Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-04-2007, 09:39   #5841
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toca Pokaż post
Hmm, mowisz do wszystkich, ze przez gre nie maja zycia w rl, w zyciu zabijaja spidery, ty grajac w ta gre zmieniles nastawienie do swoich rodakow...

...taki jakis tam szwed nie dosc ze ma caly rok zimno, to nie pije polskiej wodki na codzienn xD
Piszecie tu takie głupoty i oceniacie kogoś na podstawie głupiej gierki. Nie sądzicie, że ktoś może grać dla przyjemności i żeby troche odreagować..? W Rl może być miły, mieć wiele ciekawych zajęc, ale nikt go nie zmusza jaki ma być w grze, może robić co mu sie podoba i nikt go do nieczego nie zmusza.. tak samo niektóre rzeczy które w grze przejdą nie da się zrobić w RL. Więc jaki macie problem i czepiacie sie kogokolwiek skoro to tylko gra? Czy on Ci w RL coś ukrał? Pobił Cie czy coś? Gra sobie każdy dla siebie, ma swoje cele i zasady, a gadanie "dlaczego robisz to a nie tamto" nic nie daje... I napewno nie ocenicie nikogo tylko po tym jak sie zachowuje w grze..

A jeżdzenie po kimś, że np. zdrajca i nie jest z Wami w wojnie (bo po co skoro wiadomo że zgranie do dupy jak zawsze mimo że średnia lvla zawsze wyższa) albo że kogoś tam zabił.... wkońcu chyba skoro zdecydował sie na taki serwer i ma chara to co ma nim robić? Tylko chodzić, expić i patrzeć na cyferki czy ma 129 czy juz 130? Trzeba mieć jakieś rozrywki i korzystac z wszystkich elementów gry skoro to sprawia danej osobie przyjemność..

Wszyscy co tu tak piszą na kogoś że jest taki zły i wogóle zazdroszczą, że nic nie osiągneli i obecnie się z nimi nikt nie liczy. Sami sprawdzcie kto z tych co sie tu ciągle kłóci to gra atm? sliver? fajkowy? ( bez urazy dla Was :** )
Jedyne co im pozostało to czepiać sie innych i sobei popłakać na tym forum jaki to X jest zły i niedobry.

Gz

Picture of the Day 17/03/2007
http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918

My Proposals

"About faster Selling loot"
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999

http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 04-04-2007 o 09:41.
Lord Hybrid jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-04-2007, 09:49   #5842
Toca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid Pokaż post
Piszecie tu takie głupoty i oceniacie kogoś na podstawie głupiej gierki. Nie sądzicie, że ktoś może grać dla przyjemności i żeby troche odreagować..? W Rl może być miły, mieć wiele ciekawych zajęc, ale nikt go nie zmusza jaki ma być w grze, może robić co mu sie podoba i nikt go do nieczego nie zmusza.. tak samo niektóre rzeczy które w grze przejdą nie da się zrobić w RL. Więc jaki macie problem i czepiacie sie kogokolwiek skoro to tylko gra? Czy on Ci w RL coś ukrał? Pobił Cie czy coś? Gra sobie każdy dla siebie, ma swoje cele i zasady, a gadanie "dlaczego robisz to a nie tamto" nic nie daje... I napewno nie ocenicie nikogo tylko po tym jak sie zachowuje w grze..

A jeżdzenie po kimś, że np. zdrajca i nie jest z Wami w wojnie (bo po co skoro wiadomo że zgranie do dupy jak zawsze mimo że średnia lvla zawsze wyższa) albo że kogoś tam zabił.... wkońcu chyba skoro zdecydował sie na taki serwer i ma chara to co ma nim robić? Tylko chodzić, expić i patrzeć na cyferki czy ma 129 czy juz 130? Trzeba mieć jakieś rozrywki i korzystac z wszystkich elementów gry skoro to sprawia danej osobie przyjemność..

Wszyscy co tu tak piszą na kogoś że jest taki zły i wogóle zazdroszczą, że nic nie osiągneli i obecnie się z nimi nikt nie liczy. Sami sprawdzcie kto z tych co sie tu ciągle kłóci to gra atm? sliver? fajkowy? ( bez urazy dla Was :** )
Jedyne co im pozostało to czepiać sie innych i sobei popłakać na tym forum jaki to X jest zły i niedobry.

