![]() |
#5902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Fakt faktem, mój epic fail, ale opanuj słownictwo maleńki :*
Idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to sie nazywa?? To lojalność... Konin Team Ostatnio edytowany przez ZonaRomana - 02-10-2009 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5903 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5904 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#5905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arhen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gazenbelger
Świat: Nerana
Poziom: 173
Poziom mag.: 75
|
![]() ![]()
![]() |
#5906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2009
|
![]() już ci powiedziałem kolego, wypier*dal*j przed klub szukać nemo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2008
Lokacja: Mikołów
Stan: Usunięty
Imię: Knight-Kazior
Profesja: Elite Knight
Gildia: Street Fighters
Poziom: 203
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5908 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to sie nazywa?? To lojalność... Konin Team Ostatnio edytowany przez ZonaRomana - 04-10-2009 o 11:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Imię: Dave the Witcher
Poziom: 121
Skille: 89/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Green djiin tower...
![]()
<gwozdziu> a słyszales o tym jak dzieciak pobił matke taboretem, bo mu kompa wyłaczyla i zginęła jego postać w tibii? <fafik> no slyszalem <gwozdziu> niezly pojeb, nie? <fafik> no jest troche takich na swiecie <gwozdziu> no..., jak tak mozna dziecku kompa wylaczyc |
![]() |
![]() |
![]() |
#5910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5911 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5912 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 09 2009
|
![]() Nie kick jebany debilu, padł sam:
***********.com/117917362.html spidiszer gogo, dalej jaraj sie czyms do czego sie nawet nie przyczyniles ![]() yo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Niegrający
Imię: Marcel of Nerana
Gildia: sexy team <3
Poziom: 255
Skille: 100/98
Poziom mag.: 10
|
![]()
1° Knight to Reach Magic Level 10 on Nerana. 11:24 Marcel of Nerana [224]: kupiles poradnik jak uciekac poprawnie z poi dl ? 11:25 Trupinio [252]: i ze niby co mialem sie dac trapnac wez spadaj z takimi tekstami 13:44 Nieme Oko [177]: gadam z st o banie dla reconu ktorzy mnie trapneli ![]() Ostatnio edytowany przez Marcel_Kogz - 04-10-2009 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Felipe Mac'Wander
Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
Świat: Celesta
|
![]() @ fail hahah Myślisz, że my camów nie nagrywamy? Po raz n pokazaliście że jesteście żałośni. Nawet nie umiecie stanąć do walki, opieracie się tylko na GM, a kiedy już wam 'przypadkiem wyjdzie' po waszej myśli próbujecie to odwrócić na swoja korzyść wychodząc na kretynów. Dupens, trzyma was tylko dlatego w gildi, żeby każdy noob spamował na ctrl+r. Wcześniej mogłeś tylko marzyć o tym, że się tam dostaniesz, bo cały czas Recon ustawiał im service i krył im tyłek. Dupens też chciał być cwany i pomyślał se że wy..... Recon. Pomyślał sobie 'ustawili nam service, pogonili debili, czas ich wyjebać' Pan ekstra pro Sedimentar, kupował wszystkim chary na allegro, poczynając odemnie, Fo i jeszcze parę innych osób, za które zapłaciliśmy albo też i nie (pozdro fo) gp`kami. Pan fuflis, który zawsze dba o swoich kolegów, trenował na bocie skille pod banshee questem. Dowiedziawszy się, że za miesiąc odbędą się mass bany , przestał używać bota nic nie mówiąc swoim 'pseudo kolegom aka sedimentar' spisując ich na 6 miechów bez bota i dele warna. Pan Jomy Xoth, aka L4 całe życie, siedział dzień w dzień na PC męcząc swojego pro extra sorca. Pan Piotr Druider, uczący mnie jak grać druidem ( Dla sprostowania, to mi zdeletowali Felipe Mac'Wander 199 ED Celesta). Rodzinka exe Demix albo jak to się pisze. Dzień w dzien na HFF. Widzą kogoś z Recon na HFF, Gran hur i pod wyjscie. Oni wszyscy myśleli, że mają po 30+ lat i mogą wszystko. Najśmieszniejsze jest to, iż ta gra jest stworzona dla dzieci w wieku 10-17 lat, samemu mi jest wstyd że gram w to, ops sorry, że botuje w tej grze, a co dopiero mówić o ludziach, którzy maja rodziny, albo załatwiają sobie L4 z przeżutamii po pól roku na nogę, żeby grać w tą grę. Chcieli nas wych... ale to my jak na razie ustawiamy im granice, wszyscy Ci co przychodzą do dupensów, są tylko po to aby mieć wciśnięty ten raport i czekać 'bo może się uda' Warto tracić lvl za dupensów? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5915 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Maxi Incarcerated
Gildia: Recon
|
![]() Jeszcze bezczelnie wklejaja ss'a jakby mieli JAKIKOLWIEK wklad do tego- nie, smiecie jebane nie mieliscie zadnego i jedyne na co was stac to pierdolnac ss'a z 15-minutowym ciałem. Ganbit i te inne 15latki nadajace sie tylko do posta na gm forum, kacpi i inne 12latki ktore potrafia tylko expic i to jest DD? Zniszczyliscie cala robote saganina i innych ktorzy wyrobili tej gildii opinie dzieki ktorej teraz mozecie sobie na*******ac kase na jakichs smiesznych serwisach.
