|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rokko Sorek
Profesja: Knight
Gildia: Orcs for Life, Punch for Life
Świat: Harmonia
Poziom: +12
![]() |
![]() Jesli inni moga to ja tez bym chcial
Nick: Gladius Profka:Knight ![]()
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne! Rób dalej!
Jeśli kogoś potrzebujesz to weź mnie do fejka! Nick: X-zero Zdjęcie: ![]() Umiejętności: summonowanie potworów, ożywianie trupów, magia ofensywna Zalety: Pomocny, bezwzględny dla wrogów, sprytny Wady: Brak czarów defensywnych, słabo się broni, wolny Te 3 ostatnie napisałem abyś wiedział jak można wykorzystać tą postać.
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mnie możesz zabrać na tą Arke Szatana.
Nick: RozP Outfit: Cały Biały (którykolwiek) Umiejętności: Bycie najwiekszym noobem, walenie haseł nie z tej Ziemi, dobijanie i zbijanie fraga (^.^) Cechy: Zuy, Iwól, 666 i wogle. Tylko nie zrób ze mnie jakiegoś kradzieja, ani żebym nie umrzył odrazu ;< |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() SPoko
![]() ja tez chce prof : nekro na smoku Imie : Bialy-Aniol ![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
![]() |
![]() next part jeszcze nie skonczony... ; <
i mam info: nie wszyscy zostana umieszczeni w fake'u, ktorzy sie zglosili... i jeszcze jedno - ludzie, kurde, nie dawajcie mi takich outow jak np wyzej... to maja byc pazadne outy, bez jakis kurde skrzydel, co pol obrazka zajmuja... przyjmuje (z przymruzeniem oka) outy z mieczami, ale bez przesady... ; > jak ktos moze to zmiencie swoje outy, a jak nie to pw do mnie i ja to zrobie... ; ddd @edit acha, Veruis, powiedz Koperowi, ze bedzie twoim jakims pomocnikiem, facet od czarnej roboty... jego out przyjety ; )
~ gg 2792671 ~ [/center] Ostatnio edytowany przez invinceble - 08-12-2006 o 14:19. |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Masuhsuhs... Ja tu bylem jestem i bede bardziej evul niz szatan od Nadrila :< Nigdy nie wymiekne! :<
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
1:Zmien avatar na cos takiego jak:Mrocznego czarnego kota z czerwoną gwiazdą 2.Zrób fake paskowego skońc na gdzieś 30odc. idawaj reszte co 0.5 roku P.S-Nadrill nieobraż sie. @TOPIC! Fajne jak mówilem ale sie spiesz...I weż tylko 10 pierwsych zgłoszen. heheh... P.s2-Wiem ze sie roszpisałem ^^
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
![]() invicible przyjmij mnie do fake plx jak nie wezmiesz mego quta to zrub wlasny ok?
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Świat: Morgana
![]() |
![]() a wiec nastepna czesc fake'a... moze nie tak blyskotliwa jak oczekiwaliscie, ale mam
ostatnio malo czasu na kompie... =/ nie miejcie mi rowniez za zle, ze jeszcze nie wszyscy sa bohaterami... na <prawie> wszystkich przyjdzie kolej... a wiec lecimy: Część Pierwsza Nowy kolega 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() to narazie koniec, cdn ; ddd (mam nadzieje) i ofc KOMMENT PLX!!! @down o sorry.... mam dzisiaj slaby dzien i malo dostrzegam... bede mial potem checi to zmienie ten obrazek... a narazie to sory ; pp
~ gg 2792671 ~ [/center] Ostatnio edytowany przez invinceble - 09-12-2006 o 18:47. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Masuhsuhsuhs aj em ivul :< Aj em Majster! ju ar nafink!
A tak na serio... to motyw tibijski mnie nie rusza... ty potrafisz pieknie motywy tibijskie usadowic w fake'u ![]() @edit CO?! NAPISALES VERIUS?! TY <ocenzurowane> ![]()
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 09-12-2006 o 18:32. |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() A no właśnie... Verius?!
Buahahahaha!!!!!!!!111111111111111oneoneone Dobrze mu tak!!!!!!!!!!!11111oneone Ładne. Nie obrażę się jak będę w tym fake'u. Naprawde. ;^V |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Nooo
![]() ![]() Tylko troche nie kapuje ![]() ![]() ![]() Pozdro, |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() No... ja nie przepadam za takimi fake'ami, więc może nie wypowiem się bardzo źle. Spoczko fabuła chociaż nie czytałem do końca
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Bardzo fajny fake7/10 co tu mówić...'
Czekam na mó występ ![]()
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Daj mnie do fake
Astacer daj moze jako kolega nowicjusza a outfit wybierz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Fake fajny tylko że nie odwzorowywuje klimatu. Chodzi tu o rozmowy.
Ale sceneria ładna. Z tego co slyszałem należysz do nielicznych którzy skończyli swój FS ![]() Oby i ten miał zakończenie (podejżewam że będzie miał ;] ) |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Gdańsk
Świat: Furora/Solera
Poziom: 5
Skille: 15/23
![]() |