![]() |
#561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() hehe ale na szczescie nie zawsze pozory myla
![]() ![]()
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Guest
|
![]() Twoim zdaniem tak
![]() Mam pytanko, gdzie moge expic za 13 lev ze skillami 60/50?(zeby szybko lev wbic, na kasie mi az takbardzo niezalezy ![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
|
![]() kopalnia dwarfow
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ marcinekk
ale zes go zjechal ![]() @ woda~ idz na soldki a jesli si enie boisz to idz na guardy chociaz latwo pewine umzesz ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#565 |
Guest
|
![]() No na guardy to watpie mam tylko 235 hp :>
Chce dobic 70 dist albo 65 ![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja poszedlem na guardy moim palkiem z skilem 47 i 14 lvl ,ale tylko 3 ujechalem bo strzaly mi sie konczyly
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() ****aaaaa mac!!!!!!!
bylem se szczesliwy na dl z qwezem i lady, zabilismy juz z 15 dl-i i z 40dragow a tu ****a macv c*** mial red hp a ja zielone i mi zaspamowal i w 2 sekundy martwy!!! Mar 11 2006, 12:17:09 CET Killed at Level 51 by a dragon lord aol,2 blessy i skille i all poszlo sie ***c-120k expa i 70k kasy -.- oto link do filmu... http://rapidshare.de/files/15228356/DL.rec.html
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 11-03-2006 o 13:26. |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: wolne miasto Gdańsk!
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master loczkin
Profesja: Knight
Gildia: ...
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Woda sedesowa:
Prosze cię nie odzywaj się juz bo jak czytam to co ty piszesz, to mi się płakać chce z żalu..aikau nie ma ownerow?!..prosze cie..on jest zalogowany 25 godzin na dobe! Więc nie ******* ze on nie ma ownerów bo to jest nierealne... coś ostatnio nie mam szczęścia do gsów...z 2 huntow na jakich byłem zarobiłem na kazdym 2 p-armory i jakies smieci...zadnych obrych itemow..powoli zaczynam sie denerwować..ale dzisiaj może w końcu mi się poszczęści |
![]() |
![]() |
#569 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @woda sedesowa
Ty masz przesrane jjuz na tym servie, jestes nowy i odrazu sobie duzo pozwalasz wiec zobaczymy... |
![]() |
![]() |
#571 |
Guest
|
![]() Mam przesrane, bo znam Aika i jest moim kolega i pisze to?
![]() Czy za Widzewa ![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: wolne miasto Gdańsk!
Imię: Master loczkin
Gildia: ...
Poziom: 47
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Dokladnie Qwez..zgadzam sie z toba w 100%...woda sobie na za duzo pozwala..nie pogra tutal dlugo cos czuje
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
|
![]() widze ze nie tylko mnie ten kolo wkurza
jak czytam jego posty to czuje sie tak jak byla sprawa z fantomem. woda tak szczerze malo wiesz, ale udajesz ze nie. moze to nie prawda ale takie jest moje zdanie i go nie zmienisz. a tak jak pisaliscie wczesniej z marcinem, o teori i praktyce to ja zacytuje cos z pewnej pisoenki ,,wychylylybymy'', ,,ch** z teoria, liczy sie praktyka'' az mi sie lepiej pisze jak wiem ze ktos jest ze mna ![]() pozdro ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#574 |
Guest
|
![]() Ok, dobra sorry, ale uwierzcie mi Aika nie ma kiklu ownerow.Znam go.A to ze malo wiem ta troszke watpie, przeciez malo mnie znasz.Ja chce zakonczyc ten temat, ale zaraz pojawi sie 10 postow na ten temat, wiec jesli chcecie zebym nie gral na tym servie to nie, mam wielu kolegow na innych.
Ja tez cos zacytuje z piosenki "Mam prawo do dobrej zabawy,mam prawo do ciezkostrawnych mysli, mam prawo miec prawo, mam prawo plakac" Ostatnio edytowany przez Woda Sedesowa - 11-03-2006 o 15:42. |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Gildia: On The Edge
Poziom: 61
Skille: 82/81
![]() |
![]() Czy wy jesteście chorzy ludzie ? Znacie wogule aikau ? Jak ktos mi mówi ze on 24 na dobe siedzi to mi żal tego człowieka. Aikau siedzi kolo 10 godzin dziennie max czasami dużo mniej. Myślicie ze nabil se 142 lvl to musie miec kilku ownerów? Fakt miał kedys bana za accont sharing ale to było dawno temu. A pozatym Aikau to chyba najlepszy z brazoli na tym serwie nie wiem co wy chcecie od niego -.- Może to jest tak że jak duff nie jest już takim zagrożeniem to sie czepiacie kogos innego...
I tak jeszcze jedno jak ten kolo gra tu 6 dni to nie musi wszystkiego wiedziec ale ma prawo sie wypowiedziec. A wy jak co to mu wytłumaczcie a nie odrazu że se tu długo nie pogra -.-
Chuck Norris nie widzi koloru czerwonego, on go słyszy ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Everlasting Mercy - 11-03-2006 o 16:36. |
![]() |
![]() |
#576 |
Guest
|
![]() Zgadzam sie, Aika gra z 10-12h
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() yeah dzis padlem i zaczolem expic od 14.30 by bylo szybciej ale duzo ludzi bylo na port hope i tak odrobilem 120k expa~
Mar 11 2006, 12:17:09 CET Killed at Level 51 by a dragon lord 19:53 You advanced from Level 50 to Level 51. rekin Rox hail me now or hunted xD
#579 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() @ Rekin Nom odrabiaj, odrabiaj ![]() |
|
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ woda~
skoro masz kumpli na innych serverach to czemu idziesz tam gdzie nikgo nie znasZ? @ rekin ![]() ![]()
![]() |