Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-09-2004, 13:01   #41
Avager Niebieski
Zbanowany

Avager Niebieski's Avatar

Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.

Avager Niebieski ma numer GG 1611291
Domyślny

JA to wcześniej oglądałem i nie napostowałem.. bo mi sie niechciało odpowiadać na TAK KRETYŃSKI TEMAT , Niedość że macie po max 10 lat a ci co was .... uwielbiają też coś koło tego. Ja mam ogólny szacunek do Kobiet, nieuważam ich jak RZECZ a wy chyba tak ... Niemogliście pokazać np. z Randki ? heh ... takiej romantycznej ( ) ze świecami itp. (było by troche bardziej nudne (i tak jest to nudne) ale bardziej cywylizowane). Widze że na temat tzw. Współżycia ... a raczej znajomości z płcią przeciwną to tylko myślicie o Stosunku Płciowym, chyle czoło przed wami... jak bym tam był to by wszyscy dostali z gfb albo z sd... a jeśli bym niemiał i tak jakoś bym was zaj**ał. Czyli wiemy jaką będziecie mieli prace w przyszłości... albo zboczony Ginekolog albo Seryjny gwałciciel w grach komputerowych. Proste, takie chore umysly rodzą się tylko w złych rodzinach ? Eh, te screeny mogliście zatrzymać dla siebie ... Ja tam traktuje dziewczyne (płeć przeciwną) jak równego sobie (czyli człowieka) a nie rzecz jak wy ... (wspominałem o tym... ale musiałem jeszcze raz). Życzę wam zrookowania przez kogoś !!!!!!!
Avager Niebieski jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania