--> | --> |
![]() |
#561 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
![]() |
|
![]() |
#562 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Xuzassek
Profesja: Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Yyy... sam jestes jajeczko? Jakie jajeczko ? O co ci chodzi? ze to sa zarty wszystko? ze to jest tylko taki zart i tego nie bedzie tak?
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() nie no czy cipsoft oszalal??najpierw udupili pall teraz biora sei za knighta!!shit niby sie sprzeciwiaja farmor druidow a przecierz teraz oni se beda mogli lepiej walczyc i odrabiac soul runy stana sie poprosty ruzdzka jednorazowego uzytku!!shit czy cipsoft naprawde nie lubi graczy ktorzy nie korzystaja z magi wedlug nie update zrobane przez ta battle list i to z tymi cialami bo znow knight udupiony bo nie zarobi a przecie to on wlasnie bloczy!!shittttttttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Początkujący
Imię: Janon Ircy
Świat: Guardia
Poziom: 30
Skille: 17/21
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
Imię: Sorcerer-stok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Stok Team
Świat: Vinera
Poziom: 49
Poziom mag.: 52
|
![]() Poprostu przed upade mogłem wykożystać 100% pacc to teraz tylko jakies jego 70% a płace to samo. Tutaj nie ma co k.....a rozmyślać czy ten upade mi sie podoba czy nie.....Chyba ze ktoś lubi płacić za to czego nie otrzyma...
all suxxxx |
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Przeczytałem 50!!! stron tego tematu i już nie wyrabiam.
![]() ![]() ![]() 1. Blokowanie respa - piękna sprawa. ![]() 2. Stamina - mimo, że wczoraj kupiłem pacca to i tak nie mam zamiaru siedzieć po 24 na dobę 7 dni w tygodniu. Co to jest leady spekstic czy jakoś tak? ![]() 3. Kapitanowie - Najlepsza rzecz, jaką wymyśliły cipki, od kiedy gram. Jak czasami stoję w sklepie 10 minut, bo jakieś debilne nooby nawalają " HI hi hi hiho hello" 10 razy na sekundę ![]() ![]() 4. Strzelanie z listy. Mnie to nie dotyczy, bo mam, knighta i gram na NoN - PvP i tak nigdy nie korzystam z listy, bo to sama radość trafić na "żywca". Co do hotkeyów. Hmm nigdy nie byłem np. dobry w uhaniu. Może nie będzie tak źle. 5. Okradanie loota. Dla mnie bomba, bo gram na non - pvp i w końcu noobki nie zabiorą mi loota. To coś jak możliwość zabicia thiefa na pvp. ![]() Co do udupienia knighta. Nie rozumiem was. Dalej będę grał knightem i wcale nie uważam by został on udupiony. No przynajmniej na non - pvp nie. A wiec mam do was apel. Jak zmieniacie serwer na non - pvp bo chcecie pograć to byle nie na Harmonie bo i tak za dużo tam ludzi i mam przez was lagi ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Erhion - 18-07-2006 o 11:14. |
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Imię: Xuzassek
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() To jest totalna porazka... 3/4 przestana grac... juz nawet pacc nie oplaca sie kupywac:/ a dzisiaj mialem zamiar to zrobic i pograc sobie
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
|
![]() jesli zmeczenie bedzie dotyczylo tylko jednej konkretnej postacji a nie konta to zawsze mozna zrobic druga i runki robic;]
uptade sux
#569 |
Guest
|
![]() Knight ma dobrze expiac sobie na takich potworach jak cyce , guardy itp. poniewaz nooby nie beda powijac mu loota ale co bedzie jesli bedzie bloczyl demona czy dla? nie bedzie mogl otworzyc loota? a gdy bedzie do niego biegl nastepny dl to co nie bedzie mogl uciec bo bedzie musial 10 s na loota czekac???? ja na szcescie jestem sorcem
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: exiva me
Stan: Niegrający
Imię: Vanka
Gildia: Kaczors Revolution
Świat: Menera
![]() |
![]() Cytuj:
na pewno bedzie na ip... to jest po to aby dzieci nie scigaly sie w robieniu lvl i aby jedna postacia nie gralo 10 kolegów z rl przez 24/7 |
|
![]() |
![]() |
#571 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Imię: Pandorian Technomancer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() 1. 10 sek opóznienia w mozliwości otworzenia lub przesuniecia potworka jezeli go nie zabiles (nie zadales najwiecej obrazeń) dobre rozwiazanie moim zdaniem, nawet na huncie to tylko kwestia umowy miedzu shooterem a blokerem, jesli loot blokera to shooter wogóle nie podchodzi po loot. w innym wypadku blocker mówi "bye" i po huncie.
