![]() |
#563 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
Jak widzisz... Słabi odpadaja, silni pozostają. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#564 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Profesja: Rookstayer
|
![]() yeeee !!! Gratulacje dla Drazharma -.- to co odpie**alasz jest bajeczne -.- kumpel płaci a 10minut później pada !!!!!!! Kocham Cię chłopie !!! macie taki burdel w Wanted, gorzej niż u pani spod latarni w torebce -.- idz się leczyć czy tam rozwozić pizze ;/ zaraz jeszcze zacytuje coś !! -.-"
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Anonimek - 30-04-2006 o 19:24. |
|
![]() |
![]() |
#565 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Burdel w Wanted? HUEHUEHEUEHU popatrz na Dof a o Wanted sie nieprzejmój ![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
#566 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
heh, MELINA JAK TRZEBA w Wanted -.- może u Ciebie w domu też ale mnie to nie obchodzi -.- PeeS: KUR*A gdzie jest Pollbull -.- nie wkręcicie mi że nie ma kompa, pracuje, wyjechal -.- bo jak on się tyle nie loguje to chyba kopnął w kalendarz albo wbija lvl na innym świecie ! -.-" |
|
![]() |
![]() |
#568 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#569 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#570 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#571 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2006
|
![]() Buheeheheh ale to jest zabawne teraz bedziecie sobie wytykac kto co zrobil ........ ale po co wojne przegral dof i koniec nie ma co gadac i tak bedzie nastepna wojna bo to jest Azura wiec ogarnijcie sie i szykujcie sily a jak narazie robicie sobie wrogów we wlasnych szeregach
Master LOL = Sandra Magnus -- co to za har do robienia sd taki sorc to jest moc .Mina jest duzo slabszy a kosi was jak komary ![]() PozdrO ALL |
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk
Stan: Na emeryturze
Imię: Franco De'lago
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Denek(Abu Loppez)-postac ktora budzila wsrod naszych opinii wiele kontrowersji,niezgodnosci,klotni na jego temat oraz rzeczy ktorych wiekszosc z was nie lubiala-opieszalosci jego oraz tego ze lubia sie bawic z ludzmi na tej grze-tak wiekszosc z was pewno zapamieta czlowieka ktory tu gral,gra i mam nadzieje bedzie gral.
Ja natomiast znam go z innej strony-byl on i jest ofcourse kims na kogo moglem zawsze postawic,wiedzialem jak sie zachowa w danej sytuacji,czlowiekiem ktoremu mozna bylo powiedziec o all co sie myslalo na kogos temat-wiedzialem ze nigdy by mnie nie zdradzil-choc walczylem z nim po dwoch roznych stronach to byl i jest czlowiekiem ktory ma u mnie wielki szacunek-wielu z was powie sobie lub napisze teraz tu na tym forum ze jestem smieszny ze to wszystko pisze.Opisuje czlowieka wkoncu z ktorym walczylem.Wszyscy tak mysleli my natomiast nie walczylismy ze soba i kazdy z nas dwoch o tym wiedzial.Zawsze bylismy kolegami jak nie tu w Tibii to na rl.Zawsze milo wspominam czas kiedy sie z nim spotkalem na rl w Poznaniu-heh-byl na moim pozegnaniu jak wyjezdzalem do Anglii-wielki dzieki Denek ze wtedy tez tam byles-wiele to dla mnie znaczylo pozegnac sie z kims z kim mialem tyle doczynienia choc tylko na grze ale zawsze to dla mnie duzo znaczylo. Wkoncu skieruje sam post do czlowieka o ktorym pisze tak duzo u gory w moim poscie-tak do ciebie Denek-zycze ci aby zycie twoje na rl byle w samych superlatywach,zeby ci sie powiodlo w zyciu prywatnym jak i tym w grze.Mam nadzieje ze nigdy nie zapomnisz o nas,ludziach z ktorymi tyle tu przebywales w tych jak i zlych chwilach,naszych porazkach jak i wzlotach.Pamietaj na mnie zawsze mogles liczyc i mozesz,mysle ze na wielu z nas mozesz liczyc 3maj sie stary-mam nadzieje ze sie spotkamy na rl kiedys zeby powspominac czas ktory kiedys byl....Hail Denek Franco P.S-tu macie krotki film ktory wykonal Denek na swoje pozegnanie http://rapidshare.de/files/19375769/Bye_Azura*****.html |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Abu Loppez
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 131
Skille: 100
![]() |
![]() ![]() ![]() "Lost Time Is Never Found Again" "I Pomyslez Ze Kiedys Za Was Walczylem" Slowa Na Dowidzenia 2 Zajebiscie Madrych Ludzi Urbexx & Heg. Dzieki Franek zapamietam tego posta na zawsze.... |
![]() |
![]() |
#574 |
Guest
|
![]() @Abu - czemu odchodzisz??
sorry ale ostatnio mało bywam online bo mam połamane palce prawej reki ;ppp i nie wiem co sie na servie dzieje ;/ pozdro for all a co do rydzyka to prawda w oczy kuje tylko trza uwarzac bo za to mozna siedziec ;p Ostatnio edytowany przez Siwus - 02-05-2006 o 11:26. |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Imię: Sathan Bell
Gildia: Boom Fight
|
![]() @Franco widze ze nie jestes D*****m jednak masz szacunek dla swoich ludzi ciesze sie ze sa tacy ludzie ktozy potrrafia dobrze powiedzec o kumplu
_/ Pozdro Sathan
#576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Eh Denek moze i ostatnimi czasy nie bylo tak jak kiedys bo stoimy po roznych stronach frontu, ale zawsze byles dla mnie mily i za to szacunek. Tibia tibia ale w rl moze znow sie napijemy vodki tak jak w Poznaniu, wkoncu mam teraz do Ciebie blisko
![]() I co najwazniejsze powodzenia w rl. |
![]() |
![]() |
#577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() o kurde
<chlip> wzruszylem sie ![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-.-" Weż lepiej powiedz jaki serwer wybraliście z Pollbullem, Hegiem itd.? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mioduch
Profesja: Sorcerer
Poziom: 45
Skille: 20/26
Poziom mag.: 49
|
![]() 19:09 Vorn Rochon: widze ze dolaczyles do moich celi
![]() 19:11 Vorn Rochon: teraz tez jest pa i wy na to sracie 19:11 Vorn Rochon: luz niedlugo wracamy 19:11 Vorn Rochon: i wanted zacznie padac ![]() 19:13 Vorn Rochon: ale luz macie jeszcze pare dni wolnosci zanim wrocimy ![]() 19:13 Vorn Rochon: cieszcie sie tym 19:13 Vorn Rochon: dof nigdy nie padnie 19:17 Vorn Rochon: przekaz chlopakom zeby sie szykowali Norrlands ma zamiar wrocic ? ![]() Ostatnio edytowany przez _Mioduch_ - 03-05-2006 o 23:07. |
![]() |
![]() |
#580 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeśli wrócą, zaczną walczyć nawet jeśli mają przegrywać to i ja zaczne "walczyć". Ale jakoś nie wierze ;] Pollbull ostatnio lognięty ponad tydzień temu! |
|
![]() |