![]() |
#5841 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
A jeżdzenie po kimś, że np. zdrajca i nie jest z Wami w wojnie (bo po co skoro wiadomo że zgranie do dupy jak zawsze mimo że średnia lvla zawsze wyższa) albo że kogoś tam zabił.... wkońcu chyba skoro zdecydował sie na taki serwer i ma chara to co ma nim robić? Tylko chodzić, expić i patrzeć na cyferki czy ma 129 czy juz 130? Trzeba mieć jakieś rozrywki i korzystac z wszystkich elementów gry skoro to sprawia danej osobie przyjemność.. Wszyscy co tu tak piszą na kogoś że jest taki zły i wogóle zazdroszczą, że nic nie osiągneli i obecnie się z nimi nikt nie liczy. Sami sprawdzcie kto z tych co sie tu ciągle kłóci to gra atm? sliver? fajkowy? ( bez urazy dla Was :** ) Jedyne co im pozostało to czepiać sie innych i sobei popłakać na tym forum jaki to X jest zły i niedobry. Gz
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ THE END \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ Picture of the Day 17/03/2007 http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918 My Proposals "About faster Selling loot" http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999 http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/ Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 04-04-2007 o 09:41. |
|
![]() |
|
![]() |
#5842 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Niegrający
Imię: Kiedys...Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Toca - 04-04-2007 o 09:51. |
|
![]() |
![]() |
#5843 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() napisalem pod wzgledem kasy w rl ... boze przeciez nie mowie ze polska to syff oprucz tego ze nie ma kasy w rl i w tibi 90% polakow nie ma pvp i zgrania to jest gutes XD
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 04-04-2007 o 11:40. |
![]() |
![]() |
#5844 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
![]() Ok , koniec offtopa. Acha Cataclism , z tym calym charem to nie było tak że jak była możliwość zmiana rec key'a to drugi owner oszukał Spiegola i zmienił konto na siebie , niechciał oddać mój passów , po jakimś czasie dał passy tobie (trzeciemu ownerowi) , ty zaproponowałeś passy Spiegolowi bo to wsumie jego konto , ale on odmówił bo i tak już niechciało mu sie grać. Jeśli ktoś ma zapędy masochistyczne , może cofnąć sie do strony 1 tego tematu i zacząć czytać , na 100 % będa gdzieś posty Spiegola potwierdzające domniemaną wersje którą przedstawiłem powyżej. Wystarczy bablania.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#5845 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#5846 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Gadasz a nawet niewiesz z kim byłęś na hydrach ![]() Zreszta jak raz byles to jzu pewno zajebiste ziomale jesteście i best frjends |
|
![]() |
#5847 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poiwedz swoj argument dlaczego tak myslisz ( ze polacy nie maja pvp ) wtedy ja powiem co o tym sadze i powiem swoje =)
|
![]() |
![]() |
#5848 |
Guest
|
![]() "napisalem pod wzgledem kasy w rl"
Piniondze to nie fszystko! |
![]() |
#5849 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Wrobel
Niedorozwoju, uzyje madrego slowa bo tylko taki mi przychodzi do glowy, nie nadinterpretuj tego co napisalem. BYL W PORZADKu - W GRZE ZACHOWYWAL SIE OK rozumiesz jaki z tego jest wniosek bambusie? Prosze cie wyjdz, widzialem jak sie na POI zachowywales -.- |
![]() |
![]() |
#5850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie
Imię: Raziel kosiaz
Gildia: Szukam pożadnej
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ehh dalej sie wyzywacie
![]() Zna ktoś babolka ? ![]() Opowiem wam fajna historie o nim. Poznałem go w depo ank dzieki temu że moj rl kumpel go znal (krzyzu kosiaz). Sam domnie babol zagadał i gadalismy z soba z 1miesiac pomagal mi w qestach i wogule kase dawal itp.Niedawno sobie zrobilem retired dochodzi do 2miesiac wchodze na tibie a ten przylatuje z chaosa i za nic pierdolneli mi ue combo. ![]() Jednym słowem babol to dzieciak i psychol. Niewiem kto leje kumpli zadarmo.
#5852 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5853 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
#5854 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#5855 |
Użytkownik Forum
|
![]() z tego co zauwarzylem to nie lubicie mnie tylko dlatego ze trzymam ze swe i wladam serwem no i ze mialem resone zajebac d-arm czego to nawet ja nie zrobilem wiec sie wrescie odjeb~
#5856 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jestes przykladem zwyklego prostaka, ktory jest zaslepiony stereotypami "bajki zachodu" z powodu swojej glupoty i totalnym braku oczytania. Moja mama mowi na takich ludzi "prymitywy" : P Jeżeli myslisz ze w tym kraju nie mozna zarobic calkiem przyjemnych pieniedzy to niestety jestes w bledzie. Wszystko jest kwestia ambiji i mobilizacji. Nikt Ci nie zabrania sie uczyc pamietaj! ![]() |
|
![]() |
#5857 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#5858 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Na emeryturze
Imię: Xando
Poziom: 83
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Szwedzi zrobili mu pranie z mozgu , Catrishia probuje byc takim jak oni , probuje "wkupic sie w ich laski" .. Zostawcie go
![]() "Trzymam sie ze Szwe i wladam serwem" HAHAHAHAHA you made my day xD! You roxior troxior koxior poxior! Hi Xen =) |
![]() |
![]() |
#5859 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
|
![]() Omg Omg