![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Niech szybko dadza test server to przetestuje swoje mozliwosci na pits of inferno o ile tam trafie i moze ue na ludziach jak mi sie bedzie nudzilo ( qwwa znowu polskich znakow niemam w klawiaturce -.- )
![]() |
#42 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#43 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() prawdo podobnie tak bedzie wygladal undead dragon ;]
![]()
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albo to tylko rozkładające się ciało... a właściwie kości.
![]() ![]() Spoko, zobaczy się jak to w praktyce będzie. ![]() ![]()
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() jak zwykle nic o wyrównaniu profesji tylko jakies szczerze mówiać "pierdoły" zamiast poprawić te prosesje co się ciągle obiecuje i obiecuje to oni zajmują się ciastami światecznymi-.-(ale nie powiem żeby mi się ten pomysł z ciastami niepodobał ;p)
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() [quote==Pekin=;1114109]
Cytuj:
![]() Od 3 lat knight gowno dostal, a sorc rozdzki i tanią manę. Szkoda ze cipsoft tego nie widzi i olewa tą biedna profesje ktora coraz bardziej zostaje w tyle za sorcem i drutem. Ludzie ciagle pisza na proposals na ten temat a cipsoft ma to w dupie i woli nas uszcześliwic jakimis ciastkami. Z*ebany update ![]() Ostatnio edytowany przez grilia - 06-12-2006 o 09:46. |
|
![]() |
#47 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Nowe raidy Goblinow:
Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Wow, super, gobliny atakuja. Nie no pwnzor i roxor. Trzeba byc kompletnym idiotą zeby myslec ze ludziom bardziej zalezy na atakach zielonego gowna niz na zbalansowaniu profesji i przywroceniu do normalnego stanu udupionego knighta ktory od 3 lat zupelnie nic nie dostal orpocz tego ze dostaje po ryju na kazdym kroku od sorcerera i druida ktorzy z exori vis expia 5 razy szybciej i przynajmniej 2 razy oplacalniej bo strzal kosztuje ledwie 11 gp a uh knighta 175
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
|
![]() @up
Osobiscie jestem za tym, zeby wywalic te rozdzki i wrocic do dawnego expienia na wszystkim z run. -zmniejszy sie liczba PK pekujacych z tymi Vortexami, -zmniejszy sie tlok 15sorcow, ktorzy pchaja sie na guardy z dragonbrethem, -no i sorc bedzie expic tak samo jak knight, nie bedzie robic 30lvl w 4 dni. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2006
|
![]() po co ulepszac knighta? cipy nie ulepszaja knighta bo najwiecej graczy gra ta profesja...
|
![]() |
![]() |
#51 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Zobacz sobie kiedy knighci tworzyli swoje chary -.- Wiekszosc knightow wybierala to profesje jeszcze przed rozdzkami i prawie darmową maną dla sorca -.- Teraz 90% graczy jak tworzy nowa profesje to wybiera sorca albo druta -.- Ostatnio edytowany przez grilia - 06-12-2006 o 10:33. |
||
![]() |
#52 | |
Zbanowany
|
![]() Exori vis za 35many albo zlikwidowac.
Cytuj:
_/ Tibia 7.4! Ostatnio edytowany przez XIII - 06-12-2006 o 10:34. |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Przestańcie k**** pier**** o "wyrównaniu" profesji. To jest już nudne. Knight nie był ulepszany bo od początku Tibii był dobrą profesją, granie sorcem czy druidem przed wprowadzeniem różdżek (żadko używam) było trudniejsze, stanie i robienie run tydzień, żeby potem 1 dzień poexpić??
Knight jest dobry jaki jest sam mam 50lvl knight i nienarzekam na niego, ani nie zauważyłem żeby znajomi Knigh'ci mieli jakieś problemy. Zrozumcie, że jeżeli zabiorą coś druidom/sorcom to będzie bunt, że szok, z drugiej strony jak dadzą coś Knightom/Palkom, to może to wywołać efekt taki jak po daniu D/S wandów/rodów. Offtop mały. W oczekiwaniu na Public TS. Yours DDoS. |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
|
![]() @up
Ale zauwaz, ze sorc moze expic z powodzeniem od razu po wyjsciu z rooka, a knight musi troche poskilowac. 8knight po wyjsciu z rooka - 8lvl sorc po wyjsciu z rooka. Sorc pojdzie w pol minuty po wanda i wygra ;/ |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() [quote=grilia;1114176]
Cytuj:
Cytuj:
Wracając do tematu: Update sux :S
![]() |
#56 | |
Zbanowany
|
![]() Dlaczego nie? Wyrownaloby to wszystkie profesje
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() :/
I znowui wszystkie nowe ziemie dla PACC!!! ![]() Mogli by zrobbić raz na 3up coś dla FACC:/ Ale ogulnie ten up jest nawet nawet.
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() A po co? Czy wtedy by to zachęcało ludzi do kupna Premium Account?
Ostatnio edytowany przez goog - 06-12-2006 o 11:16. |
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |