|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
Tam nie było słowa "kochanie". Tak wiem, dziwny ![]() Będziesz w następnej części. CO JEST? NIE BYŁO MNIE 2 GODZIN I TYLKO JEDEN KOMENT?? Ludzie...
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajny fake najbardziej podobał mi się "zdychający wieśniak" cool
![]() wprowadz troche bitwy to bedzie 9/10 a tak to daje 7/10
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wrrrr..... Wy niewdzięcznicy
![]() ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() Czy Ivan zginie ponownie? Czy Rydzev zginie po jednym ciosie? Co się wogóle wydarzy dalej? To pojawi się w 4 części! Ale najpierw KOMENTARZE!!!!!
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eee... przepraszam za double posta, ale mam wrażenie że ten temat jest nieodświeżony -.-
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Wroclaw
Imię: Qeen Maxioris
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 31+
Poziom mag.: 35
|
![]() Nawet fajne, tlyko prosze nie szantażuj kommentami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Fake fajny, tylko to imię.... Ken? Podreperuj trochę fabułę i szczególiki takie jak np. podłoga. Do efektów nie mogę się przyczepić ^^
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() mam nadzieje ze nie zgine po jednym ciosie ^^
A jak zgine to masz po gębie ![]() A tak na serio, to szkoda jakbym zginal, w koncu jestem takim dobrym lucznikiem ![]() fake fajny 10/10 BTW CHcialbym wiedziec, jakiego programu uzywasz ( Gimp, Photoshop, Pixia ?? ) Jesli GImp, to powiedz, plz jaka to opcja na 3) i 7) obrazku ( chodzi o blyskawice ) Pozdrawiam - Ghand ( Rydzev ;p ) @Virusmaxi A jest jakis odpowiednik gimpowy?? Jesli tak to odpisz ;p Ostatnio edytowany przez Ghand - 26-11-2006 o 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Używam photoshopa, a czasami Gimpa(ale rzadko kiedy) błyskawice robię za pomocą photoshopa, bardzo łatwo. Jakby ktoś chciał, to mogę krótko opisać ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Odświeżam...
Ludzie, dlaczego nikt nie komentuje? Moje wysiłki są ignorowane? Weźcie! Wiecie jak to wkurza? Nawet te fake'i słynnego welwetsa są więcej komentowane niż mój ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @up
Wszyscy mnie chceli skopac za to ze nie robie fake'ow, a jak zrobilem to co?! 2 strony -.-. Rob. Nie spodziewaj sie duzej ilosci komentarzy. Teraz oszusci typu "Lord of Darkness"(OTS ME) albo welweta... (nie liczac Glavesa.)
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() fajnie ci wychodzi
![]() z odcinka na odcinek coraz lepiej ![]() niepodoba mi się że Ivan super duper rycerz śmierci z Kryształem padł od jednego ciosa ![]() daje ci 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A co to jest OTS me?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @UP Program do robienia map[Plansz] a'la OTS
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Fake fajny, dawaj dalej ![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
No dobra. PO PIERWSZE: Potrzeba Photoshopa. Dobra, a teraz po kolei. Otwieramy jakis obrazek np. z Fake ![]() Tworzymy nową warstwę [Warstwa/Nowa/Warstwa] [Layer/New/Layer] Chwytamy w dłoń pędzel, i rysujemy NA BIAŁO nową błyskawicę. Później, używamy blasku zewnętrznego. [Warstwa/Styl warstwy/Blask zewnętrzny] [Layer/Layer Style/Outer Glow] Następnie, wyskakuje nam okienko.Aby ustalić kolor błyskawicy, klikamy dwa razy w to takie żólte kratkowane i wyskakuje nam drugie okienko. Teraz opiszę, jak zmieniać kolory MOIM sposobem. Na dole, jest takie rozwijane menu z dwoma opcjami. Szum i jakaśtam jeszcze ![]() ![]() ![]() No dobra. są komenty. Może zrobię next part.
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() A zauwazyles ze jest drugi Welwet? ;d
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
-Super mega hiroł -Gimpowe efekty (albo chociaz tak wygladaja jak z gimpa) -Numerowanie tekstow.... Nie chce mi sie wiecej pisac, to mnie odstraszylo od zagladania glebiej, wybacz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Virus@
Ty masz PhotoShop CS2? Jak tak to poszukam bo jak masz starszą wersję to mogę nie znależć... |
![]() |
![]() |