![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tocallo Herodes
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() Zobaczcie sobie:
![]() przed chwila dostalem bana stojac w miescie! on chyba zwariowal i jest zabawny. Zapytal sie mnie co znaczy "1 - 0" w moim commencie na tibia.com, ja odpowiedzialem : "hummm secret?" i patrze zielone gwaizdki po chwili. buahahahhahahahahahhahaha zaaaaaaaalosne. ![]() zreszta po tym incydencie skoncze z Tibia :-) to bylo zabawne. Piękny przykład bana niesprawiedliwego :-0 ahhahaha (dzialo sie to na oczach osob parunastu) zreszta niech robi co chce :-) juz mnie to nie obchodzi. ^^ Wicie co, do tej pory kazdy botter byl przeze mnie raportowany, 0 ODPOWIEDZI NIGDY! A ja dostaje bana za bot'a... paradoks. Zreszta koncze gre, niesprawiedliwy ban + zjeba*a opinia teraz - nie ma sensu gry. Zycze wam powodzenia w grze i uwazajcie na tego GM'a nick podam pozniej jak zedytuje posta, bo teraz nie mam czasu :-) @EDIT GM ZANEROS Neros Luinfaroth pozdrawiam go. Ostatnio edytowany przez Tocallo - 17-07-2008 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: Jelenia Góra
![]() |
![]() @up
Myśle że to była zwykła ludzka złośliwość GM-a. A tak ogólnie to po tym co zobaczyłem w tym poście bede pamiętał żeby być uprzejmym dla GM-ów ![]() A jeżeli masz PACC to ja na twoim miejscu bym się zdenerwował... bardzo,bardzo i bym próbował coś z tym zrobić bezpośrednio u CIP-ów.
![]() Peace.P~~ Ostatnio edytowany przez perek1892 - 17-07-2008 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym napisał jakiś raport czy coś na gm-a bo aż żal dupe ściska
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Stan: Niegrający
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
![]() Ja napewno bym tak tego nie zostawial, nie pozwol zeby jakis ***** GM banowal Cie za nic. Jezeli chodzi Ci o opinie graczy to u mnie jak najbardziej jej nie straciles, wrecz przeciwnie, wiadomo ze rownie dobrze mozesz klamac ale mojego szacunku i tak nie stracisz. Ale zrobic cos z tym musisz...
edit: zle mnie zrozumiales, chcialem tylko wyjasnic ze rownie dobrze mozna wierzyc Tobie jak i GM'owi, ja wcale nie powiedzialem ze klamiesz wrecz przeciwnie, uwazam ze zostales zbanowany za nic Ostatnio edytowany przez Dindsuk - 17-07-2008 o 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zobaczcie kiedy zalozylem temat - pare minut po banie, jakbym botowal i nie bylo by mnie przy kompie to bym moze za x czasu zobaczyl, ale ja bylem przy kompie i wszystko widzialem na wlasne oczy. :-) dzieki. ![]() czy moze mi ktos podac email do cipsoft? bo [email protected] - nie odpowiadaja na nic, kiedys probowalem. @edit, mam juz [email protected] :-) Ostatnio edytowany przez Tocallo - 17-07-2008 o 22:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Ryuuguu Rena
Gildia: -
Świat: Honera
Poziom: 108
Skille: 25/32
Poziom mag.: -
|
![]() Coś się zmieniło w polityce Cipsoftu, kiedyś nie zbanowali 26lvla, ktory przez 15 minut nie odpisywal na ratach, a teraz banują kogos, kto stoi w city :| Cóż współczuję ale na Twoim miejscu nie zostawiłbym tego tak!
![]() |
#568 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
|
![]() Cytuj:
@edit Opowiem wam coś co miało miejsce na Morganie... (końcówki nie widziałem, dowiedziałem sie po sprawie) Był gracz o nicku Auross (69 lvl)... Afkował na bocie i po interwencji Fletchera dostał bana na miesiąc. Kiedy wrócił, dalej botował, sam nam to oznajmił, a Fletcher robił swoje dalej. Pewnego dnia staliśmy we 3 w banku (ja, Colin i Slentose). Nagle wparował Auross, żeby zdeponować kasę. Fletcher napisał "ide zajac trolle' i ruszył. Z tego co potem słyszałem ścigali sie do mostku dla PACC. Koło niego Auross skusił sqm w górę i Fletcher znacznie go wyprzedził. Jedyne co Auross zdążył napisać, to zaraz tam wracam po czym poszedł w strone Gatekeepera (?) Cały czas był raportowany. W pewnym momencie koło Fletchera pojawił się GM Neros on Morgana. Kiedy zobaczył, że jest ok zniknął. Po chwili Colino ujrzał w konsoli tekst Cytuj:
Chciałbym dodać, że w tamtym momencie Auross nie był afk... I coś myślę, że nie botował.
