|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
|
![]() Ja mam kolejne dowody, że to nie jest ots me
![]() ![]() Ps. Przestańcie już nabijać posta na ten temat bo to wygląda troche jak spam. @topic Jest znacznie lepiej. Fabuła zaczyna mi się podobać ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Argall
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 59
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja nigdy nie powiedziałem, że jestem dobry. Wiem, że jesteś odemnie lepszy
w fejki, ale daj też innym spróbować swych sił.
#43 |
Użytkownik forum
|
![]() Soory ze robie tu za Trolla ale co to jest OTS ME?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Ciagle popełnia także te same błędy i często jakby chciał jakoś zakryć to że używa OTS ME. Ciągle jakiś róg i jakiś wycinek ściany. No i te kratki. N/C
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Oj dajcie już spokój... Nie znacie się to nie mówcie... Veruis pan i władca
![]() @Off Czy używanie OTS me jest nielegalne? @topic Fake wporządalu... Zaczęłem grać w Heroesa aby wiedzieć czy dobrze robisz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Popieram całkowicie Veruisa. Autor specjalnie robi te błędy. Założyłbym się o wszystko. To jest ZBYT równe. Za takie coś powinien być BAN albo przynajmniej 9 punktów ostrzeżenia(czy jakoś tak, właśnie 9 dostałem jak używałem OTS ME)