--> | --> |
|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5801 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie nie grzejcie koni lol tak o tej Qel.. poszla do Vision i co?
I dobrze jej z tym! Zrookowala Magrami Caltusa i Tryka i co? Ma pieniądze ta Nie trzyma się jakimś smiesznym uczuciom tylko robi w grze o co powinna,, a to własnie w Vision ma prawdziwych kolegów ktorzy z nia byli Katria-pomagal jej zawsze i wszedzie Ima/Zwidek- zawsze starali jej sie pomoc Draco, anaboll, Thellionn, Nordmark - zawsze to z nimi trzymala w wojnie I miała wysluchiwac jak ją wyzywacie na tsie, wyrzucacie? Dziewczyna naprawiła swój błąd co zrobila Katrili i za to HAIL QEL GZ ZWIDEK |
![]() |
|
![]() |
#5802 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up
Ale nie musiala rokowac mu charow poniewaz on poswiencil dla niej wszystko,bronil ja caly czas ![]() Ktora przestraszyla sie ze duski dostaja po dupie i za wszelka cene, zgodzila sie pojsc do vision,jestem pewny ze zrokowala by kazdego na kogo by miala passy nie tylko magramiego ![]() |
![]() |
![]() |
#5803 |
Zbanowany
|
![]() mysle , ze tibia to nie jest wystarczajacy powod dla ktorego moglbys uzywac wobec [char]Qel[/char] takich epitetow.
troche luzu , veltaxio tesknie za twoimi postami ![]() Ostatnio edytowany przez eloelo520 - 28-03-2007 o 23:37. |
![]() |
![]() |
#5805 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli była od poczatku to jest jeszcze wiekszym 0 ....
Ale to nie moja sprawa,niech robi co chce,ale mam nadzieje ze wkoncu ktos jej tak zrobi, mogla poprostu wejsc do vision a nie orkowac mu charay, i on ja jka powiedzialem zawsze bronil... jak by nie on dawno dawno dawno wyleciala by z guildi ... ;F |
![]() |
![]() |
#5807 |
Użytkownik Forum
|
![]() Merlin zrokowany (:
A co do tego 2 to nie wiem,skad wiesz ze miala passy?Moze w pore zmienił?? xDDD Ostatnio edytowany przez Inteligo - 28-03-2007 o 23:49. |
![]() |
![]() |
#5809 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5810 | |
Guest
|
![]() iles tam up
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez murarz89 - 29-03-2007 o 00:06. |
|
![]() |
#5812 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5813 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kolek el'baq
Mar 29 2007, 02:55:33 CEST Killed at Level 124 by Zwidek iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................ Mar 29 2007, 02:52:45 CEST Died at Level 280 by a demon ;d szalona ucieczka taifuna gz fragow chlopcy i dziewczeta ![]()
#5814 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol, z tego co slyszalem to kicka mial expiac na d helu
19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p 19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery 19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral |
![]() |
![]() |
#5815 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() 02:58 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Taifun Devilry. He was killed by a demon. Taifun wybral smierc z reki demona ![]() Kolek el'baq Mar 29 2007, 02:55:33 CEST Killed at Level 124 by Zwidek Kolek dzielnie walczyl do konca ![]() Spaaw i James dali loga ![]() |
![]() |
![]() |
#5816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]()
![]() |
#5817 |
Użytkownik Forum
|
![]() dlaczego nie poszedles po moje zwloki jak padlem na dlu?
19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p 19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery 19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral |
![]() |
![]() |
#5818 |
Guest
|
![]() Braterstwo Duskow
![]() Taif padł ze strachu...ale loota nam nie oddał ![]() z moich pięknych oczu: http://www.rogepost.com/n/3099219435 Ostatnio edytowany przez Borut - 29-03-2007 o 04:27. |
![]() |
#5819 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
![]() Tak czy sie gz ze wam sie udalo to cialko dotargac taki kawal i nie zgnilo xd |
|
![]() |
![]() |
#5820 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() nie kminie trochę
był daleko od was zobaczył mass loga i sie zabił? troche nie realne zanim byście dobiegli to by sie bezpiecznie wylogował?? |
![]() |