|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przepraszam za offtop, ale chcialem sprecyzowac.
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
|
![]() Cytuj:
wiesz co to jest SSA? 90% zmniejsza fizyczne obrazenia, jak każdego można użyć 5 razy, to może wziąć 2-3 SSA, a jak koleś jeszcze weźmie DL i bp uhów/manasów to spoko da rade, jeśli chce to może wziąć axe ringa to będzie łatwiej jeszcze zabic potworka... Dlaczego? na własnej skórze dowiedziałem się ile moze drag walnąć z łapy... Walnął mi 133 hp, a sekunde poźniej 170 z magii. Jak bedzie mial SSA to te 133 obnizy sie do ~13 hp, to nawet jakby mu walnal z magii 200 w co watpie to i tak ujdzie z zyckiem bo najt na 10 lvlu ma 215 życka... A wciagu 2 sekund moze w srednio szybkim tempie uhnąć sie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() 1. Jak większość u góry : to kwestia tego czy będziesz miał farta
2. Najszybszy anihilator to 2s. ;] pewnie nieuwierzycie ale jakoś mnie to nie rusza ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Jakub from Arcania
Profesja: Knight
Gildia: Sweet Angels
Świat: Arcania
Poziom: 34
Skille: 67/65
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Miesiac? Dla chcacego nic trudnego, zrobilem dokladnie w 15 dni skille 80/80 (mozna by szybciej, ale na podworko tez trzeba wychodzic)