Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-11-2006, 21:39   #41
Avrerk
Użytkownik Forum

Avrerk's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Avargak
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Domyślny

21:33 Kulik Of Bulik [23]: GIERTYCH TO STARA KO*WA GIERTYCH JE*ANY JEST GIRERTYCHA PIERD*LIS CZEBA GIERTYCH OD TEGO JEST!!!

Hu Hu [;
Avrerk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-11-2006, 21:49   #42
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Ja, na ten przykład, telefon do szkoły nosić muszę, bo chcę mieć kontakt z jedyną kobietą mojego życia - mamą. Za mundurkami jestem, pod warunkiem, że będą wyglądały tak, jak myślę, że powinny. Co do obściskiwania się i lachonów - mam to w dupie.

<edit>
Cytuj:
@Zamor1
"co do mundorkow, pojdziesz w poniedzialek do szkoly ubrudzisz, niedosc ze smierdzi szkola to jeszcze bedziesz musial w tym chodzic caly dzien..."

Ta, teraz poprawiaj i wyjdź na geniusza.
Mundur przez 2x "u", panie poprawialski.

Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 03-11-2006 o 22:28.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-11-2006, 22:09   #43
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hrabia_Citizen Pokaż post
Jeśli ktoś tutaj jest pusty, to na pewno nie ja. One się łudzą, że "dollsy" i "słodkie idiotki" pociągają facetów. To jest tak przyziemne...
A jak zobaczysz super-laskę w skąpej bluzeczce, biodrówkach itd. to nie popatrzysz się za nią?
Rethfing on Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-11-2006, 22:17   #44
joey
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hrabia_Citizen Pokaż post
Wypowiadam się o dziewczynach z mojej klasy, gdzie duża część właśnie jest "sweet dollsami". Mnie to denerwuje. Jeśli widzę dziewczynę z 10 kolczykami w uchu, nosie i pępku, ubraną na różowo w mini i w bluzkę do połowy brzucha to można wstępnie wywnioskować na jakim poziomie obycia znajduje się dana osoba.
Nie przyszło ci do łba, że może ma inny gust niż ty?
EDIT:
Jeśli nie podobają cie sie odkryte pępki dziewczyn, przytulanie k-m, to może musisz zastanowić, sie, czy wolisz chłopców, czy dziewczynki?

Ostatnio edytowany przez joey - 03-11-2006 o 22:23.
joey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-11-2006, 22:19   #45
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

@Hrabia
Mówisz o tych priorytetach w życiu, zaczniesz inaczej śpiewać jak Ci się w końcu jakaś dziewczyna spodoba.
Jazda na ręcznym całe życie to nie taka fajna sprawa.
Rethfing on Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-11-2006, 22:28   #46
Vansider
Zbanowany

Vansider's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaczi Pokaż post
Jak piszę tak samo jak Ty, to poleć jej słownik.

Nie wiem, wy te zdania bierzecie z życia codziennego? Bo one jakoś mnie nigdy nie nękały...
Btw, co za problem ściągnąć dziewczynie bieliznę?
Jest to taki problem iż ona moze sobie tego w klasie nieżyczyc i będzie sie upierac,pozatym ty bys chciał pokazywac przed klasą co masz w majtkach?
Vansider jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-11-2006, 22:29   #47
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany Pokaż post
Giertych głupcem jest i basta, już o tym tematy były zresztą.

Fakt, że wpadł na nowe, durne pomysły nie jest powodem do zakładania nowego tematu.
Zgodzę się tu całkowicie z Ghostem. Dodam na to, że to jest idiota. Pieprzony neonazi i szubrawiec co by chciał zawłądnąć światem... Dziwne pomysły w dodatku kretyńskie. Może z jednym czy dwoma ewentualnie bym się zgodził. All.
stary 03-11-2006, 22:30   #48
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Btw, co za problem ściągnąć dziewczynie bieliznę? ;)
Życzę ci, żebyś miał ten problem w przyszłości, bo teraz to poziom trudności zarwania cziksa jest równy zeru. Trza wyrżnąć dzieci Bravo, może się podniesie (Bogu dzięki, że ja sam miałem owe problemy).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hrabia_Citizen
Jeśli ktoś tutaj jest pusty, to na pewno nie ja.
Bóg DEFINITYWNIE powinien obdarzyć cię wielką głową, byś pomieścił swoje rozdmuchane ego. :-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez joey
Jeśli nie podobają cie sie odkryte pępki dziewczyn
To akurat sprawa dyskusyjna, bo ja np. nie lubię kobiet, które na codzień ubierają się tak, jakby się miały nie ubierać wcale. Nie ma nic piękniejszego od kobiety w golfie lub swetrze (o ile ktoś ma wyobraźnię - ten trend zanika). :-P
stary 03-11-2006, 22:30   #49
Smetana
Użytkownik Forum

Smetana's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2006

Imię: nie wiem
Domyślny

Cytuj:
Cytuj:
Jak piszę tak samo jak Ty, to poleć jej słownik.

