|
|
#562 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tocallo Herodes
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
Zobaczcie sobie:
![]() przed chwila dostalem bana stojac w miescie! on chyba zwariowal i jest zabawny. Zapytal sie mnie co znaczy "1 - 0" w moim commencie na tibia.com, ja odpowiedzialem : "hummm secret?" i patrze zielone gwaizdki po chwili. buahahahhahahahahahhahaha zaaaaaaaalosne. Dzreszta po tym incydencie skoncze z Tibia :-) to bylo zabawne. Piękny przykład bana niesprawiedliwego :-0 ahhahaha (dzialo sie to na oczach osob parunastu) zreszta niech robi co chce :-) juz mnie to nie obchodzi. ^^ Wicie co, do tej pory kazdy botter byl przeze mnie raportowany, 0 ODPOWIEDZI NIGDY! A ja dostaje bana za bot'a... paradoks. Zreszta koncze gre, niesprawiedliwy ban + zjeba*a opinia teraz - nie ma sensu gry. Zycze wam powodzenia w grze i uwazajcie na tego GM'a nick podam pozniej jak zedytuje posta, bo teraz nie mam czasu :-) @EDIT GM ZANEROS Neros Luinfaroth pozdrawiam go. Ostatnio edytowany przez Tocallo - 17-07-2008 o 23:39. |
|
|
|
|
|
#563 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: Jelenia Góra
|
@up
Myśle że to była zwykła ludzka złośliwość GM-a. A tak ogólnie to po tym co zobaczyłem w tym poście bede pamiętał żeby być uprzejmym dla GM-ów ![]() A jeżeli masz PACC to ja na twoim miejscu bym się zdenerwował... bardzo,bardzo i bym próbował coś z tym zrobić bezpośrednio u CIP-ów.
![]() Peace.P~~ Ostatnio edytowany przez perek1892 - 17-07-2008 o 23:12. |
|
|
|
|
|
#564 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja bym napisał jakiś raport czy coś na gm-a bo aż żal dupe ściska
![]() |
|
|
|
|
|
#565 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Stan: Niegrający
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
Ja napewno bym tak tego nie zostawial, nie pozwol zeby jakis ***** GM banowal Cie za nic. Jezeli chodzi Ci o opinie graczy to u mnie jak najbardziej jej nie straciles, wrecz przeciwnie, wiadomo ze rownie dobrze mozesz klamac ale mojego szacunku i tak nie stracisz. Ale zrobic cos z tym musisz...
edit: zle mnie zrozumiales, chcialem tylko wyjasnic ze rownie dobrze mozna wierzyc Tobie jak i GM'owi, ja wcale nie powiedzialem ze klamiesz wrecz przeciwnie, uwazam ze zostales zbanowany za nic Ostatnio edytowany przez Dindsuk - 17-07-2008 o 23:47. |
|
|
|
|
|
#566 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
zobaczcie kiedy zalozylem temat - pare minut po banie, jakbym botowal i nie bylo by mnie przy kompie to bym moze za x czasu zobaczyl, ale ja bylem przy kompie i wszystko widzialem na wlasne oczy. :-) dzieki. )czy moze mi ktos podac email do cipsoft? bo [email protected] - nie odpowiadaja na nic, kiedys probowalem. @edit, mam juz [email protected] :-) Ostatnio edytowany przez Tocallo - 17-07-2008 o 23:53. |
|
|
|
|
|
|
#567 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Ryuuguu Rena
Gildia: -
Świat: Honera
Poziom: 108
Skille: 25/32
Poziom mag.: -
|
Coś się zmieniło w polityce Cipsoftu, kiedyś nie zbanowali 26lvla, ktory przez 15 minut nie odpisywal na ratach, a teraz banują kogos, kto stoi w city :| Cóż współczuję ale na Twoim miejscu nie zostawiłbym tego tak!
|
|
|
|
#568 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
|
Cytuj:
@edit Opowiem wam coś co miało miejsce na Morganie... (końcówki nie widziałem, dowiedziałem sie po sprawie) Był gracz o nicku Auross (69 lvl)... Afkował na bocie i po interwencji Fletchera dostał bana na miesiąc. Kiedy wrócił, dalej botował, sam nam to oznajmił, a Fletcher robił swoje dalej. Pewnego dnia staliśmy we 3 w banku (ja, Colin i Slentose). Nagle wparował Auross, żeby zdeponować kasę. Fletcher napisał "ide zajac trolle' i ruszył. Z tego co potem słyszałem ścigali sie do mostku dla PACC. Koło niego Auross skusił sqm w górę i Fletcher znacznie go wyprzedził. Jedyne co Auross zdążył napisać, to zaraz tam wracam po czym poszedł w strone Gatekeepera (?) Cały czas był raportowany. W pewnym momencie koło Fletchera pojawił się GM Neros on Morgana. Kiedy zobaczył, że jest ok zniknął. Po chwili Colino ujrzał w konsoli tekst Cytuj:
Chciałbym dodać, że w tamtym momencie Auross nie był afk... I coś myślę, że nie botował.
