|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Poznań
![]() ![]() |
![]() .48. Miasto Ab'Dendriel+ Hell Gate: o
Poziomy wyżej: Elf. Na powierzchni: Sake oraz Elf. Pod ziemią: Rat, Sake, Troll, Skeleton, Rotworm, Elf, Elf Scout, Ghoul, Slime oraz Demon Skeleton. Dobra , co to jest Sake ? Tzn. wiem co to jest ale czy działa tak samo jak wino ? :tongue:
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Mapa rewelacja.
Co do okolic Venore to trafiają się skorpiony pod ziemią.Bodaj 27b.
#43 |
Nikt ważny
|
![]() Q: Dobra , co to jest Sake ? Tzn. wiem co to jest ale czy działa tak samo jak wino ?
A: Ja tego sake nie napisałem ![]() Q: Nie ty to niby kto? A: Mój komputer. Q: ??????..... A. Ściślej mówiąc Word. Kiedy w tym wordzie co mam napiszę Snake to kiedy wcisne spacje word dkonuje autokorekty na Sake gdyż myśli, że o to mi chodziło. A ja po prostu zapomniałem poprawić ![]() Wszystko ![]() ~ByE.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#44 |
Buuuuu
|
![]() Ostatnio troche zwiedzalem OF, a wiec:
Numer 50 na powierzchni: Bugi w ilosci hurtowej (tylu bugow jeszcze nigdy nie widzialem). Warwolf (~10 w sumie) Pod ziemia jest jeszcze kilka beholderow.
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() do 4 na powierzchni jest spawn mino guarda i draga
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() 48. w HG jest jeszcze gs
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak sie dostac do tych orcow na edron??
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: olsztyn
![]() |
![]() wywalista mapka
dlugo takiej szukaklem az tu znalazlem na forum ![]()
#49 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo
Imię: Rycerzyk Daro
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
|
![]() sprawdzilem tylko do 14 i musze dodac ze wlasnie w
14 camp jest poziom wyzej orc shaman
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdzie jest liczba 33?
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() niedaleko numeru 51 tak gdzies na polnocny wchod po drugiej stronie rzeki jest mala jaskinia dwarfow.
poziom wyzej nic na powierzchni rotworm pod powierzchnia dwarf soldier, dwarf guard.
#53 |
Nikt ważny
|
![]() Hmm, pamiętaj na przyszłość o możliwości edycji postu bo w przeciwnym razie możesz mieć problemy z modkami
![]() odnośnie twoich wskazówek....okolice OF są i będą jeszcze wnikliwie badane więc nie przejmuj się tymi lukami. Ja jestem świadom obecności tych obozów ale nie umieszczałem ich na mapie ponieważ nie wiedziałem co dokłądnie się tam znajduje ![]() Jak przyjadę do domu to wezmę siętrochę za tą mapę bo tak trochę liupa tak długo to ciągnąć hyhy więc MaTkus, szykuj miejsce na serwerze ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Chciałbym sie dowiedzieć co do 38 i 39 numerków!!!!!
Chcem iść na vampy triple spawn w którym numerku to bedzie!!!??? i jak tam dojsc plz powiedzcie?
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ej nie ma przy tych domkach nigdzie nic Znalazlem ale wejscie bylo nie przy castle basement tylko przy zwyklym basement Ostatnio edytowany przez Immortal herbatnik - 14-10-2004 o 18:03. |
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() jeśli się nie mylę niedawno dodano cyklopa na powierzchni w 30. małym obozie amazonek...
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: W mieszkaniu
![]() |
![]() dzięki, teraz wiem gdzie expic
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() hmmm..... ja zuwazylem maly szczegol ale dla malych lvl bardzo wazny. Wez rozbuduj punkt 27a i 28b.a dokladniej:
[IMG]c:\moje dokumenty\swamps[/IMG] w tym: 1. jaskinia z orcami, orcami spearmanami, nizej jest quest z axe ringiem 2. pod ziemia jest jaskinia z 3 rotami 3. ruina z kilkoma swamp trollami 4. wejscie do jaskini z rotami 5. respawn 3 bearów 6. tajne wejscie za drzewem do jaskini pelnej swamp trolli i ghoulem i skeletorami gratis ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() Super mapka dlugo sie pewnie meczyles ale ogulnie rewelacja mimo kilku bleduw gdyby byly reputacje mnialbys ode mnie + a na razie tak dla swiadomosci +
|