NEWS: Poszli z dymem. ![]() Ostatnio edytowany przez Ace70ne - 17-07-2008 o 23:10. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() Bardzo, ale to bardzo niesprawiedliwe nie wiem czy on sam może coś z tym zrobić mój kolega też dostał niesprawiedliwie bana ale po 3 dniach mu cofnęli, ale nie wiem czy on coś w tej sprawie robił czy CI na górze się opamiętali.
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Taki motd mi się dziś trafił zaraz po obejrzeniu twojego przypadku:
![]() ![]() praca GMów (oceniając ogół) - 3/10 4 dzień czekam na odpowiedź na mój complain... zrobiłem nową postać na innym accouncie, pogawędziłem z GMką (ach te moje wdzięki ;P)by się tym zajęła i z 30 stało się 7 dni =) Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 18-07-2008 o 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#571 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski
Imię: Madasaki Zelazny-shinobi
Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Poziom: 18
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() poczuli się jak bogowie
![]() Jeszcze ani razu nie dostałem bana lecz dziewczyna tak. Nawet nie pamiętam za co?? Ostatnio edytowany przez cipek13 - 17-07-2008 o 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh ... Siedzą sobie na GM Island i pogrywają w ruletkę ...
![]() Na kogo wypadnie to ten ban ... ![]() Inni stoją parzy automatach owocówkach i co jakiś czas Jackpoint (dokument) się trafi jakiś dziwny ... Albo jak wylosują 3x golden key to się pojawia gdzieś na świecie! 3x 7 i otwiera się skarbiec i trafiają w najazdy ... Tak wiem SPAM rozpędziłem się ... Swego czasu też dostałem na gwiazdę prezent "Hacking" ban 30 dni ![]() Ale ... To było dawno temu ...
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Rookgaard
Imię: Wesoly Rookstayer
Świat: Rubera
Poziom: 119
Skille: 1337
|
![]() @Tocallo:
Złamałeś zasady i zostałeś ukarany. Nie widzę w tym nic dziwnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: Jelenia Góra
![]() |
![]() @up
Że co zrobił??Złamał zasady??A powiedz mi gdzie jest napisane że nie wolno odpisywać do GM-a "hummm secret?"!!!!!!!!!!!Pomyśl zanim coś napiszesz!!!
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tocallo
Hmm... Nie raz już słyszałem o niesprawiedliwych banach... Ale twój jest co najmniej głupi... Nie mam pytań, żeby GM był aż tak głupi/naiwnny. Jestem pewien w 100% (jak większość forum =P) że jesteś niewinny. I mam do Ciebie prośbe... PISZ ODWOŁANIE, nie może tak być żeby koleś co rzeczywiście boci dostał bana, a porządny gracz stojąc w mieście dostał go za free... Ps. Powiem wam jedno, pod względem banów Cipsoft jest beznadziejny... Ile razy raportowałem bottera dostałem 1 odpowiedz... I nie dostał on bana... Więc w końcu przeprowadziłem test (na mainie, ale nie ma to znaczenia =P). Wbiłem 13 lvl i pisałem na trade "Sell PACC'' (za to grozi ban na 7 dni) i mój kumpel zraportował bottera co bocił na rotach... Jaka reakcja GM? Mój char za "buy pacc'' - banished, botter bocił dalej... Brak słów... Pozdrawiam =]
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Raporty do gm wyglądają zupełnie inaczej - gm musi być online na Twoim świecie kiedy masz otwarte okno, by go zobaczyć...
![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pokaz mi gdzie zlamalem zasady. cip odpisal ;o ![]() no to poczekamy - zobaczymy :-) Ostatnio edytowany przez Tocallo - 18-07-2008 o 12:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Redaktor
|
![]() Dobra a czemu mamy wierzyć Tacoli na słowo, równie dobrze GM może mieć rację ... Nie był z nas (chyba) nikt przy tym i tylko w tym temacie. Dostała bana, każdy prędzej słusznie lub też nie go dostaje ... ŻYCIE ... zwane Tibia!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
![]() Ostatnio edytowany przez Dindsuk - 18-07-2008 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Poza tym CM przyznal mi racje i ban zostal skasowany: ![]() ![]() Cip sie opamietal ![]() Mam nadzieje ze moja reputacja nie ucierpiala. @down wiesz, ten GM teraz bedzie uporczywie na mnie polowal ^^ sam nie wiem, odwolali... To nie bylo fajne widzac czerwony napis na caly swiat: Tocallo Herodes banned... bla bla Ostatnio edytowany przez Tocallo - 18-07-2008 o 21:21. |
|
![]() |
![]() |