|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() A to mogą być cytaty z angielskich piosenek?Czy tylko z polskich ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
![]() |
![]() "Verbal conflict is a waste of words
Physical conflict is a waste of flesh" -D.Marley- "Hey you,see me,pictures crazy, All the world I've seen before me passing by, I've got,nothing,to gain,to lose, All the world I've seen before me passing by, You don't care about how I feel, I don't feel it anymore" -SoaD- "Is there anybody out there?" n/c |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() "It's like I'm paranoid lookin' over my back Linkin Park - Papercut It's like a whirlwind inside of my head It's like I can't stop what I'm hearing within It's like the face inside is right beneath my skin" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Dying Fetus - Kill Your Mother/Rape Your Dog
kill your mother and rape your dog! fuck these corporations and their fucking record stores, I don't want my fucking paycheck feeding money whores these bastards flood the market with their fabricated shit, and laugh as this pathetic fucking music gets them rich... stay the fuck, right out of my life, I don't need your, fucking advice, you don't know what, our shit is all about, so don't even try to figure it out, fuck your spice girls and your fucking pearl jam, its all a bunch a shit, I say, fuck it, fuck your dave matthews and your fucking rem, you god damned bitch, fucking clueless (takie protest-songi lubie :-) ) Slayer - Cult Religion is hate Religion is fear Religion is war Religion is rape Religion's obscene Religion's a whore The target's fucking Jesus Christ I would've lead the sacrifice And nailed him to the crucifix Beware the cult of purity Infectious imbecility I've made my choice 666! Jesus is pain Jesus is gore Jesus is the blood That's spilled in war He's everything He's all things dead He's pulling on the trigger Pointed at your head! Through the fear you're sold into the fraud Revelation, Revolution, The Analogs - Pie****na Eta Techno To ch*j że, że gramy tak jak 20 lat temu To ch*j, że nierówno wchodzimy na refreny To ch*j, że nas nie ma na listach przebojów Że nie jemy hamburgerów, nie pijemy coca-coli Ref: Pier****na Era Techno!!!! To ch*j, że nie wiemy jak się modnie ubierać To ch*j, że wolimy wydawać niż zbierać To ch*j, że nie mamy ładnych fryzur na głowie Ale nikt nas nie kupi, nikt na nas nie zarobi Ref: Pier****na Era Techno!!!! To ch*j, że nie mamy sygnetów na palcach To ch*j, że nie gramy ludziom do tańca To ch*j, że pijemy czystą nie drinki Że lubimy tatuaże, lubimy dziewczynki Ref: Pier****na Era Techno!!!! To ch*j, że nie wiemy jak się dobrze zachować To ch*j, że się nie znamy notowań giełdowych To ch*j, że na dupach mamy stare jeansy Ale my to głos ulicy, a nie elektryczne rytmy Ref: Pier****na Era Techno!!!! Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 29-12-2006 o 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Tłumaczenie Pewnego Utworu Manowar z Nonsensopedii:
Podmuch piekielnego wichru Apokalipsy (50-ciominutowa solówka na perkusji) (tajemnicze szepty): miecz...krew...ogień...skórzane majtki... Gnam przez piekielne równiny mym ognistym rumakiem Przecudne dziewice zwisają mi ze stóp Zza skał nagle smok mnie obskakuje To ja z okrzykiem "Odyn!" mieczem w łeb go "DUP!" (chór): OoooOoooOoooOooo!!! Krew tryska na boki z łba rozwalonego Duchy wojowników biją mi oklaski A ja jeszcze muszę dokonać Armageddon A po wszystkim czekają w łożu ostre laski (chór): OoooOoooOoooOooo!!! (20-tominutowa solówka na gitarze) (fragment ścieżki dźwiękowej z filmu "Ostatni Mohikanin") (krótka solówka na gitarze) (chór): OoooOoooOoooOooo!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() "...Tą chusteczkę coś mi dała wyj***łem wyj***łem żebyś ku**o nie myślała, że Cię kiedyś kochałem..."
Nagły Atak Spawacza-Zakopane gangsta "...Złamałaś mi serce zabrałaś moją duszę za to cię ku**o sznurem uduszę..." Nagły atak spawacza-leba killaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() ,,Jestes sam, a tam z bram dziesieciu biegnie tu, solo sie nie zadowola raczej ryj ci rozpierdo*a''
,,Dzis zagra ci paragraf 210 i nie pomoga miesnie cwiczone cala jesien'' obydwa cytaty z 52 debiec - ,,Sila'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() "choose your masks and raise your armor.
eyes down for cheraderama." the legendary pink dots |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() "Nie dam unicestwić swoich marzeń,bo tylko na nie mnie stać,i tylko w nich jestem panem" --O.S.T.R
Ps. po kopiuję trochę z tego tematu,jak ktoś mi będzie pierdolić że wale stereotypy na temat metalu... ;S
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 29-12-2006 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Kiedy mam czas to gram, a czas ciągle mam, więc będę grał ile sił w komputerze. Mam ambicje- wysoko mierze chcę mieć level numer sto , grać , grać to jest motto! Jakby tego było mało na Tibie miliony się wydawało , tak plus itemy , nie żartuje , brak ściemy! Online poniedziałku do soboty , bo w niedziele na kompach ustawiam boty.
Tibian PS. Nie wiem , czy dobrze zacytowałem , ale mam nadzieję , że tak. Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 29-12-2006 o 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Time to live
Time to lie Time to laugh Time to die Takes it easy, baby Take it as it comes Dont move too fast If you want your love to last Oh, youve been movin much too fast Time to walk Time to run Time to aim your arrows At the sun Takes it easy, baby Take it as it comes Dont move too fast If you want your love to last Oh, youve been movin much too fast Go real slow You like it more and more Take it as it comes Specialize in havin fun Takes it easy, baby Take it as it comes Dont move too fast If you want your love to last Oh, youve been movin much too fast Movin much too fast Movin much too fast" the doors |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Radiohead - Paranoid Android z płyty OK Computer
Cytuj:
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
kopytko |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() "see his face
see his smile time to die" metallica |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() ~
Cytuj:
~
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() To miały być cytaty,a nie całe teksty piosenek......
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
A cytowanie całego tekstu to nie cytat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Dobo wrzucił już Cult i Erę Techno, więc nie będę powtarzał, świetne teksty.
btw. Walekifa - Era Techno to street punk/oi a nie metal... THCulture - Trance Human Culture Ukryty tekst:
Rage Against the Machine - Wake Up Ukryty tekst:
El Dupa - Prohibicja Ukryty tekst:
Sigur Rós - Untitled One (Vaka) - hehe, jeden z niewielu tekstów po angielsku (reszta - islandzki ;d) Ukryty tekst:
Bloodbath - Eaten Ukryty tekst:
Kazik Staszewski - Jak bardzo możesz zmienić się by zmienić swą muzykę Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Ryłek - 30-12-2006 o 01:30. |
![]() |
![]() |