Dla nas na zawsze bedziecie zerami, pozdro. ![]()
![]() 23:48 Adiqoo Pall [78]: anal to lodzik a oral w dupeczke Ostatnio edytowany przez Mic' - 04-10-2009 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2009
|
![]() film w niedalekiej przyszłości
piona dla hejterów, to ja zabilem vayesa nalurowalem mu much do pokoju i tak machał rękami że nie mogł grać elo wyjaśnione zamykam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2009
Lokacja: Opole
Imię: Mighty Xaszkil
Gildia: Sexy Team
Poziom: 231
Skille: 109/80
Poziom mag.: 26
|
![]() @DD
Wczorajszy Hellgorak 1,5h ;/ bo ja tam bylem :< Fajnie ze Gm przyszedl jak mi questa zrobiliscie ;D Xaszkil ![]()
20:41 Haike [318]: xaszkil the notmozg 17:07 Moguai [251]: szaszlyk 17:07 Sayffegis [201]: to 17:07 Arcanox-Drag [229]: cio*a 12:21 Norvill [200]: masz downa xd\ s2 misiaczki |
![]() |
![]() |
![]() |
#5918 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Jesteście fajni! Zabijacie się na NOOB-PvP.
Ten ogarnia, ten nie ogarnia... ludzie... ogarnijcie się wszyscy. Gildie na światach NON mają tą nietypową cechę, że jest w niej po 50-60 osób, a rzucić kilka ścian, to i najbardziej głupie dziecko potrafi, więc czym wy się rajcujecie? Bo padnie jakiś 150-200 ED, EK, MS czy RP na PoI Monsters, Frostach, czy gdziekolwiek indziej? To chyba logiczne. 80% z Was na świecie PvP miało 20-30 poziom, a gdyby miało wybiec na Open Battle, czy na jakąś akcję, miałaby nasrane w gaciach lub mówiła by "normalnie cały się trzęsę przed tym OB". Dostalibyście kilka SD po mordzie, a z waszych 5000 many, zostałoby 2000 i już byłaby padaka w rękach, a tu udajecie wielkich ogarniętych graczy, a o czym wy tu musicie pamiętać? O jakichś śmiesznych ścianach? Bo na PvP, to musielibyście myśleć, o wszystkim, paraliże, SD, ściany, cały czas kontrolować bieg i ilość HP czy MP. Sam grałem na NON-PvP i nie uważam tego za zmarnowany czas, bo nauczyłem się tam podstaw gry, ale w momencie, gdy wiesz już wszystko co trzeba, nadchodzi czas na zmiany, zmiany, które są jedyną rozrywką w tej gierce, mianowicie walki między gildiami, a nie jakieś śmieszne bieganie ze ścianami za 1 debilem, który i tak jest skazany na śmierć, jeżeli umiecie rzucać ściany. Nara. [Teraz czas na wasze bluzgi pod moim adresem]
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5920 |
Użytkownik Forum
|
![]() Materiał został usunięty. Skorzystaj z wyszukiwarki, aby znaleźć interesujące Cię materiały.
Hej rekony reupload :O http://www.youtube.com/watch?v=hSVNbxjdvv8 SHOOP DA WHOOP! http://www.youtube.com/watch?v=ZQLKE...eature=related SHOOP DA WHOOP2!
14:23 Lincor [165]: exana mort """""""""""14:54 Jomy Xoth [204]: WENT PADL 14:54 Xanzoi [100]: kto to 02:58 Ethanamoz Lothardan [250]: ja jakbym wiedzial ze mi zostala minuta zycia 02:58 Ethanamoz Lothardan [250]: to bym sie chyba zajebal xD 00:54 Olson Spartan [123]: ja ide hit the horse 00:54 Olson Spartan [123]: i lulu http://www.lastfm.pl/user/Leonosik Ostatnio edytowany przez Sammos - 05-10-2009 o 21:07. |
![]() |
![]() |