Gz
Pokaz mi jedengo posta w ktorym napislem ze jest np. noobem, bo jest po innej stronie, nighdy nie ocenialem po grze tylko po tym co ty pisze napisal ze "polska to najgorszy rod..." mowil ty nie tylko o polaczkach w grze, ale tez na rl...

Ostatnio edytowany przez Toca - 04-04-2007 o 09:51.
Toca jest offline  
stary 04-04-2007, 11:38   #5843
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toca Pokaż post
Pokaz mi jedengo posta w ktorym napislem ze jest np. noobem, bo jest po innej stronie, nighdy nie ocenialem po grze tylko po tym co ty pisze napisal ze "polska to najgorszy rod..." mowil ty nie tylko o polaczkach w grze, ale tez na rl...
napisalem pod wzgledem kasy w rl ... boze przeciez nie mowie ze polska to syff oprucz tego ze nie ma kasy w rl i w tibi 90% polakow nie ma pvp i zgrania to jest gutes XD

Ostatnio edytowany przez Cataclism - 04-04-2007 o 11:40.
Cataclism jest offline  
stary 04-04-2007, 11:42   #5844
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
mam wyjebane na all polakow bo to najgorszy kraj jaki moze byc idz do roboty i pracuj za 1 tys na miecha
W moim małym mieście , jak masz nosa to jako praktykant kosisz koło 800 zł na miesiąc.. Niewiem jak jest u was z zarobkami , ale "ten pojebany kraj" ma to do siebie że tutaj wcale nie jest tak źle , wystarczy troche pokombinować , i można osiągnąć wiele. Problem w tym że nie każdemu sie chce (wielu polaków woli być obiektem żartów za granicą) , ja sam może w okresie wakacyjnym skocze do Holandii na miesiąc lub dwa, skocze do pracy nie dlatego że tutaj jest "gnój" tylkp dla tego że moja sąsiadka załatwia przejazd a kaske oddam po powrocie (odrobie szybko za bilet a potem bym poszalał ).

Ok , koniec offtopa. Acha Cataclism , z tym calym charem to nie było tak że jak była możliwość zmiana rec key'a to drugi owner oszukał Spiegola i zmienił konto na siebie , niechciał oddać mój passów , po jakimś czasie dał passy tobie (trzeciemu ownerowi) , ty zaproponowałeś passy Spiegolowi bo to wsumie jego konto , ale on odmówił bo i tak już niechciało mu sie grać.

Jeśli ktoś ma zapędy masochistyczne , może cofnąć sie do strony 1 tego tematu i zacząć czytać , na 100 % będa gdzieś posty Spiegola potwierdzające domniemaną wersje którą przedstawiłem powyżej.

Wystarczy bablania.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 04-04-2007, 15:10   #5845
Wrobelmm
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Black_Cat Pokaż post
Masz rację, przy okazji chciałem Ci pogratulować wszechprzeszkadzającego debilizmu na poi :*

"Catri" powiedz na osiedlu dla koleżków że masz na nich wyjebane (o ile ich masz) wszystkich bo są Polakami ;]
Wrobel co Ty pierdolisz o murzynach jako jego idolach jak sam masz w avatarze xD
Naucz sie czytać zanim coś napiszesz bo Wroblem nie gram od poczatku tego roku D

stary 04-04-2007, 15:13   #5846
Wrobelmm
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@up
Najwiekszym clownem jestes ty. 12 latku zaslepiony gra. Twoj subiektywizm tak ci zaslepia postrzeganie ludzi ze to masakra. Catrishia nie zhakowal zazka ty trollu forumowy. TO po grzyba piszesz racja pod tym co napisal sliver. Catrishia nie jest taki jak go malujesz. Kiedys bylem z nim/albo drugim na hydrach, i byl w porzadku wiec zamknij morde. Ty jestes tak zalosny, ze nawet fraga na ciebie bym na noob charku nie zmarnowal.

@catri
1000 zlotych? eee... Zalezy jakie sie ma wyksztalcenie, z zawodowym albo podstawowym to gdzies tyle sie wykreca. Ale jako palacz na gorzelni wyciagasz 1200 przy 8 godzinnym trybie pracy z nockami ^^
"Kiedys bylem z nim/albo drugim na hydrach, i byl w porzadku wiec zamknij morde."

