![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() Na początku napisze że wiem jak edytować posty, a pisze nowego żeby temat odświeżyć
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Oleśnica
![]() |
![]() Witam czy moglby mi ktos podac link do downloadu? poniewaz te 2 linki w temacie niedzialaja a w googlach nic nieznalazlem...(tak to jest jak sie szuka w śmietniku) z gory bardzo dziekuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Imię: Nurgiel
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 35
Skille: 100/100
Poziom mag.: 40
|
![]() wzuci ktos najnowsze patche bo updater nie dzialal mam versje 1.7 a zeby dzialala najnowsza 2.0 musze wperw sciagnac starsze wersje niech ktos poda linki (tylko zeby sie nie sciagaly 5kb/sex)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Zion
Stan: Niegrający
Imię: Jah Shaka
Profesja: Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: Max
Skille: Zion
Poziom mag.: ;p
![]() |
![]() Najbardżej klimatyczna giera na świecie!!!!!! mimo swej grafiki ona jest the best ale ten krzaczkowy serwer -.-... www.endarkeden.com << ale dowload nie działa nie wiem czemu ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() bo i download i rejestracja nie dzialaja. Zostaly zamkniete. Pozdro. btw ten 1 post juz nie aktualny wystarczy miec klienta bez zadnych proxy itd.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2007
|
![]() wszystkie INFO o DarkEdenie znajdziecie na www.DarkEden.Hepi.pl ! moje forum i kolegi xd mimo ze jest na swiecie od nie wiem pol roku xD to wszystkie info jest tam zawarte !!! od czasow starego INT po czasy najlepszego DE jakim jest DarkEden FS !!!
P.S smiesza mnie posty ludzi ktorzy upieraja sie ze INT bedzie dzialac tak jak kiedys......buahahahahahaaaa tak jak kiedys z HACKAMI !!! ooo lol alter xD wiec bierzcie dupe za pas nie o*******ac sie i grac w DarkEden FS ! bez hackow i tak dalej xD www.DarkEden.Hepi.pl - tutaj znajdziecie wszystkie info jak odpalic , skad sciagnac najnowsza wersje clienta i tak dalej w razie pytan pisac na gg....moje gg znajdziece na www.DarkEden.Hepi.pl xD moj nick na moim forum to Kamcio xD |
![]() |
![]() |