Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-09-2004, 00:20   #41
Msr. Dragoon
Użytkownik forum

Msr. Dragoon's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2004

Msr. Dragoon ma numer GG 8039091
Problem Grrr!

teee no bez przesady!!! po pierwsze to byl POLAK po drugie mily byl, dal wam line... po trzecie jestescie TCHORZE!!!!!!!!!!!!! TCHORZE!!!!!!!!! uciekaliscie i chowaliscie sie hahahaha smieje sie z takich jak wy...
Jak bym byl GMem to juz byscie nie mieli tych postaci!!! macie szczescie ze nim niestety nie jestem...
Msr. Dragoon jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-09-2004, 11:13   #42
segnis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2004

segnis ma numer GG 1659920
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Msr. Dragoon
teee no bez przesady!!! po pierwsze to byl POLAK po drugie mily byl, dal wam line... po trzecie jestescie TCHORZE!!!!!!!!!!!!! TCHORZE!!!!!!!!! uciekaliscie i chowaliscie sie hahahaha smieje sie z takich jak wy...
Jak bym byl GMem to juz byscie nie mieli tych postaci!!! macie szczescie ze nim niestety nie jestem...

Lol. A ty bys sie nie chowal, gdyby cie gonily 70 lvle ? Nie wierze.
segnis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2004, 11:54   #43
Arakazz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2004

Domyślny

CHAMY I ŻYDY? wybaczcie jam sie na rodakach poznałem . dobrze ze bili.
Arakazz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2004, 13:15   #44
Hez
Użytkownik Forum

Hez's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004

Hez ma login Tlenu jozzo@tlen.pl
Domyślny

OMG, ten watek sie juz zbyt rozwinal - wpisuje sie zeby zlozyc doniesienie na tego posta zeby w koncu jakis Mod to zamknal.

Edit - well, czyli nie mozna raportowac wlasnych postow - wykasujcie tego posta, ok?

Ostatnio edytowany przez Hez - 01-09-2004 o 13:17.
Hez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2004, 14:16   #45
Mati Crusher
Użytkownik Forum

Mati Crusher's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...

Mati Crusher ma numer GG 4702679
Domyślny Idioci

mowice zeby nie zabijac polakow i ze polacy to nie n00by ale jak lori zrobil serie wycieczek to kazdy mowil git spoko sski itp itd( niewylaczajac mnie) a jak kolesie zrobili skromne pkowania na polakow to od razu rep - denny filmik debile zwas macie deda rooga hacka faka itd
i zacytoje tutaj segnisa "czy wy jestescie faszystami???" bo chyba tak kazdy mowi ze brazile to debile a jakos nikt ich nie pkoje slyszalem o brazilu ktory nie umie slowa po polsku i ma 188lvl i kto mu powie ze n00b jest bo brazil z niego??? no kto???
stary 01-09-2004, 17:46   #46
Lord Mareeck
Guest

Problem K***a

Ithelios ma racje ze dobrze zrobil zabierajac line ale polaka zabic??Toz to hanba jak mogles segniz Brazilyjczyków zabijaj szwedów i mexykaninów ale nie polaków CH*****Y Głąbie jak sie poprawisz zabij szweda in daj filmika.....

Szwedy-oi,oi,oi,oi,oi, wk******ą mnie tym oi zabijciie tych ch*******h szwedów bo wam do d**Y powlazą
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2004, 18:01   #47
bogibo
Użytkownik Forum

bogibo's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: ze swojego pokoju :P

Stan: Niegrający
Imię: :P
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom mag.: 6
Problem Omg

Wiecie co, jak tak można, na moim byłym servie i to jeszcze polaków. Wiem, że się powtarzam, ale zabiliście mojego znajomego, normalnie hańba. Tam widziałam, że wielu pisało, szwedów to można zabijać, i ja jestem za zabijaniem ich, ale tylko jak huntuja za nic!! (odstęp od temetu ale sorry)
Wogóle zawiodłam się....
bogibo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2004, 19:30   #48
OpTyK
Użytkownik Forum

OpTyK's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Z kątowni koło blachowni.

Imię: Froys
Świat: Saphira
Poziom: 28
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
OpTyK ma numer GG 7440117 Adres Jabbera do OpTyK
Pytanie ... Hunt ...

OTOŻ JA GRAM NA HIBERII, I OBIECUJĘ WAM ŻE WY JESTEŚCIE NA MOJEJ KILL LIŚCIE (CI CO FILM KRĘCILI). MOŻE MAM MAŁY LVL (17, 27MLVL), ALE TAKIE ŚCIERWO JAK WY TO UBIJE. A NAWET JAK NIE, TO ZA 5 ZŁ JEDEN Z MOICH RL QMPLI WAS PK. NIENAWIDZE PK KTÓRZY POLAKÓW ZABIJAJĄ, WIĘC UWAŻAJCIE NA ROBIN HOODKA...
@ re co do uciekania
Mnie już goniły nie raz h-lvl, ale nigdy nie uciekałem jak tchurz.
Zawsze gadałem z nimi i jakoś to pomagało... a nawet gdyby nie to nie bał bym się zginać, bo jestem zdania że jak zawiniłem to muszę zapłacić... Jak ktoś mnie straszy może mieć lipę, bo, owszem, mam mocnych kumpli, ale nie strasze nimi nikogo. Teraz jest 1 raz - jak nie ja to kumple was zabiją - GNOJE.
PS.
Jak zgine to zabójca ma problem... Niejeden się już przekonał otym...
OpTyK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2004, 19:39   #49
Lord Mareeck
Guest