Gadasz a nawet niewiesz z kim byłęś na hydrach
Zreszta jak raz byles to jzu pewno zajebiste ziomale jesteście i best frjends

stary 04-04-2007, 15:55   #5847
Toca
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
napisalem pod wzgledem kasy w rl ... boze przeciez nie mowie ze polska to syff oprucz tego ze nie ma kasy w rl i w tibi 90% polakow nie ma pvp i zgrania to jest gutes XD
Poiwedz swoj argument dlaczego tak myslisz ( ze polacy nie maja pvp ) wtedy ja powiem co o tym sadze i powiem swoje =)
Toca jest offline  
stary 04-04-2007, 16:08   #5848
Wrobelmm
Guest

Domyślny

"napisalem pod wzgledem kasy w rl"

Piniondze to nie fszystko!

stary 04-04-2007, 16:11   #5849
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

Wrobel
Niedorozwoju, uzyje madrego slowa bo tylko taki mi przychodzi do glowy, nie nadinterpretuj tego co napisalem. BYL W PORZADKu - W GRZE ZACHOWYWAL SIE OK rozumiesz jaki z tego jest wniosek bambusie? Prosze cie wyjdz, widzialem jak sie na POI zachowywales -.-
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 04-04-2007, 16:51   #5850
Raziel kosiaz
Użytkownik Forum

Raziel kosiaz's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie

Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Raziel kosiaz ma numer GG 2285691
Domyślny

Ehh dalej sie wyzywacie
Zna ktoś babolka ?
Opowiem wam fajna historie o nim.
Poznałem go w depo ank dzieki temu że moj rl kumpel go znal (krzyzu kosiaz).
Sam domnie babol zagadał i gadalismy z soba z 1miesiac pomagal mi w qestach i wogule kase dawal itp.Niedawno sobie zrobilem retired dochodzi do 2miesiac wchodze na tibie a ten przylatuje z chaosa i za nic pierdolneli mi ue combo.

Jednym słowem babol to dzieciak i psychol. Niewiem kto leje kumpli zadarmo.
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1521891
Raziel kosiaz jest offline  
stary 04-04-2007, 17:05   #5851
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

Ja go znam i jest zajebisty wiec nie pisz o nim tak. Hunted!
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 04-04-2007, 17:13   #5852
Toca
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz Pokaż post
Ehh dalej sie wyzywacie
Zna ktoś babolka ?
Sam domnie babol zagadał i gadalismy z soba z 1miesiac pomagal mi w qestach i wogule kase dawal itp.Niedawno sobie zrobilem retired dochodzi do 2miesiac wchodze na tibie a ten przylatuje z chaosa i za nic pierdolneli mi ue combo.

Moze sobie zasluzyles... te forum to nie www.skargi/zazalenia.pl -.-
Toca jest offline  
stary 04-04-2007, 17:50   #5853
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
Ehh dalej sie wyzywacie
Zna ktoś babolka ?

Babolek jest spoko, chosa tez. CHaosa, jesli piszesz na tym forum, powiesz mi jak cie hunter mogl zabic...? Moj rl tam byl z toba i do teraz sie glowimy jak ty to zrobiles...

Cytuj:
Piniondze to nie fszystko!
Yeah, to bedzie moje motto zyciowe! Piniondze to nie fszystko!! Pamietajcie!

Cytuj:
Czy on Ci w RL coś ukrał?
d arm na allegro by ladnie poszedl... (to nie legalne! nie robcie tak! )

Cytuj:
napisalem pod wzgledem kasy w rl ...
Polska jest na 23 miejscu w PKB (produkt krajowy brutto) na calym swiecie. Uwzgledniajac PKB normalne twoj ojczysty kraj "Szwecja" jest na 20 miejscu, z nieduza przewaga... wiec jak widzisz takiej duzej roznicy nie ma.... Moze sie nie znam bo gowniarz jestem, ale nie ejst tak zle jak nam sie wydaje;]
stary 04-04-2007, 17:57   #5854
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy Pokaż post
Babolek jest spoko, chosa tez. CHaosa, jesli piszesz na tym forum, powiesz mi jak cie hunter mogl zabic...? Moj rl tam byl z toba i do teraz sie glowimy jak ty to zrobiles...

