik forum
Lokacja: exiva "Fight Konrad Sorcerer" :P
Imię: Fight Konrad Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tymczasowo brak :D
Poziom: 12
Skille: 16/18:D
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Z góry dzięki za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
|
![]() A zrobiłby mi ktoś hunterka w crown armorze i warlocka z mordą demona? PLX;p.
EDIT@: Mój pierwszy wieśniak: ![]() Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 19-07-2006 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Użytkownik forum
|
![]() 1. s3470 - s3481 Ma mieć kolory takie: blond włosy, czerwony kapelusz i suknia (taki sam odcień) i kryształowe buty w kolorze crystal coinsów, i ta suknia ma być wysadzana różnymi kosztownościami (tylko nie w kolorze czerwonym i nie zadużych...)
2. Bliżniaki ^^ s3482 - s3493 Mają mieć takiek olory: żółte włosy, czerwone koszule, pomarańczowe spodnie i białe buty. Tylko że: a) jeden ma mieć łuk i strzały nap lecach (strzały burst arrow) b) Drugi ma mieć spike sworda i dragon shielda. Zrób mi to dosyć szybko, plz... Już ostatni raz piszę, jak teraz tego nikt mi nie zrobi, to trudno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
![]() |
![]() ja poprosze piratow wlasciewie drozyne piratow z sabrami kapitana z papugą na ramieniu i z protezo nogi a resta piratow ma byc obojetni najlepiej z 5 z opaską na oku i chakiem zamiast reki ale mają byc rozne pamientaj ktos i zrobbcie mi to jak najprędzej !!!plx
![]() |
#579 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Venorrre
Imię: Reggie Rayner
Gildia: wyrzucony za złe zachowanie
Świat: Solera 4ever
Poziom: 30
![]() ![]() |
![]() super, dzieki za moje outfity!!! sa swietne!!! czekam jeszcze tylko na jakiegos pracownika policji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
![]() |
![]() to co zrrobi mi ktos to zamowienie?