|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Co się tak wszyscy mnie czepiliście jak rzep psiego ogona przecież to jest temat o śmiesznych sytuacjach w szkole
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rooker666 - 26-11-2006 o 13:04. |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Kolonia na opodal magicznej bariery
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Kiedyś gdy przechodzilem kolo jakiejs klasy która miala otwarte drzwi od sali zauwazylem:
U: popatrz jaki fajniutki zeszyt(przytula owy zeszycik xD) N: Paulina, niegwalc zeszytu przy ludziach.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() J.Polski
Moj kumpel zdobyl w czyms tam mistrzostwo polski i wychowawczyni chciala powiedzec mu ze przekaze to vice-dyrektorce jakiego mamy zdolnego ucznia i mowi: No to trzeba powiedzec pani dyrektor o tym, bo ta nagroda za... (chciala powiedzec za mistrzsotwo) A ja na to ZA ROGALA A klasa: 7 days sIalalala Historia to naszej klasy najlepsza lekcje prowadzi ją klient podobny do Kaczki. O to co odwalamy z nim na lecji: Kumpel przy odpowiedzi mowi prosze pana niech pan mi nie wstawia tej jedynki dzis juz dostalem z fizyki. Drugi sie kumpel wtraca taki debil mowiac: A ja dostalem dwojke hehehe (smial sie jak debil) A facet drze sie pokazujac palcem jak glupi KUJON KUJON! Po chwili no to widze Michal taki z ciebie zartownis to teraz ty chodz do odpowiedzi. Na to kumpel uczieszony No to JIDE! (tak powiedzial) N:No to michal 1 pytanie rozgrzewkowe jak masz na imie! M.Z Nie wiem pierdziele siadam. Kumpel usiadl N ![]() M.Z: No dobra N:2 pytanie (jakies tam bylo) M.Z No to byly tam maszyny rozne pociagi samochody byly tez TELEGRAFY do robienia rentgena... N ![]() ![]() Bylo tego duzo jak sie widzi to basy są ale jak sie pisze to nie tak bardzo. Nie chce mi sie juz pisac od cholery tego bylo. |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Gimnazjum:
- Uwaga do dziennika, którą otrzymał kolega na religii: " Uczeń Bartosz XXX udaje rapera-brzuchomówcę" (kolega "beatboxował"). - Moja uwaga otrzymana na Muzyce "Michał W. osmarkał ławkę" - Katechetka do klasowego "koksa": "no no Karol, widzę że smalisz cholewy do Lidki" (rozmawiał z niebyt urodziwą koleżanką) - Nauczyciel geografii do mnie: "xxx zamknij pysk do cholery!!!!" Liceum: - Powiedzonko nauczyciela fizyki, wypowiadane około 30 razy na lekcji: "tak czy nie?" (często używane w w ogóle "nie odpowiednich" sytuacjach) - Polski, kolega po otrzymaniu swojej pracy sprawdzał coś i rozmawiał z kompanem z ławki(na temat pracy) reakcja nauczycielki: - Paweł - Pani profesor, przecież cicho jestem. - Ja mogę tutaj zaraz po cichu skonsumować kapuśniak i to nie będzie okej. Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 05-01-2007 o 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pierdolenie... Za takie coś nie masz szans, nawet jakbyś się starał to byś nie dostał kuratora bajkopisarzu. Cytuj:
W gimnazjum u nas były od tego magnesy... Na całą szkołę nie było magnesu?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Reszel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Azpekast
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 23
Skille: 71/--
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() W gimnazjum jeszcze, nauczyciel od lekcji techniki
-Jest jeszcze jedna uwaga na która nie zwróciłem uwagi. Ostatnio na Wiedzy o kulturze: Zabiłem muche a ta padła bezwładnie na ławkę. A że siedze w pierwszej ławce obok nauczycielki to ta musiała skomentować: -Wyrzuć te zwłoki Tydzień wcześniej, również na lekcji WOKu. Tematem lekcji były Dionizje. Pani włąśnie nam mówiła że na małych dionizjach czczono męskie nażądy płuciowe Nauczycielka: Na małych dionizjach czczono coś czego nie mają kobiety. Kolega z ławki: muzgu! Nauczycielka: I właśnie przechlapałeś sobie u mnei i u wszystkich dziewczyn z klasy, już był jeden taki co powiedział to samo. Ja: i słuch o nim zaginą... Nauczycielka: Nie, jego ciało rozkłada się w szafie za mną <wskazała palcem na zamkniętą szafe> Ja: To dlatego tu tak śmierdzi. <Nauczycielka nie wytrzymała> Nauczycielka: Macie uwagi, oboje! <wzieła gruby zeszyt jakby kalendarz, z ciekawości zapytałem co to za zeszyt> Ja: Co to za zeszyt? Kolega: Inwentarz szafy Prawie po każdej wypowiedzi był wielki wybuch śmiechu na całą klase (Ultimate Explosion ![]() I dalej już nie było tak śmiesznie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() No to jadymy
Matematyka: ..."szaleju się najadłeś jak ty to rozwiązujesz" ... ..."a idź się bujaj z własną głupotą"... "Utop się zanim się zaczną bezpieczne wakacje." "Dobrze 3+" Fizyka: Cisza na sali, a facetka ciągle powtarza, "panowie czemu tu tak głośno" itd.. Pewnego razu taki dialog powstał ![]() N:"No co tu tak głośno" N: po 5 sekundach "Nadal słysze głosy" U:"To się leczy" Pracownie: "Nie uśmiechaj się tak do mnie ja nie gustuje w dzieciach" "A ty to taki kokietek jesteś" "Miliwoltomierz czy możesz się już zamknąć" - do kumpla co akurat niósł sobie na stanowisko miliwoltomierz. "No jak ty to podłączyłeś to trzeba równolegle, jeszcze raz tak zrobisz a zastosuje atak chrabąszcza" Historia: Ktoś rzucił ostrym mięchem, reakcja nauczyciela przeszła moje oczekiwania "*****ć i piździć to mamie przy pomidorówce, a nie tu w porządnej szkole" "Jak się tego nie nauczycie to będę wam z okna czytała, a wy będziecie grabić liście" Chemia: "Paweł masz zakaz uśmiechania się na moich lekcjach" Tego dużo więcej jest tylko skleroza na stare lata się robi ;P
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 1. Matematyczka: Czy ktoś słyszał o czymś takim jak "parabola"?
Klasowy geniusz: No... obiło się o jądra. 2. Polonistka: Co ta dziewczyna (trzecia zjawa z II części "Dziadów") chciała, żeby z nią zrobili? Ja: Obrócili. Polonistka: Kuba, ty świnio! 3. Biologiczka: Które komórki nie mają jąder? O... To pytanie dla Pawełka. Ja: Ale co pani? On ma jaja jak berety. 4. Woźny: <stoi na drabinie i zawiesza plansze na ścianie> Klasowy geniusz: Co to za kvrestwo?! Woźny: Chodź tu, kvrwa, cwaniaku! 5. Polonistka: Masz czelność sądzić, że nie zrobiłeś żadnego błędy w wypracowaniu na półtórej strony A4? Ja: Osohodzi? Polonistka: Marginesów mi nie zostawiłeś na wypisanie błędów. 6. Ja: <rozkręca krzesło przy użyciu klucza> Nauczycielka od sztuki: CO TY ROBISZ?! Ja: Niszczę mienie szkoły. Może pani nie przeszkadać? and many, many more. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Na razie tylko dwa:
Nauczycielka angielskiego: "Na razie masz kreskę, ale jutro mogę ją zadaszkować" Nauczycielka fizyki: "Z jaką prędkością rucha się wózek(...)?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Podstawowka;
Uwaga: Mateusz stroi sobie zarty. lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() U, do kolegi, wbijając mu długopis w plecy: Jęcz szmato!!!
