|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ja, na ten przykład, telefon do szkoły nosić muszę, bo chcę mieć kontakt z jedyną kobietą mojego życia - mamą. Za mundurkami jestem, pod warunkiem, że będą wyglądały tak, jak myślę, że powinny. Co do obściskiwania się i lachonów - mam to w dupie.
<edit> Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 03-11-2006 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
EDIT: Jeśli nie podobają cie sie odkryte pępki dziewczyn, przytulanie k-m, to może musisz zastanowić, sie, czy wolisz chłopców, czy dziewczynki? Ostatnio edytowany przez joey - 03-11-2006 o 22:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Hrabia
Mówisz o tych priorytetach w życiu, zaczniesz inaczej śpiewać jak Ci się w końcu jakaś dziewczyna spodoba. Jazda na ręcznym całe życie to nie taka fajna sprawa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Jest to taki problem iż ona moze sobie tego w klasie nieżyczyc i będzie sie upierac,pozatym ty bys chciał pokazywac przed klasą co masz w majtkach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Krzyżak
|
![]() Zgodzę się tu całkowicie z Ghostem. Dodam na to, że to jest idiota. Pieprzony neonazi i szubrawiec co by chciał zawłądnąć światem... Dziwne pomysły w dodatku kretyńskie. Może z jednym czy dwoma ewentualnie bym się zgodził. All.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Życzę ci, żebyś miał ten problem w przyszłości, bo teraz to poziom trudności zarwania cziksa jest równy zeru. Trza wyrżnąć dzieci Bravo, może się podniesie (Bogu dzięki, że ja sam miałem owe problemy).
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#49 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Ja jestem przeciwko mundurkom. Już nie chodzi o to, że każdy ma swój indywidualny styl, sraka coś tam. Przecież chodzi głównie o dzieci z rodzin, których nie stać na markowe ciuchy i w ogóle. Więc co jeśli dojdzie do tego mundurek, czyli wydatek rzędu około dużo złotych? A przecież ubrania na co dzień też trzeba kupować. Po za tym, znając moją szkołę, będziemy ostatecznie chodzić w jakiś workach po ziemniakach.
A tak w ogóle to najlepiej niech wpuszczają do szkół tylko uczniów ze wzorowym zachowaniem, średnią <5,5 i polskimi korzeniami. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Akurat za wpuszczaniem tylko osób z dobrym zachowaniem byłbym ostatecznie za, bo potem przeciętni uczniacy tracą - (wzorowa) inteligencja się dostała do elity szkół, a średniak - choć nie można mu, oprócz niewystarczającej wiedzy, nic zarzucić - musi gnić z bandytami.
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Mi sie niechce wierzyc, ze niektore kobiety ubrane sa w "tasme"(bluzeczka niedotykajaca ramion+mini). Prawda ladnie to wyglada, ale puzniej taka kobitka skarzy sie, ze zostala zgwalcona... Nie wiem co silniejsze glupota czy yntelekt? u takiej dziewczyny.
Mi sie spodobaly nagrody za zaprzestania dreczenia i tzw. "strony zla"^^ Giertych cos mowil o nagrodach. Hmm ciekawe jakie? Jakby byly wysokie to juz byl bym bogaczem ![]() Mundurki? Mozna powiedziec, ze to jest dobry pomysl. Jezeli ktos chce pokazac swoje wewnetrzne ja ubraniem to tylko wspolczuc. I mi tu nie narzekajcie bo uczniowie w Japoni czy Kanadzie(chyba tez tam chodza w mundurkach) nie narzekaja i zyja.. Tylko to zalezy od mundurkow. Ja bym wolal zeby byl jakis wybor np: luzny, ciasny, normalny. Wtedy nikt by nie narzekal i mogl wybrac swoja wygode XD. P.S Ghost. W swetrze lub w golfie fajnie wygladaja. ![]() @edit A no wlasnie Pani K. Nie wiem jak ten Gyrtych chce wprowadzic mundurki dla biednych dzieci. Moze panstwo by splacalo? Nigdy takiego czegos nie bedzie XD. Narazie mundurki nie sa w zasiegu reki @edittodown Zawsze znajda sie jacys "maniacy". Nie kazdy gwalt jest spowodowany ubraniem lecz wazne, ze jest jakis tam spowodowany(ubraniem). A zreszta swiat jest nieprzewidywalny i taki stroj moze byc zachecajacy dla "maniaka". O rany czy wam trzeba wszystko wytlumaczyc? XD @editagain nie klocmy my sie tu o gusty bo kazdy ma inny;/. Ostatnio edytowany przez janek@ - 04-11-2006 o 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() No jasne, usprawiedliwiajmy gwalty, bo kobieta zbyt smialo sie ubiera... Skoro jest wolnosc to moze sie ubierac jak chce, a zdrowy mezczyzna nie napada na kobiety chocby niewiadomo jak byly ubrane...