Ostatnio edytowany przez Ace70ne - 18-07-2008 o 00:10. |
||
|
|
|
|
|
#569 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
Bardzo, ale to bardzo niesprawiedliwe nie wiem czy on sam może coś z tym zrobić mój kolega też dostał niesprawiedliwie bana ale po 3 dniach mu cofnęli, ale nie wiem czy on coś w tej sprawie robił czy CI na górze się opamiętali.
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
|
|
|
|
|
#570 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
Taki motd mi się dziś trafił zaraz po obejrzeniu twojego przypadku:
![]() Sam mam bana lecz przez własną I GMa głupotę któremu zamiast coś sprawdzić, pomyśleć to wolał od razu wsadzić bana. Kiedy GM jest potrzebny to go nie ma, kiedy nie jest to się znikąd pojawia... praca GMów (oceniając ogół) - 3/10 4 dzień czekam na odpowiedź na mój complain... zrobiłem nową postać na innym accouncie, pogawędziłem z GMką (ach te moje wdzięki ;P)by się tym zajęła i z 30 stało się 7 dni =) Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 18-07-2008 o 01:17. |
|
|
|
|
|
#571 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski
Imię: Madasaki Zelazny-shinobi
Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Poziom: 18
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
|
poczuli się jak bogowie
takich GM powiano się traktować jak sędziego z meczu Polska - Austria.Jeszcze ani razu nie dostałem bana lecz dziewczyna tak. Nawet nie pamiętam za co?? Ostatnio edytowany przez cipek13 - 18-07-2008 o 00:25. |
|
|
|
|
|
#572 |
|
Użytkownik Forum
|
Ehhh ... Siedzą sobie na GM Island i pogrywają w ruletkę ...
![]() Na kogo wypadnie to ten ban ... ![]() Inni stoją parzy automatach owocówkach i co jakiś czas Jackpoint (dokument) się trafi jakiś dziwny ... Albo jak wylosują 3x golden key to się pojawia gdzieś na świecie! 3x 7 i otwiera się skarbiec i trafiają w najazdy ... Tak wiem SPAM rozpędziłem się ... Swego czasu też dostałem na gwiazdę prezent "Hacking" ban 30 dni ![]() Ale ... To było dawno temu ...
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. |
|
|
|
|
|
#573 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Rookgaard
Imię: Wesoly Rookstayer
Świat: Rubera
Poziom: 119
Skille: 1337
|
@Tocallo:
Złamałeś zasady i zostałeś ukarany. Nie widzę w tym nic dziwnego. |
|
|
|
|
|
#574 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: Jelenia Góra
|
@up
Że co zrobił??Złamał zasady??A powiedz mi gdzie jest napisane że nie wolno odpisywać do GM-a "hummm secret?"!!!!!!!!!!!Pomyśl zanim coś napiszesz!!!
|
|
|
#575 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
Stan: Na Emeryturze
|
Tocallo
Hmm... Nie raz już słyszałem o niesprawiedliwych banach... Ale twój jest co najmniej głupi... Nie mam pytań, żeby GM był aż tak głupi/naiwnny. Jestem pewien w 100% (jak większość forum =P) że jesteś niewinny. I mam do Ciebie prośbe... PISZ ODWOŁANIE, nie może tak być żeby koleś co rzeczywiście boci dostał bana, a porządny gracz stojąc w mieście dostał go za free... Ps. Powiem wam jedno, pod względem banów Cipsoft jest beznadziejny... Ile razy raportowałem bottera dostałem 1 odpowiedz... I nie dostał on bana... Więc w końcu przeprowadziłem test (na mainie, ale nie ma to znaczenia =P). Wbiłem 13 lvl i pisałem na trade "Sell PACC'' (za to grozi ban na 7 dni) i mój kumpel zraportował bottera co bocił na rotach... Jaka reakcja GM? Mój char za "buy pacc'' - banished, botter bocił dalej... Brak słów... Pozdrawiam =]
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj
|
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Blondynka
|
Cytuj:
Raporty do gm wyglądają zupełnie inaczej - gm musi być online na Twoim świecie kiedy masz otwarte okno, by go zobaczyć...
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
pokaz mi gdzie zlamalem zasady. cip odpisal ;o ![]() no to poczekamy - zobaczymy :-) Ostatnio edytowany przez Tocallo - 18-07-2008 o 13:35. |
|
|
|
|
|
|
#578 |
|
Redaktor
|
Dobra a czemu mamy wierzyć Tacoli na słowo, równie dobrze GM może mieć rację ... Nie był z nas (chyba) nikt przy tym i tylko w tym temacie. Dostała bana, każdy prędzej słusznie lub też nie go dostaje ... ŻYCIE ... zwane Tibia!!
|
|
|
|
|
|
#579 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
Ostatnio edytowany przez Dindsuk - 18-07-2008 o 21:18. |
|
|
|
|
|
#580 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Poza tym CM przyznal mi racje i ban zostal skasowany: ![]() ![]() Cip sie opamietal ![]() Mam nadzieje ze moja reputacja nie ucierpiala. @down wiesz, ten GM teraz bedzie uporczywie na mnie polowal ^^ sam nie wiem, odwolali... To nie bylo fajne widzac czerwony napis na caly swiat: Tocallo Herodes banned... bla bla Ostatnio edytowany przez Tocallo - 18-07-2008 o 22:21. |
|
|
|
|