Yeah, to bedzie moje motto zyciowe! Piniondze to nie fszystko!! Pamietajcie!

d arm na allegro by ladnie poszedl... (to nie legalne! nie robcie tak! )

Polska jest na 23 miejscu w PKB (produkt krajowy brutto) na calym swiecie. Uwzgledniajac PKB normalne twoj ojczysty kraj "Szwecja" jest na 20 miejscu, z nieduza przewaga... wiec jak widzisz takiej duzej roznicy nie ma.... Moze sie nie znam bo gowniarz jestem, ale nie ejst tak zle jak nam sie wydaje;]
kiedy ja k**** napisalem ze mam zamiar kiedy kolwiek jechac do swe lol wes sie ogarni dzieciaku i idz do szkoly
stary 04-04-2007, 18:06   #5855
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

z tego co zauwarzylem to nie lubicie mnie tylko dlatego ze trzymam ze swe i wladam serwem no i ze mialem resone zajebac d-arm czego to nawet ja nie zrobilem wiec sie wrescie odjeb~
stary 04-04-2007, 18:31   #5856
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
naucz sie czytac po pierwsze po drugie mam rodzine w irlandi i tam zarabija 4 razy wiecej niz tu w przyjemnej pracy robia to co lubia ale ty jestes zbyt pust zeby to zrozumiec mam nadzieje ze zostaniesz w polsce i bedziesz pracowac za te pieniadze co sa i bedziesz wesoly buziaki
No to won do Irlandi!! Musisz być bardzo dumny z rodziny posiadajacej "przyjemna prace" polegajacej na zbieraniu truskawek.
Jestes przykladem zwyklego prostaka, ktory jest zaslepiony stereotypami "bajki zachodu" z powodu swojej glupoty i totalnym braku oczytania. Moja mama mowi na takich ludzi "prymitywy" : P
Jeżeli myslisz ze w tym kraju nie mozna zarobic calkiem przyjemnych pieniedzy to niestety jestes w bledzie. Wszystko jest kwestia ambiji i mobilizacji. Nikt Ci nie zabrania sie uczyc pamietaj!

stary 04-04-2007, 18:34   #5857
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
z tego co zauwarzylem to nie lubicie mnie tylko dlatego ze wladam serwem
LoL xD Ty?
Najpierw naucz sie władac swoja ortografia ; ]

stary 04-04-2007, 18:50   #5858
Xando
Użytkownik forum

Xando's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Elbląg

Stan: Na emeryturze
Imię: Xando
Poziom: 83
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
Domyślny

Szwedzi zrobili mu pranie z mozgu , Catrishia probuje byc takim jak oni , probuje "wkupic sie w ich laski" .. Zostawcie go

"Trzymam sie ze Szwe i wladam serwem"

HAHAHAHAHA you made my day xD! You roxior troxior koxior poxior!

Hi Xen =)
Xando jest offline  
stary 04-04-2007, 22:00   #5859
libner
Użytkownik Forum

libner's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska

Profesja: Sorcerer
Domyślny

Omg Omg tak dzisiaj przczytalem ostanie 10 stron kurde po huj wy sie klucicie? i o co? o to kto gdzie pracuje jak zarabia? Jedno do cati: pfff nie pierdole ze polacy to jakis tam hujowy narud/narod (nie wiem jak sie pisze) btw. jaki miales powod zeby podjebac d arm? bo piszesz ze masz i ogolnie to proponuje skonczyc dyskusje na temat pracy, pkb etc. (btw. praca jest tylko robic sie nie chce) Omg xD dzisiaj zauwzylem ze jakies 2 tyg. temu mi shakowali 2 chary xD
And my eyes are red
Not quite an angel
The one that fell
Now choose to join us or go straight to Hell
libner jest offline  
stary 04-04-2007, 22:34   #5860
Wisnia_14
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Gliwice

Profesja: Paladin
Gildia: Free
Poziom: 20
Skille: 64
Poziom mag.: 9
Wisnia_14 ma numer GG 2823123 Send a message via Skype™ to Wisnia_14
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez libner Pokaż post
Omg Omg tak dzisiaj przczytalem ostanie 10 stron kurde po huj wy sie klucicie? i o co? o to kto gdzie pracuje jak zarabia? Jedno do cati: pfff nie pierdole ze polacy to jakis tam hujowy narud/narod (nie wiem jak sie pisze) btw. jaki miales powod zeby podjebac d arm? bo piszesz ze masz i ogolnie to proponuje skonczyc dyskusje na temat pracy, pkb etc. (btw. praca jest tylko robic sie nie chce) Omg xD dzisiaj zauwzylem ze jakies 2 tyg. temu mi shakowali 2 chary xD
Zgadzam sie z taba w 100% jesli hodzi o prace A w polsce mozna dobrze zarodic tylko trzeba chciec...
Wisnia_14 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania