|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() U nas w pięciolatkach to my biliśmy się tylko o materac pokryty welurem do leżakowania...
Nie wiem, po prostu nie wiem, jak w ogóle jest możliwe takie zachowanie pięciolatka. Cofamy się, średniowiecze już niedaleko.
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Racja. Najpierw tak upokarzają dziewczynę, że się wiesza, teraz jakiś, za przeproszeniem, pięcioletni gówniaż zachowuje się jak 16-letni "blokers"...
Szczerze mówiąc, to czytając to przeraziłem się, co on będzie robił w przyszłości? Powinni jego rodzicom odebrać prawo do opieki nad tym dzieckiem. Ps. Jeszcze bardziej przeraziłem się nowym towarem na płockim rynku, który może kupić każdy (dzisiaj widziełem 12-latka nabywającego takie cacko) a mianowicie... kastet. Waga od 1 kg do 2,5. Do wyboru. Wyobraźcie sobie co zrobi w klasie taki dwunastoletni "mastah" swoim kolegom (nie daj Boże koleżankom) takim nażędziem. Masakra. Już to widzę za 5-10 lat: "Czterolatek zastrzelił przedszkolankę bronią czarnoprochową", "Siedmioletni Tomek wsadził koledze petardę do ust, po czym ją zdetonował". Dzizzz. ![]() Ostatnio edytowany przez MiodUs - 27-11-2006 o 20:41. Powód: A dla jaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Cytuj:
Po drugie: Nie tylko w polsce sa takie przypadki, poprostu polskie media np. tv, radio oraz portale internetowe (np. onet.pl) nie informuja o podobnych przypadkach z zagranicy, dlatego myslisz ze tylko w polsce jest takie gowno... Pozatym w polsce teraz panuje taka moda: "to co polskie jest zle", ludzie za duza narzekaja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Ravill Eagle
Świat: Candia
|
![]() Jak mam być szczery, to "blokersi" zachowywują się lepiej. Mają swoje odpały, ale nie symulują gwałtów i w większości przypadków respektują starszych! Ale to co się dzieje to jest dziwne! No ludzie, kiedyś tego nie było! Słyszeliście o takim czymś w latach 70, 80 a nawet i 90, bo zapewne większość użytkowników tego forum pamięta tylko 90. W 90 nawet tego nie było! Przyczyną tego może być telewizja (programy gdzie bluzgają), seks (wszędzie jest, nawet w reklamach podczas przerwy w Pokemon'ach) i bezstresowe wychowanie. To są fakty.
Ostatnio edytowany przez Rav Othersider - 27-11-2006 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
Ludzie przez te wszystkie lata nie zmienili się ani troche i takie przedszkolaki trafiały się nawet w latach 70!!!
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() @pan który mówił że cofamy się do średniowiecza.
Hehehh średniowiecze już dawno mineliśmy przeca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Widać rzetelność waszych postów. Pokemony nie mogą być przerywane.
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem rodzajem żeńskim.
Tak się właśnie zastanawiam, co z tego pięciolatka wyrośnie... Oj, może pobije Mariannę Rokitę. @down Mi też Super Niania jakoś tak wpadła do głowy, chociaż to pic na wodę ^^
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czarna_Mamba - 27-11-2006 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Cytuj:
Nic tylko walic az dupa czarnaXD. (madre slowa staruszka) To mie kompletnie rozwalilo, ale czego sie tu dziwic? To musialo sie kiedys stac... A z reszta juz sa tacy mali "predatorzy" w wieku 2-4 lat. To jest tylko i TYLKO wylacznie wina rodzicow. Mam nadzieje, ze beda nauczali takich rodzicow wychowywania (porzadnie)... Czasem rodzice nie chca w wczesych latach zycia dziecka karac swoje dzieci :/ No bo poco? zeby sie normalnie wychowal... zeby nie byl agresorem... lol Z tematu do tematu jestem coraz bardziej jestem przekonany, ze powrot komuny nie bylby takim zlym pomyslem. ;/ (nigdy sie takie cos nie stalo za komuny NIGDY) Bo poprostu ludzie nie sa przystosowani do demokracji XD. (a szczegolnie Polska) P.S. Jedyna nadzieja jest super niania! hehehe Nauczyc go pokory! @edit to up No teraz to ja ja ogladam i jaki "horror" sie tam wyprawiaXD. Nic tylko dziadziec mozna przy takim czyms. hehe Ostatnio edytowany przez janek@ - 27-11-2006 o 21:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Wina rodziców,oni się do tego przyznac niechca to zwalają all na nauczycieli.Bezstresowe wychowanie dzieci,oto problem.Bo dziecko cos rozwali to mu się tylko powie ze nic się niesatało,udzerzy mame.Oczywiście nic sie niestanie bo to sa dzieci.. mogą rozrabiac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Podobnie miałam gdy leżałam na oddziale zamkniętym w szpitalu w 2 osobowej sali z 4-letnią histeryczką i jej matką śpiacą na podłodze. Matka obrywała notorycznie, ja też oberwałam 3 razy, najlepiej to jak o 1 w nocy za włosy mnie ciągała, aż oddałam. I przekleństwo boże się uspokoiło.
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Jezu matke bic to przegięcie.Ja nigdy niepododniosłem głosu ani ręki na rodziców a mnie tak zdenerwowali że masakra ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Ravill Eagle
Świat: Candia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Mijający się z prawdą przykład może położyć całą teorię. Nie popełniaj podobnych błędów na przyszłość.
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Ja tez w przedszkolu wiedzialem ze istnieje cos takiego jak seks, ale nic mi nie odbijalo. Wiec to raczej niewiele ma wspolnego.
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakby coś to była ironia ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Lol? przedszkola o zaostrzonym rygorze lol przeciez takie male dziecko jeszcze nie rozumie wielu rzeczy jak jest w tym wielku. Wiekszosc nie odruznia jeszcze w wielku przedszkolnym dobra od zla / dzieci bawia sie w swoich bohaterow i bija miedzy soba ktory jest lepszy
![]()
![]() |
#60 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Bleeeh = p @topic: co do przedszkol o zaostrzonym rygorze. A jasne, ze powinny powstac. Pierwszy w takim powinien wyladowac Oxy. |
|
![]() |
![]() |