Nie wiem, wy te zdania bierzecie z życia codziennego? Bo one jakoś mnie nigdy nie nękały...
Btw, co za problem ściągnąć dziewczynie bieliznę?
Jest to taki problem iż ona moze sobie tego w klasie nieżyczyc i będzie sie upierac,pozatym ty bys chciał pokazywac przed klasą co masz w majtkach?
Już jedno samobójstwo z tego powodu było .
stary 03-11-2006, 22:33   #50
Pani K.
Guest

Domyślny

Ja jestem przeciwko mundurkom. Już nie chodzi o to, że każdy ma swój indywidualny styl, sraka coś tam. Przecież chodzi głównie o dzieci z rodzin, których nie stać na markowe ciuchy i w ogóle. Więc co jeśli dojdzie do tego mundurek, czyli wydatek rzędu około dużo złotych? A przecież ubrania na co dzień też trzeba kupować. Po za tym, znając moją szkołę, będziemy ostatecznie chodzić w jakiś workach po ziemniakach.

A tak w ogóle to najlepiej niech wpuszczają do szkół tylko uczniów ze wzorowym zachowaniem, średnią <5,5 i polskimi korzeniami.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-11-2006, 22:39   #51
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pani K. Pokaż post
A tak w ogóle to najlepiej niech wpuszczają do szkół tylko uczniów ze wzorowym zachowaniem, średnią <5,5 i polskimi korzeniami.
Akurat za wpuszczaniem tylko osób z dobrym zachowaniem byłbym ostatecznie za, bo potem przeciętni uczniacy tracą - (wzorowa) inteligencja się dostała do elity szkół, a średniak - choć nie można mu, oprócz niewystarczającej wiedzy, nic zarzucić - musi gnić z bandytami.
stary 03-11-2006, 22:54   #52
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Domyślny

Mi sie niechce wierzyc, ze niektore kobiety ubrane sa w "tasme"(bluzeczka niedotykajaca ramion+mini). Prawda ladnie to wyglada, ale puzniej taka kobitka skarzy sie, ze zostala zgwalcona... Nie wiem co silniejsze glupota czy yntelekt? u takiej dziewczyny.
Mi sie spodobaly nagrody za zaprzestania dreczenia i tzw. "strony zla"^^ Giertych cos mowil o nagrodach. Hmm ciekawe jakie? Jakby byly wysokie to juz byl bym bogaczem chyba, ze wczesniej nie dostal bym w morde od "elo ziomali". hehe
Mundurki? Mozna powiedziec, ze to jest dobry pomysl. Jezeli ktos chce pokazac swoje wewnetrzne ja ubraniem to tylko wspolczuc.
I mi tu nie narzekajcie bo uczniowie w Japoni czy Kanadzie(chyba tez tam chodza w mundurkach) nie narzekaja i zyja.. Tylko to zalezy od mundurkow.
Ja bym wolal zeby byl jakis wybor np: luzny, ciasny, normalny. Wtedy nikt by nie narzekal i mogl wybrac swoja wygode XD.

P.S
Ghost. W swetrze lub w golfie fajnie wygladaja.

@edit
A no wlasnie Pani K. Nie wiem jak ten Gyrtych chce wprowadzic mundurki dla biednych dzieci. Moze panstwo by splacalo? Nigdy takiego czegos nie bedzie XD. Narazie mundurki nie sa w zasiegu reki

@edittodown
Zawsze znajda sie jacys "maniacy". Nie kazdy gwalt jest spowodowany ubraniem lecz wazne, ze jest jakis tam spowodowany(ubraniem). A zreszta swiat jest nieprzewidywalny i taki stroj moze byc zachecajacy dla "maniaka". O rany czy wam trzeba wszystko wytlumaczyc? XD

@editagain
nie klocmy my sie tu o gusty bo kazdy ma inny;/.

Ostatnio edytowany przez janek@ - 04-11-2006 o 10:50.
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-11-2006, 22:58   #53
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@ Pokaż post
Mi sie niechce wierzyc, ze niektore kobiety ubrane sa w "tasme"(bluzeczka niedotykajaca ramion+mini). Prawda ladnie to wyglada, ale puzniej taka kobitka skarzy sie, ze zostala zgwalcona...
No jasne, usprawiedliwiajmy gwalty, bo kobieta zbyt smialo sie ubiera... Skoro jest wolnosc to moze sie ubierac jak chce, a zdrowy mezczyzna nie napada na kobiety chocby niewiadomo jak byly ubrane...
stary 03-11-2006, 23:24   #54
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A zreszta swiat jest nieprzewidywalny i taki stroj moze byc zachecajacy dla "maniaka".
Akurat mnie, człowieka z wyobraźnią, znacznie bardziej jara typowa szara myszka ubrana w opasłe swetry (dlatego jestem zajęty) od tapeciary ubranej w coś, co można przyrównać do przepaski biodrowej (dlatego jestem zajęty. :-P).