Problem

Swieta racja
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2004, 20:17   #50
Deme
Użytkownik forum

Deme's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Ustrzyki Dolne

Domyślny

Haha właśnie jak oglądałem ten film to aż mi się płakać chciało więc powiem że wstydzę się takich polaków!
GoodBye
Deme jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2004, 20:31   #51
segnis
Użytkownik Forum

Domyślny xD

Do tych wszystkich co mowia: "Masz rooka... Moji kumple cie zabija..". Nie rozumiecie ze ja juz koncze z gra na hibernie ? Juz pewnie nawet nie wejde na ta postac, wiec darujcie se takie komentarze. Mi umieranie ta postacia sprawia przyjemnosc...

Btw. Wejdzcie tutaj: http://www.tibia.pl/forum/showthread...453#post115453

Tutaj Polak tez kilka Polakow zabil, i to wiecej niz ja. Zobaczymy czy beda takie same komentarzu jak u mnie.

Bye bye xD
stary 02-09-2004, 13:17   #52
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OpTyK
OTOŻ JA GRAM NA HIBERII, I OBIECUJĘ WAM ŻE WY JESTEŚCIE NA MOJEJ KILL LIŚCIE (CI CO FILM KRĘCILI). MOŻE MAM MAŁY LVL (17, 27MLVL), ALE TAKIE ŚCIERWO JAK WY TO UBIJE. A NAWET JAK NIE, TO ZA 5 ZŁ JEDEN Z MOICH RL QMPLI WAS PK. NIENAWIDZE PK KTÓRZY POLAKÓW ZABIJAJĄ, WIĘC UWAŻAJCIE NA ROBIN HOODKA...
@ re co do uciekania
Mnie już goniły nie raz h-lvl, ale nigdy nie uciekałem jak tchurz.
Zawsze gadałem z nimi i jakoś to pomagało... a nawet gdyby nie to nie bał bym się zginać, bo jestem zdania że jak zawiniłem to muszę zapłacić... Jak ktoś mnie straszy może mieć lipę, bo, owszem, mam mocnych kumpli, ale nie strasze nimi nikogo. Teraz jest 1 raz - jak nie ja to kumple was zabiją - GNOJE.
PS.
Jak zgine to zabójca ma problem... Niejeden się już przekonał otym...
Oj człowieku bredzisz nawet komentować się nie chce ...pewnie twój najwyższy lvl to 25 lub coś a że nie sam lvl świadczy o wiedzy to ta wypowiedź też jest denna.
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2004, 13:23   #53
Fortus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Warszawa

Fortus ma numer GG 2720039
Domyślny

[quote=Irux]Hamstwo!! Typki ci pomagały dając ci line a ty ich zabiłeś.
Ale z ciebie cham, mogłeś przynajmiej zabijać nie polaków lecz typków z innych krajów.
_______

on ma racje, jak mozna zabijac rodaków, a jak czułbyś sie ty jakby cie polak zabił?? było ZAbijac szwedów albo innych, ale nie Polaków!!!!!!!!!!!! hamstwo
Fortus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2004, 14:37   #54
OpTyK
Użytkownik Forum

OpTyK's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Z kątowni koło blachowni.

Imię: Froys
Świat: Saphira
Poziom: 28
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
OpTyK ma numer GG 7440117 Adres Jabbera do OpTyK
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
pewnie twój najwyższy lvl to 25
Masz racje, mo najwyższy lvl to właśnie 17, nie ukrywam tego, ale gdy to pisałem to byłem wqrzony. I dalej popieram moja opinię, że jak się zaloguje segnis lub lici to ich będę atakował. Bo co to za przyjemność zabić polaka ZA NIC. Nie mam nic przeciwko zabiciu polaka pk. Ale taki miss click czy nawet brak jego... El Mavericka znam z widzenia. Widziałem go w Venore i w Ab chyba. I jest mi przykro że zginął. Nie wiem czy mu oddali rzeczy, ale gdyby to zrobili to zapominam o sprawie. W końcu i tak już tu nie grają.Znam z rotów czesia paladyna. To dobry koleś i też mógł paść ich ofiarą... To jest smutne że polak tak polakowi zrobił...
OpTyK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2004, 21:10   #55
Hez
Użytkownik Forum

Hez's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004

Hez ma login Tlenu jozzo@tlen.pl
Problem

Wlasnie - po co mi mozg skoro mam dres...
MOZECIE W KONCU PRZESTAC ZAPOWIADAC DEADY, OSKARZAC, BLUZGAC I ZAMIAST TEGO POZWOLIC SPASC WATKOWI NA DRUGA STRONE????
Hez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2004, 21:49   #56
Sorcers of titania
Użytkownik Forum

Sorcers of titania's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól

Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
Sorcers of titania ma numer GG 1804170
Domyślny NooB !!