![]() |
#54 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ubiór ma gówno do rzeczy, nawet maniacy mają gusta. @PiXik, na dole Cytuj:
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 04-11-2006 o 12:53. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
|
![]() godzina policyjna dla niepełnoletnich:adrenalina podczas wracania z imprezy,na cholere mi to;>Chociaż jak pomysł wejdzie w życie to może będzie już 18
![]() zakaz używania i noszenia komórek do szkoły:nie mam komórki zwisa mi to,ale i tak idiotyczne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cały dzień w szkole... Przecież to było w odniesieniu do mundurków, które też każdy by zdejmował po powrocie do domu.
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja gdzieś napisałem, że to się ma w szkole odbywać?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Do może dołącz do Twojego syna i wróć do gimnazjum, bo tyle lat w szkole pisania Cię nie nauczyło. Jeśli z tym samobójstwem to był żart to ja dziękuję i wychodzę z baru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Komórki - Dzizyz, przecież na lekcji NIE WOLNO używać komórek, i jeśli nauczyciel nie potrafi tego wyegzekwować, to roman tym bardziej (który dla uczniów jest gównem, nie autorytetem). Cóż, u mnie za takie zabawy jest komórka ląduje u nauczyciela, a jeśli komuś zadzwoni - poprostu przeprasza. Dorośnijcie.
Przytulanie - nie rozumiem czemu miałbym się nie przytulić do dziewczyny. Takie to wyuzdane? Przecież nie uprawiam z nią seksu na oczach wszystkich, całuje się też raczej bez spojrzeń innych. Mam udawać że jej nie znam, bo roman 'pedagog z powołania' giertych miał kompleksy na tym punkcie? Ubiór - niech każdy ubiera się godnie, i to wszystko. W wielu szkołach obawiązują zakazy noszenia niektórych strojów (np dresów, krótkich spodni). Tyle moim zdaniem wystarczy. Pozatym ja, jak i wielu moich znajomych nie wraca po szkole do domu, mam cały czas chodzić w głupawym mundurku? Prać mam go raz na tydzień? Przyzywczaiłem się że ubranie zmieniam CODZIENNIE... Płacenie za wyrządzone szkody - przecież to już jest! Kolejny populistyczny chwyt. Ja musiałem płacić za zbitą szybę. Kary "społeczne" - czemu nie, tylko znając mentalność wielu nauczycieli, pytanie "dlaczego dostałem 2?" będzie uznane za pyskowanie i...bedzie karane. Zamknięte Placówki - Po pierwsze - a co z poprawczakami? Po drugie - by tam trafić trzeba najpierw coś "przeskrobać", tak więc wątpie by dało to zbyt wiele. Po trzecie - co zrobimy z uczniami którzy spędzili pare lat swojego życia wśród "młodocianych kryminalistów"? Może wybudujemy dla nich więzienia na wszelki wypadek? Przeciez to będzie "grupa naznaczona", która jest świadoma tego, że nie jest akceptowana, jak i że cały naród chciałby się na nich mścić. Bedzie nam rosło pokolenie urodzonych bandytów. |
![]() |
![]() |