Ubiór ma gówno do rzeczy, nawet maniacy mają gusta.

@PiXik, na dole
Cytuj:
godzina policyjna dla niepełnoletnich:adrenalina podczas wracania z imprezy,na cholere mi to;>
Tia, będziesz chciał wziąć koleżankę do kina na seans po dwudziestej pierwszej i będziesz musiał też mamę zapakować. :-P

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 04-11-2006 o 12:53.
Ghost Nieudany jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-11-2006, 23:30   #55
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

godzina policyjna dla niepełnoletnich:adrenalina podczas wracania z imprezy,na cholere mi to;>Chociaż jak pomysł wejdzie w życie to może będzie już 18
zakaz używania i noszenia komórek do szkoły:nie mam komórki zwisa mi to,ale i tak idiotyczne
Romek odejdź;>albo wydłuż wakacje
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-11-2006, 08:03   #56
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
To akurat sprawa dyskusyjna, bo ja np. nie lubię kobiet, które na codzień ubierają się tak, jakby się miały nie ubierać wcale. Nie ma nic piękniejszego od kobiety w golfie lub swetrze (o ile ktoś ma wyobraźnię - ten trend zanika). :-P
Jesteś moim Bogiem, wskaż mi co mam robić, o Wielki.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-11-2006, 09:34   #57
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zamor1 Pokaż post
nie wiem jak ty ale ja zaraz po powrocie ze szkoly zmieniam ubrania...
Cały dzień w szkole... Przecież to było w odniesieniu do mundurków, które też każdy by zdejmował po powrocie do domu.
stary 04-11-2006, 09:40   #58
kaczi
Użytkownik Forum

kaczi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Daleko Ci do mnie. Sklep: Skate Shop.

Wyślij wiadomość przez ICQ do kaczi kaczi ma numer GG 4029572
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vansider Pokaż post
A ja gdzieś napisałem, że to się ma w szkole odbywać?

Jestem jaki jestem to fakt
Lubie kiedy buja sie mój świat
Poruszam sie raz w przód raz w tył
Ja piłem, pije i będę pił
Historii mojej nie pozna nikt
Znów świat się buja a ja z nim
To nie jest wyścig , to nie próba sił
Ja piłem, pije i będę pił.

kaczi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-11-2006, 10:35   #59
Hrabia_Citizen
Użytkownik Forum

Hrabia_Citizen's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: Zgierz

Domyślny

@up
Do może dołącz do Twojego syna i wróć do gimnazjum, bo tyle lat w szkole pisania Cię nie nauczyło. Jeśli z tym samobójstwem to był żart to ja dziękuję i wychodzę z baru...

MUMIA WARCZY! NIE BUDŹ JEJ!
Hrabia_Citizen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-11-2006, 12:18   #60
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Komórki - Dzizyz, przecież na lekcji NIE WOLNO używać komórek, i jeśli nauczyciel nie potrafi tego wyegzekwować, to roman tym bardziej (który dla uczniów jest gównem, nie autorytetem). Cóż, u mnie za takie zabawy jest komórka ląduje u nauczyciela, a jeśli komuś zadzwoni - poprostu przeprasza. Dorośnijcie.

Przytulanie - nie rozumiem czemu miałbym się nie przytulić do dziewczyny. Takie to wyuzdane? Przecież nie uprawiam z nią seksu na oczach wszystkich, całuje się też raczej bez spojrzeń innych. Mam udawać że jej nie znam, bo roman 'pedagog z powołania' giertych miał kompleksy na tym punkcie?

Ubiór - niech każdy ubiera się godnie, i to wszystko. W wielu szkołach obawiązują zakazy noszenia niektórych strojów (np dresów, krótkich spodni). Tyle moim zdaniem wystarczy. Pozatym ja, jak i wielu moich znajomych nie wraca po szkole do domu, mam cały czas chodzić w głupawym mundurku? Prać mam go raz na tydzień? Przyzywczaiłem się że ubranie zmieniam CODZIENNIE...

Płacenie za wyrządzone szkody - przecież to już jest! Kolejny populistyczny chwyt. Ja musiałem płacić za zbitą szybę.

Kary "społeczne" - czemu nie, tylko znając mentalność wielu nauczycieli, pytanie "dlaczego dostałem 2?" będzie uznane za pyskowanie i...bedzie karane.

Zamknięte Placówki - Po pierwsze - a co z poprawczakami? Po drugie - by tam trafić trzeba najpierw coś "przeskrobać", tak więc wątpie by dało to zbyt wiele. Po trzecie - co zrobimy z uczniami którzy spędzili pare lat swojego życia wśród "młodocianych kryminalistów"? Może wybudujemy dla nich więzienia na wszelki wypadek? Przeciez to będzie "grupa naznaczona", która jest świadoma tego, że nie jest akceptowana, jak i że cały naród chciałby się na nich mścić. Bedzie nam rosło pokolenie urodzonych bandytów.
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania