|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
A widziałeś film na forum, co był nie dawno? teduniu lurował 3-4 behe, pewien sorc ~160 brał to na 3 ue.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() co do expienia solo demonow
palem tez sie oplaca, zabilem 2 demony i mi wylecialy golden legsy. oplacalo sie? tak! Zalezy od farta, ale mozna powiedziec ze sorc robi to najefektywniej. Tak jak ktos powiedzial RZADKO KTO EXPI Z UE, chyba ze ma za duzo mf';ow albo dla fun. Sorc i Druid zazwyczaj expia za pomoca exori vis/flam/mort a tutaj nie ma roznicy, sorc ma wiecej czarow ofensywnych, ale nie uzywa ich na huntach bo jest to nie oplacalne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2006
|
![]() widziales film 400k/h na behe sorcem z ue ? nie ? to stfu kutasie. W sumie co moze wiedziec jakis zalosny 24lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() Moim zdaniem szybciej drut. Zmienilbym profesje na niego gdybym mogl . Moze leczyc sumonki . Lepiej nadaje sie do expienia na dragach,ds itp . DRUT !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() Cytuj:
Filmik pewnie byl na pokaz a autor nawet nie wspomnial o tym jakie mial waste ;f Poza tym to byl sorc 160 czy tam wiekszy a takich w calej tibii jest malo ;f Dlaczego tylko 1 taki filmik sie pojawil? Nie pomyslales o tym? Na 100% byly takie straty, ze po paru godzinach expa stracil 80% posiadanej kasy ~~ Gdyby to bylo oplacalne to wszyscy by expili w ten sposob ;f |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Slask
Stan: Niegrający
Imię: Gwel Dragon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: No have...
Świat: Iridia
Poziom: 53+
Skille: 10/23
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() Cytuj:
hmmm na npvp np na hydrach to bloker bierze na siebie 3-4 hyderki i sorc wali z mort hura. moim zdaniem nie ma wielkiej roznicy bo na wrlach i tak z morta expia...ale UE i mort hur wiadomo ze sie czasem przydaja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Moim, jakże skromnym osobistym zdaniem sądze ze lepiej expi sie sorcem jesli chodzi o waste pozniej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Według mnie tak samo, ale Sorcerer ma pewne "bonusy".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Ozorków
Imię: Karpik Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: -------------------
Świat: Calmera
Poziom mag.: 4
|
![]() Ile osób widzi, ze G~ ma racje? Sorc expi szybciej, wydajniej. Drut - tak leprze leczenie, nie ma duzego waste.... ale maszter321 napisal "piszemy na temat"... a temat jak sie zwie?? COLOR="Yellow"]Sorc vs. Drut. Kto szybciej expiCOLOR]a nie "sorc vs drut - kto wastuje przy dobrym expie?" wiec - expi szybciej sorc... wejsc na erig.net poprosze...
temat moim zdaniem trafny, wiele osob "kozaków" pisze nie na temat, myslac blednie ![]() SORC! XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wyjasnij mi jak to zrobiles... uhales sie po kazdym hicie? bo inaczej bys nie dal rady przyklad: wbilem sie na ts 46ms, poszedlem do sklepu z mf w thais. przed wejsicem stal 122ek z skullem. Zdjal mnie na 3 hity - najpierw z broni za 35~ next 96~ i dobil z exori w momencie ostatniego hita z broni (mialem k seta). i co ty za przeproszeniem srasz ze 181ek nie zabil 34ed? z czego on cie lal? z serpenta? moze battlehammera? albo sickle? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Zanim zada3 hity to Ty się niezdążysz uhnąć ? No spoko...
28 sorc z summonami (o ile umie grać...) na luzaka uwali 35~ek. Po trzecie 3 sorców 19lev~ uwala 28 knight... Czyli : Pvp - Sorc No-Pvp - Sorc ;p (Lepsze wandy, czary...) Jeśli chcesz TYLKO stać na bocie : Drut Ostatnio edytowany przez Arvinn - 05-01-2007 o 21:05. |
![]() |
![]() |
#54 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() w 90% przypadkow teren mu na to nie pozwoli, chyba ze knight jest idiota. W pozostalych 10% ma przecietne szanse zeby zadac wiecej niz knight wyuha.
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Ale tego sie nierobi w losowym terenie ;p
BTW 2 FE + sd i nadąży uhać? ;p |
![]() |
![]() |
#56 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
wariant pierwszy: zaczynamy biec prosto na sorca tak, aby bily go elementale wariant drugi: lecimy do najblizszych schodow/ drabiny wariant trzeci: na czas leczenia kryjemy sie za jakims rogiem. wariant czwarty: uciekamy elementalom ?
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() sio-jako druid uzywalem rzadko, jedynie na huntach
wand/rod - woi ma lepszy zasieg=szybsze expienie na 40 lvl, np/ moj qmpel na vampach se sedzial z woi i uciekal, co chwile exura, a ja musialem na vampa z tempesta i visa i co chce exure gran zeby nie pasc... mass heal - przydatne, ale czesto lepiej np. ihnac dsa, ostatnio na hdyra hunt, proboje mass heala na dsa podchodze do dsow, chce hotkeya i nagle jeb... spam z wave we mnie i BB. (utamka sie skonczyla..) wave/ue - myslalem zawsze ze to jest super, zajebiste, itd, ale wg. mojego kolegi (70ms) malo przydatne... duzo many i rzadko sie uzywa. hydry - ja(siocher), ms, bloker. wiadomo, co yellow hp sio blokera, ja z volca roda i dsow, kolega z woi i dsow.. dostaje okolo 400 expa zawsze wiencej niz ja! nie dlatego ze dsy sie dobrze ustawia, ale jego wand, tutaj ma duzy + sorc. a i na 3 h huntu stracielm 7 bp mf, a sorc 3, a zarobilem 2 x wiencej expa... (sio, mass heal..) wygrywa sorc, jedynie lepiej dla blokera jak jest ed bo nie traci wtedy praktyznie nic uhow... (jezeli dobry siocher ;p) to tyle, bb
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Cytuj:
A różdżka ma mały wpływ na grę i tak później expisz ze strików. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 181 ek w AT na dragach ? xD LoooL ? A moze to był 18 lvl ? Zresztą we śnie to wszytko możliwe.. Akurat znam to miejsce bo na tym rewierze "sie wychowałem" tam jest jeden drag.. co owy 181 by tam robił ? Bił by sie o jednego draga ktory respi sie co okolo 5 minut ? Oo ps. 181 ek to Cie moze zdjąć na raz z exori bez utamki ps2. z explo to jakos tak ze 150 by pchnal... wiec nie nie mow ze niby mu tam uciekles smiejac mu sie w twarz -.^ ps3. Mogles sie lepiej postarac piszac to opowiadanie ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 06-01-2007 o 22:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |||||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
1. Nie widze nic dziwnego w tym ze 181 ek expi na dragach. 2. W Ancient temple sa dwa pojedyncze i jeden podwojny resp draga. 3. Nie moze mnie zdjac na raz bo mam wiecej hp niz wynosi jego combo. 4. 150 z explo to jego gorny hit, srednia jest duzo niższa. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Z tego co ja zaobserwowałem, rycerz potrzebuje średnio 3-4 ciosów (tak gwoli ściśłości, oczywiście nie oznacza to ze summony sa dobre do pekowania bo nie są) Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez goburu - 11-01-2007 o 15:42. |
|||||||||||
![]() |
![]() |