![]() |
#561 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#562 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dies Sollis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hexagram
Świat: Saphira
Poziom: 30
Poziom mag.: 37
|
![]() Kurde Droom moze strescisz te swoje 4 litery i napiszesz wszystkim prawde bo to nie robi sie juz smieszne -.- tylko po...ane
|
![]() |
![]() |
#563 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: Elite Spike
Profesja: Knight
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#564 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
|
![]() Cytuj:
Podaj mi 1 update który jakoś szczególnie popsuł gre... Wole zeby komuś gały wypadły od grania w moją gre, niż bankructwo. |
|
![]() |
![]() |
#565 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
POMYSL Z IP JEST GENIALNY |
|
![]() |
![]() |
#566 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Gdy summony nie zabierały 50% expa 3. Soul pointy 4. Łamiące się speary Wystarczy? |
|
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh... gdyby to niebył żaden żart ktoś z modów już by to dawno napisał, a milczą bo chcą nas poprostu nabrać ;]
Tego roku wam sie nieudało kochani ;] |
![]() |
![]() |
#568 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Ja bym chciał już wiedzieć prawdę, bo jak zobaczyłem tego news'a to się bardzo ucieszyłem. Szczególnie z anty-pg (gram 3-4h dziennie więc dużo nie strace), ale potem zdałem sobie sprawe, że to może być Prima Aprilisowy dowcip. Chciałbym, żeby dowcipem był PRAWDZIWY NEWS podczas, gdy wszyscy oczekują żartu.
@ Kamchal Właśnie dobrze, że wprowadzili te 'popsucia gry'. Najlepiej jakby ktoś wykrył buga, który pozwala zrobić z Tibi ots'owate gówno, a CipSoft nie chce popsuć gry i daje graczom wbijać w godzinę skill 200/200 i 500 lvl. Właśnie mają wyważyć tak gre, żeby nie grało się zbyt łatwo. Aol który ratował expa to przegin. Mogliby wprowadzić teraz alternatywe tzn. nosisz albo amulet, który ratuje eq albo amulet, który ratuje 75% expa i skilli. Gdy summony nie zabierały expa, to mag/druid miał za łatwy exp. Chociaż z drugiej strony można było expić nawet spearmanem. Ale chyba już to naprawili, bo summony kosztują teoretycznie 4x mniej many. Soul pointy są troche przegięte, bo za wolno się ładują. Reszta jest dobra, bo kto by chciał żeby stały rzędy druidów uh makerów. Łamiące się speary mają uniemożliwić STAŁY trening palem. Nie wiem czy są boty, które latają do sklepu. Gracz może przecież łazić do sklepu albo trenić na trollach/spearmenach/amazonkach. Ostatnio edytowany przez DRoN - 02-04-2006 o 11:13. |
![]() |
![]() |
#570 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zgadzam sie tylko z 1 i 4 punktem... 2 pozostałe wprowadzone były zeby wyrównać profesje i każdy miał równe szanse... żeby knight niebył w porównania do magicznych profesji "gó***m" |
|
![]() |
![]() |
#571 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kamchal
Niestety niepamietam dokladnie... moze jakis z modków Ci o tym powie... Było cos takiego że tibia.pl cos tam wygrala... niewiem -.- Niechce mylić... |
![]() |
![]() |
#572 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. Musi mieć jak najlepsze eq (byle ded i może duużo stracic) 2. Musi trenowac skille (byle ded i skille lecą w dół a trenuje się je długo i nudno) 3. Najwięcej ryzykuje na huntach (lurowanie, blokowanie itd) 4. Chociaz niewiem jakby się starał itak dostanie najmniej expa 5. Zużywa najwięcej runek po tym jak Cipsoft wprowadził wandy |
|
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak wiem ze knight jest najslabsza profesja ale gdyby te 2 punkty ktore wymieniles bylyby dalej w tibii knight stałby sie jeszcze mniej wartosciowy.
A co do ostatniego punktu znow sie niezgodze... Uzywa tylko uhy... Do 25 lvla postać magiczna praktycznie runów używa mało ale high lvle o wiele więcej od knighta... Ostatnio edytowany przez Raffi - 02-04-2006 o 11:09. |
![]() |
![]() |
#574 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Soul pointy przeszkadzają tak naprawde tylko uhmakerom, a z summonami to racja, magom mówimy NIE ![]() |
|
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Przeciez to oczywiste ze to byl ZART. Wiec po co mu tak pilujecie zeby o tym napisal. Idzcie lepiej na dwor pilke pokopac lub cos w tym stylu zamiast siedziec od 12 w nocy przed kompem i czekac na post Droma.....
|
![]() |
![]() |
#576 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#577 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Z jednej strony pomysł z IP wydaje się prosty ale z drugiej jak ktoś ma neostrade i zmienne ip i nie chce mieć stałego? ma kończyć grę w tibię?
|
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem ze to żart a ty na to wpadłeś dopiero teraz z około 150 innymi uzytkownikami...
|
![]() |
![]() |
#580 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |