![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Żychlin Rlz
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 76+
Skille: 84/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Sebeq, wywal Voodoma z gildi niedosc ze jest nabem to jest jeszcze thiefem, Krekor Bogdan byl dzisiaj na Benshee z nim i padl Krek a Voodom ztiefowal loota. Wywal go z gildi ale 1st daj namiary na ta pizde, rozjebiemy go..
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Zychlin
Imię: Krekor Bogdan
Profesja: Elder Druid
Gildia: You Are Not Welcome
Świat: Refugia
Poziom: 140
Poziom mag.: 73
|
![]() Hehe Slejzi daj se ... to swiadczy o nim a nie o guildi .. jesli Sebek jest spox to go wyjebie bo na tym traci guildia w oczach innych graczy ... pytalem Emilosa i innych to oni tez powiedzieli ze on jest thief etc .... Peace
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
|
![]() A teraz kazdy z glowa na karku najpierw pogada z obiema stronami zanim bedzie wy*******ac ludzi, bo tak to by nie bylo juz niktorych osob od dawna jakbym reagowal na kazdy wymysl ludków z polski, pogadam z voodomem i zobacze co i j ak. Pozatym to czy go wywale czy nie nie swiadczy o tym ze jestem "spoko" lub nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Guest
|
![]() Lol, odrazu sobie go przypomnialem jeszcze z czasow mojej gry na tym swiecie....od samego poczatku thiefowal, lurowal i zap****** loota i nawet nie zaprzeczajcie;]Teraz podobno gra nim ktos inny, rownie dobry jak pierwszy owner voodoma, znaczy jeden z pierwszych bo jak wiadomo voodomem gralo kilka osob;]a w tej chwili gra rownie dobry thief, nie bede wymienial jego poprzedniej postaci ktora oszukal wiele osob "kupujac" pacca za kase w tibii to byl tylko jeden przyklad z jego kariery thiefowania jak ktos chce wiedziec kto to to PM..
EDIT: dla jasnosci nie obchodzi mnie to czy go wy***** czy nie, ale radzilbym wam go wywalic, i nie bede sie zapoznawal z obiema stronami, bo ch** w niego wbijam zwykly thief i tyle.;] Ostatnio edytowany przez Cygann - 16-10-2006 o 16:16. |
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Stemi Riph
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Heh, dawno mnie tu nie było
1. Randallq gz to 18-stka juz? dobra nieważne wszystkiego naj naj naj (w tibii i w rlu ![]() 2. Nie klucic sie ludzie za czasow mojej gry na refugi pamietam cos cos o voodomie lecz podobno po drugim hota refugi ulegl wielkiej zmianie dostal jeszcze jedna szanse i nie powinien dostawac drugiej randallq ja bym go wypi*****l na twoim miejscu... lecz wybor zostaje w twoich rekach ![]() Niestety post bez ssa bo nic specialnego oprocz mojej postaci bez eq stojaca od hacka nie mam sie czym pochwalic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik forum
|
![]() Zmieniamy temat ludziska !
Miła niespodzianka nr 1 ![]() i następna jeszcze milsza ![]() Sebek, spełnienia marzeń Tobie życze ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sebastien, rozumiem Cie, niechcesz sam zalatwic sprawy daj nam namiary na ta zdziree... Wszystkiego na sry ze spoznilem xD
![]() |
#569 |
Guest
|
![]() Voodom to frajer i nie ma sie nad czym zastanawiac, starzy ownerzy jak i teraz nowy...leszcze ktorzy poza lurowaniem, wpier***** na resp, zap***** loota nic innego nie umia graja na 10 osob z bloku i mysla ze sa dobzi...nowy owner identyczny pozatym ze chyba nie ma z kim sharowac;]
|
![]() |
![]() |
#570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Imię: M&M :)
Poziom: 181
Poziom mag.: 78
|
![]() dzis huncilem sobiez kolega na hydrach ( moze to deptak potwierdzi bo przez chwilke lukal z gory jak sobie gramy )
