|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Będzie więcej, jak opuszczą mnie kochane freezy i kicki. Na razie, to ja nawet na dworcach nie mogę expić...
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() ssy bardzo sympatyczne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Lokacja: Toronto
Imię: Druid the Mari
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 43
Poziom mag.: 47
|
![]() No, to chyba teraz zacznie się porządnie zwracać za arrowsy, com?
Topic się rozkręca ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Vogn - Zwraca się, jak zwraca. Chwilę temu wyszedłem na + o całe 4 gp. Sęk w tym, że musi mi się zwracać jeszcze za to, że marnuje czas na siedzenie na dworcach.
Ostatnio niezłe tłumy pojawiły się na małych zielonych. Właściwie ciężko poexpić na -1 w dzień nie spotykając nikogo innego. Wcześniej to była własciwie norma. To jest dla mnie bodziec - pora się rozejrzeć za nowym expowiskiem. Na oku mam obecnie 3 miejscówki, z czego jedna raczej wyjątkowo nieopłacalna i dość niebezpieczna. Na razie jednak "na starych zasadach". Oczywiście dist. Leci jak szalony. Jeszcze pamiętam, jak wbijałem 68... Co najśmieszniejsze. Dist rośnie, a siła ciosów i ich celność... maleje :| ![]() Mimo obiecanego samemu sobie odpoczynku, musiało toto wpaść (na marginesie, w momencie wbijania lvl'a miałem już 54% do 72 dista, a nie expiłem dłużej, jak 1,5h .Oo.) ![]() Czas chyba przystopować, żeby Zennet i reszta mnie podgoniła z lvl'em ![]() Btw., pytanie do widzów: Jakie twoim zdaniem screenshoty się prezentują? - bez obróbki - z obróbką (vide ostatni screen z distem) - z obróbką (samo okno gry, bez gamechatów etc., eq oraz otwartych bp) Nie będe kłamać, mam zamiar sugerować się w tym wypadku waszą opinią. Od niej zależy w jakim "stylu" ukazywać się będą następne screeny.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." Ostatnio edytowany przez P0nury - 31-12-2006 o 07:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Stan: Początkujący
Imię: Classical Knight
Profesja: Knight
Świat: Shivera
Poziom: 21
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
![]() musze przyznac ze zdjecia tutaj bardzo mi sie podobaja
![]() co to formatu zdjec dawaj bez obrobki wrzucaj wiecej pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Niegrający
|
![]() Gratz, szybko bijesz lvl'e
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() @rafienty
mam do ciebie pytanie. Widze ze ladnie grasz palkiem. Robie pallego i bede skilowl do 45~ dista. Pacca nie ebde mial czyli skad wziac bolce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiście ze sklepu
![]() ![]() Mała, bardzo skromna porcja ss'ów. Niestety, wraca szkoła, a ja muszę unormować swój tryb spania z racji tego, że od 4 stycznia będe w szpitalu (na kardiologii konkretniej. Nadciśnienie, te sprawy ![]() Ostatni dist roku 2006. Na marginesie, w chwili obecnej trochę poexpiłem i mam 60% do 73 dista... naprawdę nieziemsko szybko dist leci. ![]() No i oczywiście zaczynamy pomyślnie rok 2007, z optymistycznym podejściem (co widać własnie na screenie). Chciałem wejść w 2007 rok mając 40 lvl, niestety, nie udało się. 40 dobije może jeszcze przed szpitalem. Ogółem największą jazdę szykuje na ferie ![]() ![]()
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ładne pg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak to nazwała kumpela, "Ostatni dzień wolności", trzeba było trochę wykorzystać.
Tradycyjnie już na dobijanie lvl'a małe, zielone. Setkę wbije na dniach ;] ![]() Patrzę - parę procent do dista już tylko, jest jeszcze ze 300 arrowsów, no to sobie posiedzę. I chyba słusznie, gdyż... ![]() Myślę sobie tak - kurde, 40 lvl, 73 dista, a ja dalej nie byłem na niczym silniejszym, od Orc Leadera? O nieeee, co to to nie! I co tam, że są lagi. Tym bardziej, decyzja podjęta - idę na dragi! 600 boltów i 1 bp mf'ów na stanie. Niestety, okazało się, że wziąłem "ciut" za mało mf'ów, w porównaniu z boltami. Bo paladyn musiał siorbać mf'y jak szalony. Mimo wszystko bogatszy o doświadczenie jestem i nie tylko, bo z 7 z kolei bestii (i kto mi powie, że numer 7 nie jest szczęśliwy? [na marginesie mój numer z dziennika ^^])... ![]() Chwilę wcześniej dostałem za 159 hp z fwave. Chwilę potem drag dostał chyba szału macicy i przyspamował z gfb. Mnie z kolei chwyciły lagi i stwierdziłem, że po zwastowaniu 1bp mf'ów i wbiciu 10% lvl'a pora iść tibijsko spać. ![]() Następna seria screenów prawdopodobnie po powrocie ze szpitala, czyli kij wie kiedy. Jadę jutro i mam nadzieje, że puszczą mnie za 5 dni. Co się jednak łapiduchom uwidzi, to ja już nie wiem i nie mam na to wpływu. Tak więc "stay tuned" ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krzysiek elet
Świat: Morgana
Poziom: 37
Skille: 68/68
Poziom mag.: 5
|
![]() ładne awanse ty czy te dworce ci się nienudzą xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ano czasami się nudzą. Stąd też taki mały wyskok na draga. Mimo wszystko przyzwyczaiłem się już trochę do dworców.
Podliczyłem sobie ile mniejwięcej na dworcach expa wbiłem. Knightem i paladynem to jest jakieś 1,850 mln w sumie. Pora sobie uświadomić, że większość Tibii to monotonne klepanie stworków (vide knight i np. scaraby/żółwie). Nawet bicie warlocków robi się z czasem nudne ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() piekne ss na bardzo wysokim poziomie, gz dista, lootow levca. W szczegolnosci gratz wogole tego ze grasz pallem, zanikajaca profka, trudno jest nia grac zarowno na niskim, jak i na wysokim poziomie. Zycze szczesnie w wbijaniu lvl, malo lagow malo dedow oraz najwazniejsze- game for fun, graj z mysla o tym.
Ostatnio edytowany przez kapek - 03-01-2007 o 14:16. Powód: l |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2006
|
![]() siemka super ss'ki ladny lvl go go 100 lvl ;p moglbys dac mapke jak dojsc na te dworce bo znajsc nie umiem z góry thx i powiedz na jakim lvl spokojnie pallem mozna tam expic ;] pzdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Swietne screeny daj wiecej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
|
![]() Gratzz lootu
![]() Ostatnio edytowany przez Pinpin - 03-01-2007 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Posty: 541
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Jarosław
Imię: Cros Raylon
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 29
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 30
|
![]() wracaj szybko ze szpitala bo Twoje fotki sa niezwykle ciekawe , bardzo milo poogladac hunty na dworcach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Stan: Początkujący
Imię: Classical Knight
Świat: Shivera
Poziom: 21
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
![]() Wyglada na to, ze temat sie rozkrecil
![]() Gz chłopie tak mnie nakreciles ze zaczalem grac pallem xD Wracaj do zdrowia jak najszybciej |
![]() |
![]() |