N: Proszę ciszej! U: Tak jest. To było na technice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() N: Uważaj, bo ci ktoś może mordę obić...
U: Twarz chyba. N: Twarz też. ![]()
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Infa
U : Proszę pana Internet mi nie działa N : Bo Przgrzales kable , idz po wode do lazienki . < Kumpel poszedl jak łupi , po czym wrocil i powiedzial ze zamkniete >
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dostalem kiedys uwage na muzyce:
Uczen ******** ****** spiewa na lekcji muzyki Nauczyciel z techniki do mnie: - Synek ty jestes za cienki na mnie ty cienki barszczyku Kolejna sytuacja na technice: Z kumplami w ostatniej lawce spiewamy piosenki Marilyn Mansona na gos i on nas wzywa i to: N: Kto tam spiewa Uczniowie: Nie wiemy Ja: Prosze pana to ta lawka Nauczyciel: Lawka prosze powstac i do dyrektorki ze mna Matematyka: Nauczycielka: Dawid co tam robisz pod lawka? Dawid: Nic Nauczycielka: Ja wiem ze ty tam cos robisz ja mam nadwzrocznosc nadslusznosc i nadinterpretacyjnosc. Dawid: No dobra targam bobra Nauczycielka: To pochwal sie kolegom i kolezankom Dawid: Wal sie na r*j Nauczycielka: Sam sie wal tak do ciebie mowia rodzice w domu? Dawid byl juz cicho Historia Uczen do ucznia: Ale ty masz szpetny ryj Nauczyciel do ucznia: Marcin a ty sie widziales w lustrze? Uczen: Za to przed panem wszystkie pekaja Chemia Przychodzi nauczycielka do klasy i od dzwi Nauczycielka: Witam was debile Fizyka Nauczycielka lapie sie za glowe wybiega na korytarz i krzyczy Nauczycielka: Wezcie mnie od tych debili to sa kretyni pomocy! Uczniowie: Prosze Pani czyli mamy rozumiec ze jutro nie ma sprawdzianu? Nauczycielka: Odczepcie sie!!!!! Wiecej bylo takich tekstow ale teraz mi sie nie chce pisac ![]()
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
|
![]() Kiedyś moj kolega w podstawowce do naszej wychowawczyni:
Kolega: Ale ja już zapłaciłem za składkę! Wychowawczyni: Dzisiaj jest 17ty a jutro 18ty! Z kolegami znajdujemy gówno na podłodze w łazience: Pokora (taki nobek): Niech pani sprzątnie to gówno! Woźna: Ty gówniażu chcesz sprzątać to gówno, chcesz?! (robi sie przy tym czerwona i kompletnie jej siada) Ostatnio edytowany przez Timl fe Drate - 26-11-2006 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() MOJA UWAGA:
Czaruje na lekcji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Uwaga
'Mateusz podczas lekcji wydaje dźwięki silnka spalinowego' Nauczyciel fizy: 'No, Szymon, może pójdziesz do pytania?' Ja: 'Pan to tylko mniejszych zaczepia' (Szymek ma z 160 cm, a nauczyciel kolo 185 cm) NF: 'Wiekszych nie ma to mniejszych biore' Ja: 'To ja kolegow przyprowadze i pan sobie z nimi pogada' NF: 'Ja jednak przy mniejszych zostane' Ja: 'Cykor'
![]() |
#59 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Polska
Imię: Rhos Shadowsoul
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: xD
Poziom mag.: 34
|
![]() U nas kiedyś facet od geografii, chcąc uciszyć kolegę, (klasowego klauna) powiedział "Ja słyszę jakieś głosy!"
Kolega:"Ja też, ale ja się leczę" ![]() |
![]() |
![]() |