wiec huncilismy sobie do poki nie przyszlo "takich 2" i nie poprosili voodoma o to by nas wywalil z respa. do sedna - voodom to typ z pod ciemnej gwiazdy na bank jest lurer i cham pierwsza klasa ( w naction podobno nie mamiejsca dla rurerow ?? - jest ) post pewnie zostanie usuniety - voodom powolywal sie na bliskie kontakty z dromaderem ( napisze do droma i usunie" ) ![]() Sry za ten post - siara nie ?? - dzis nie zaluje nawet troche ze odszedlem z Naction ( nie mowie o wszystkich czlonkach Naction ) pozdro randall
![]() |
#571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Naction
|
![]() @madchen
Wykazales sie niczym innym tylko swoim lamerstwem -.- Starasz sie mi udowodnic ze naction to zla gildia a jestes glupcem jesli osadzasz gildie przez 1 czlowieka. To ze odszedles przez to ze nie mogles sie dogadac z niektorymi czlonkami nie upowaznia Cie do wydawania opinii o calej gildi. Voodom jesli nie wiecie dostal szanse po HOTA quescie, potem sam odszedl bo nie gral i wrocil. Teraz ja zmarnowal. Member Edited Voodom has been excluded. Sry za ten post - siara nie ?? - dzis nie zaluje nawet troche ze odszedlem z Naction Nie nie siara, ale jesli nie wiesz to to jest temat ze zdjeciami, na zazalenia jest miejsce na forum Naction -.- @Fure Btw : do nie dawna myslalem ze to jest bardzo fajna guildia a nawet najlepsza na refugi ... zmienialem zdanie ... Jesli uwazasz ze gildia nie jest fajna bo jedna osoba nawalila to gratuluje podejscia. Nienawidze polakow bo dawno temu jeden z nich mnie okradl! Czy to nie jest uogólnianie ? Tak jakbym powiedzial ze nie lubie nikogo kogo nick na tibia.pl zaczyna sie na F to co lamusy, bo spotkalem sie z jednym takim. Nie mozna podchodzic do tego w ten sposob, inaczej ludzie by dawno wygineli, bo jedni uwazaja za zlych polakow inni niemcow, zydow, ruskow, chinczykow, amerykanow... zastanow sie nad tym Voodom zostal wywalony za lamanie regulaminu, pozatym nie wiem czy pisalem to wczesniej ale chce dowodow a tibi mi ktos napisal ze dostane ssy, mysle ze SS mad'a jest wystarczajacowym dowodem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Guest
|
![]() I prawidlowo ze Vodoom poleciecial, nie wiem w ogole czego dostal szanse po HOTA jak okradl Lukiego z sova itd...niby to Rolff ale nie dajcie sie zwiesc bo to byl voodom pierwszy nie ostatni owner vodooma, dzisiejszy owner rownie frajerski typ jak poprzedni ownerzy, sprzedawal pacce za kase w tibii i nikt tych paccy nie widzial, lurowal okradal itd okradl samego vodooma
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Gandalf The'Magic
Gildia: Children of chaos
![]() |
![]() levelik
![]() a tutaj loocik z tego samego hunta :> hail dysio ![]()
Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic ![]() Blade'Massters ![]() Luchese Mc'Namaren ![]() ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L: ![]() !----::::::::::::::::::::::::::----! |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Zychlin
Imię: Krekor Bogdan
Profesja: Elder Druid
Gildia: You Are Not Welcome
Poziom: 140
Poziom mag.: 73
|
![]() Jesli jest na niego tyle skarg i kazdy mowi ze jest thief , noob itp to raczej nie powinien byc w tej gulidi bo tak jak kilka osob napisalo juz na poczatku servera byl taki a nie inny ... dzieki ze wyzuciles go z guildi bo nie ma tam dla niego miejsca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Guest
|
![]() Nie ma co tu gratulowac ze wyrzucono wkoncu Vodooma, bo jezeli nie bylo by tutaj tylu postow na jego temat to pewnie jeszcze by zostal w gildii...
|
![]() |
![]() |
#579 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Hamburg
Stan: Początkujący
Imię: Master Dysan
Gildia: Insane
Poziom: 240
Skille: 13/37
Poziom mag.: 10
|
![]() Please stop missusing this thread.
![]() @Gandzia: Kiedy next demce? xD @Randall: Wez graj pipko tak jak kiedys... ![]() P.S: Jakby ktos nie zauwazyl co bylo lootem to: Stealth ring/purple tome/2x fa/gs/mms/g legs/mpa ![]() =* |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dysiek zdrajco
![]() Do Monobładów dołączyłaś ale jezdez.... Naction to gildia na poziomie mogles w niej zostac ;| Ale to twoja decyzja ![]()