WszechStronny powinien Cię zjechać takie coś jest prawdziwym przykładem nie zgrania się Polaków ... Dlatego przegrywamy różne bitwy .. Polak polaka hahahah NOOB !!

Lati~
Sorcers of titania jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2004, 14:29   #57
segnis
Użytkownik Forum

Domyślny

[quote=Fortus]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Irux
Hamstwo!! Typki ci pomagały dając ci line a ty ich zabiłeś.
Ale z ciebie cham, mogłeś przynajmiej zabijać nie polaków lecz typków z innych krajów.
_______

on ma racje, jak mozna zabijac rodaków, a jak czułbyś sie ty jakby cie polak zabił?? było ZAbijac szwedów albo innych, ale nie Polaków!!!!!!!!!!!! hamstwo
Omg.. Wiele razy padlem ofiara PK i gdy umieralem troche mnie to martwilo, ale jak umieram nie patrze na to czy koles jest Polakiem, Szwedem czy Marsjaninem... To jest tylko gra, a umieranie jest czescia gry. Jak teraz wszyscy placzecie ze umieracie od polaka to idzcie na Non Pvp. Tam gra duzo polakow, napewno was ktorys okradnie i wtedy bedziecie sie wsciekac i krzyczec "POLAK POLAKOWI ???!". Co za roznica czy polak czy niemiec ?

Prosze o zamkniecie tego tematu, poniewaz wszystkie posty sa takie same i wystarczy przeczytac 2 i 3 post i wiadomo co bedzie w reszcie.

cYa
stary 03-09-2004, 16:49   #58
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OpTyK
Masz racje, mo najwyższy lvl to właśnie 17, nie ukrywam tego, ale gdy to pisałem to byłem wqrzony. I dalej popieram moja opinię, że jak się zaloguje segnis lub lici to ich będę atakował. Bo co to za przyjemność zabić polaka ZA NIC. Nie mam nic przeciwko zabiciu polaka pk. Ale taki miss click czy nawet brak jego... El Mavericka znam z widzenia. Widziałem go w Venore i w Ab chyba. I jest mi przykro że zginął. Nie wiem czy mu oddali rzeczy, ale gdyby to zrobili to zapominam o sprawie. W końcu i tak już tu nie grają.Znam z rotów czesia paladyna. To dobry koleś i też mógł paść ich ofiarą... To jest smutne że polak tak polakowi zrobił...
Każdego szkoda polak polakowi jeszcze gorsze rzeczy robi
@Sorcers of titania-wszechstronny go zjedzie bo nie jest rasistą i nie zabija br chyba byłby debilem/rasistą??nvm .Dobra załóżmy że zabijać się nie będziemy a co z złodziejami ja bym raczej od nich zaczął...Twoje IQ pewnie też nie duże bo wypowiedź twoja to nobowska wypowiedź
@do niektórych:
Dlaczego kochacie filmiki ssy od itheliosa jak zabija polaków czasem??
Przecierz on polaka bije na niegooooooooooooo
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2004, 18:24   #59
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Widzę, że tutaj całkiem ciekawa dyskusja się wywiązała. Nie zabijać Polaków ?? Niby dlaczego ?? Nie gram na świecie PvP gdyż gram na Securze, ale wiem jedno - wiele Polaków to złodzieje, lurerzy, traperzy, looterzy itd. Oczywiście nie wszyscy lecz co waszym zdaniem powinien robić PK zanim kogoś zabije ?? Może przeprowadzić sondę z ofiara aby sprawdzić czy to dupek czy dobry gracz ?? Tak samo znam wielu graczy innych narodowości, którzy są świetnymi graczami, pomagającymi gdy tylko mogą i starającymi się żyć ze wszystkimi w zgodzie .. oni zasługują bardziej na śmierć z ręki PK niż np. Polak looter, tylko dlatego, że są innej narodowości ? Z drugiej strony wypowiedzi, że nie istnieje coś takiego jak patriotyzm w Tibii jest błędne .. jestem w polskiej gildii na Securze i uważam, że jest z nas zgrana ekipa gotowa pomagać sobie gdy zajdzie taka potrzeba. Moim zdaniem i jedni i drudzy mają trochę racji .. Wszyscy, którym tak bardzo się nie podobało to co zrobili na tym filmiku niech teraz udowodnią, że Polacy potrafią się zjednoczyć i niech ich zrookują zamiast wyzywać ich na forum .. łatwo na forum wyzywać i grozić .. udowodnijcie, że stać was na coś więcej (i nagrajcie to i wrzućcie na forum .. z chęcią zobacze )

Pozdrawiam
PeBe
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2004, 18:57   #60
Youri
Użytkownik Forum

Youri's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin

Domyślny

Nie powiem, fajnie mieć temat z 3 stronami przezwisk, ale do mnie ci jeszcze troche brakuje (miałem 5 stron przezwisk ). A specjalnie dla forumowych "patriotów" zrobie filmy z zabijaniem samych polaków moimi nub charami, i zobaczymy ile wtedy będzie stron .
Youri jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania