|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
Naprawde bardzo ładne. Długo ćwiczyłaś zanim dałaś to na forum? Myśle (tylko przypuszczam), że jesteś jednym z wielu dobrych (i sławnych) fake'owców i dajesz to tutaj żeby sprawdzić, czy ludzie oceniaja osobę która robi fake czy właśnie jego. Jeśli nie to przepraszam (przypominasz mi czyjeś fake).
|
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
Bardzo fajny fake
Jak nalazie fabuła ekstra 8/10 tylko tyle moge dac-Małe obrazki [Moze odznacza twoj fake od innych] -zbyt długie dialogi na 1 obrazki.
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 12-12-2006 o 15:36. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
Wszystko ladnie cool... tylko literowki :<
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja akurat wole jak obrazki są mniejsze
. Z ocenką się wstrzymam ale jak narazie bardzo ładnie . Tylko te literówki :/ i "Wicajcie".
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
|
Wybaczcie mi, że tak długo mnie tu nie było
Ale niemiałam internetu a potem komputer mi się popsuł Ale teraz jest już wszystko dobrze i będę mogła kontynuować mój Fake ![]()
|
|
|
#47 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
|
To dobrze, czekamy.
|
|
|
#48 |
|
Użytkownik Forum
|
Spoko fake ale :
Veruis wygląda jakby sie na siebie ... zostawmy to bez komentarza Krolon to chyba byl w Antygonie taki ludek?? ^^ Ogólnie nawet fajne ^^ 5/10 |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
Zrób nową część albo będziesz martwym fakeowcem
Ocena:10/10 Małe obrazki są fajne bo można sie doczytać. |
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Co do fake: Za małe obrazki, fabuła jaka-taka, ale lepsza niż w wieksości fake'ów. Ogólnie fajne. |
|
|
|
|
#51 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
|
@Natally
Witamy ponownie Czekam na fake, bo nawet fajny. Aha mogłabyś zajrzeć na mój gdzie ty też tam jesteś Shrek, Osioł, Fiona i Turniej wymiarów ![]() @Offtop Wiecie co? Zauważyłem, że forum się zmieniło :/ Jak daje się "cytuj" to jest nowa opcja "pokaz post". To było pierwsze co zauważyłem Drugie to to, że przy pisaniu odpowiedzi, albo nowego posta nie ma obrazków tylko są napisy "wyśrodkój" itp :/ A po trzecie w moim profilu nei ma Notek!! Poradzcie coś plax
|
|
|
|
#53 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
@up nie pomyliles tematow?-.-
@topic bedzie wogule ten fake dokanczany? |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
@Natally
Ty robisz bardzo fajny fejk<czas teraz. bo mam nadzie je ze next part będzie >@DracoR morzesz wstawiac notki ?? bo ja nie
|
|
|
|
#55 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
|
Informacja do wszystkich tych co nie przeczytali uważnie to co napisałam w poprzednim poście.
Tak Fake będzie dalej kontynuowany ![]()
|
|
|
#56 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
|
No cóż fake jest bardzo ładnie, wykonany. Cała przestrzeń na małych obrazkach wykorzystana tak jak powinna być
Plusy: + małe obrazki dzięki czemu nie ma nadmiaru pustej przestrzeni + ładne sklejenie postaci i trzymanych przez nie broni Minusy: - w pewnym sotpniu małe obrazki bo mało może się na nich zmieścić - literówki i niektóre dialogi zbyt długie jak na tak małe obrazki o ale to zawsze da się poprawić ![]() Ogólna ocena jak na mój gust to 8/10 Rób dalej i daj next part bo fajnie Ci to idzie ![]() |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Użytkownik Forum
|
Wrrrr..Veruis dobry ? Coz za horror !! To pierwszy fake w jakim go widze jako jakiegos dżentelmena co sie mizia do panienki ale ta scena z golym facetem poprawila mi chumor ze az sie rotflnelem
![]() A co do fake..Fabula troche dziwna ale grafa mi sie podoba (czyzby tibia.de ? Jesli tak to juz masz banik )Efektow nie ma,outy takie sobie ale ujda ogolem 6/10 Postaraj sie ![]()
|
|
|
#58 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2007
|
czekam na dalsza czesc powodzenia
|
|
|