2. blokowanie respa <ok> 3. Zmeczenie to tylko expienie. Do zmeczenia bedzie sie liczyl tylko realny czas walki. pozatym nawet jesli postac sie zmeczy miozesz skilowac (knight, pally) robic runki. pozatym po 48 expienia mozesz np 2 kolejne dni poswiecic na cos innego robiac czynnosci które nie powoduja zmeczenia. Wiec w rzeczywistosci nie bedzie tak zle bo nawet jak bedziesz gral 24 h to samego expienia bedzie max 12 h ( czekanie na resp, uzupelnianie run, manasow, boltów, wysylanie loota, zbieranie loota, podróze) 4. uzywanie run na na battle, to okaze sie w "praniu" mozliwe ze strzelanie na battle bedzie powodowalo wieksze "wyczerpanie" niz celowanie tradycyjne, co do hotkey'i to przeciw waga do strzelania z batle moim zdaniem. 5. co do obsługi wielu osób przez kapitanó ![]()
#573 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
chodzilo o to aby dzieci nie graly 24/7 i expily by byc najlepszym na servie ;o |
|
![]() |
![]() |
#574 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
#575 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#576 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
|
![]() Stamina - dobry pomysl jak dla mnie, przynajmniej pewne osoby nie beda graly 23h 45min na dzien (15 minut restar serva) 7 dni w tygodniu bo takich przypadków to moge setkami wymieniac.
Celowanie na battle - kolejne wielkie ulepszenie do sorców,druidów, palladynów. A knightowi nic nie da walenie na battle do ludzi z hmm gdy reszta profesji bedzie w niego z sd jechac. Pomysl z NPC na statkach ROX Oglnie pozytyw, choc gram knightem ale pogoodze sie z tym! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#578 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
WtF??? @Up ktos tam ![]() poprostu zabicie potworka daje ci tam jakies zmeczenie... a stanie i jedzenie mniej czy cus... |
|
![]() |
![]() |
#579 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Imię: Pusta Mozgownica
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 70/56
Poziom mag.: 11
|
![]() No więc zaczynamy zabawę
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() Reasumując, najbardziej zaszkodzi on: - tym, którzy grali w Tibię dużo (choć moim zdaniem pomoże, bo zaczną robić coś poza nią ![]() - złodziejom loota - ludziom ryzykującym wyprawy na hunty z nieznanymi ekipami ![]() - słabym graczom, którzy po kilku hitach z byle runek będą ginąć (a kasy na UHy mieć nie będą...) - cheaterom, bo stracą przewagę, jaką mieli nad uczciwymi grczami ![]() Natomiast pomoże: - expiącym solo, zwłaszcza na non-PvP - grającym mało, którzy nareszcie będą mogli kokurować z mającymi więcej czasu na grę - ludziom, których wkurza blok respa ![]() - PKującym sorcom - chodzącym na dość silne potwory, zmuszonym często się UHać - często podróżującym PACCom - ogólnie wszystkim tym, którzy nie używali cheatów ![]() Jeżeli coś pominąłem, to wybaczcie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bulbinek - 18-07-2006 o 11:48. |
|||||
![]() |
![]() |
#580 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |