|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Co do Beryli jestem za. Na naszej wymazonej Senji jest wolny GH, nazywa się Senja Clanhall posiada 215 sqm i 10 łużek, płaci się za niego ponad 10k, ale to chyba nie stanowi dla nas problemu
![]() Żeby każdy założyl postac na Beryli musimy wiedziec na 100% że taka guildia powstanie i z w ogule ten pomysł wypali. Ale sądzę że się uda ![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi każdy świat odpowiada. Lecz nie każdy chce ten sam np. Argen chce Fortere, Ciekawe co Ghand
![]() Z tego co widze to można by popatrzyć na Askare, jakie ceny itp. Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 28-12-2006 o 11:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2006
|
![]() Fortera to usa serwer , więc ja grać nie będe z powodu lagów , między innymi
![]() Berylie obczaiłem i wszystko jest ok. Argen jeśli problem stanowi że na Forterze masz lvl a tu od początku to nic nie poradze , wszyscy będą musieli się poświęcić pod tym względem. Teraz proszę wysłać gg na moje pm jeśli się da jak najszybciej. Sporządzimy listę chętnych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2006
|
![]() up
Na berylii gram od 4 dni , lvl 23 więc nic wielkeigo , w dzień wbiłem więc dla mnie to wsio aby nie usa i nie non pvp , a na beryli już 5 osób gra którzy zgłosili się do tej guild , więc teraz przekonaj ich. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() RAczej, nie bo po co?? Jakieś noobki się "zapalą" i będzie "Kwiaciarka'Seth" czy jak tam te nazwisko nazwiemy.
POdajcie Nicki, i See you in Berylia. A noi RPG nicki obowiązują. Powiedział tak też załorzyciel Tematu. Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 28-12-2006 o 11:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Ja również proponuję Berylię...
Wczoraj ( dzisiaj ) mieliśmy naradę z Argenen i Zirginem na temat wyboru ew. świata i wahamy się między Forterą, a Berylią... Fakt, że Fortera jest amerykańskim serwerem, a Berylia to niemiecki, należy wziąć również pod uwagę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() hehe.. ja wlasnie robie postać...
Zaraz editne i podam nick... @edit: Elwer Agares. msg meeee.... @down:też mi się zdaje, że obcokrajowcy nie wchodzą w gre....
Masz w domu obiad prawda? Pomyśl, że są dzieci, które nie mają.... Proszę pomóż im --> www.pajacyk.pl www.thewitcher.com www.witcher.phx.pl Ostatnio edytowany przez Elwer Balus - 28-12-2006 o 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() 1.A ja proponuję wspólny dopisek po nicku. W ten sposób od razu dowiemy się kto stworzył postać do gry RPG. Ma ktoś coś przeciwko?
2.Chętnie dołącze, ale nie wyobrażam sobie mojego mieszkania w GH; bo jak już by nas okradli to byłbym jednym z podejrzanych. Takie sytuacje zabijają nawet najlepsze gildie. 3. Berylia to dobry pomysł, ale najlepiej byłoby zrobić sondę z zapytaniem co kto o tym sądzi, a nie, że jakiś tam Ghand z kimśtam uzgodnili i tak ma być. 4. Z tego co przeczytałem nie wiem czy mam rozumieć, że rekrutacja będzie otwarta dla obcokrajowców (co moim zdaniem jest debilizmem). Moim zdaniem najlepiej przyjmować ludzi stąd, z tibia.pl, z tego topicu (forum daje chyba najlepszy rozgłos w Polsce) i z topicu na tibia.org.pl. Dzięki za uwagę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2006
Lokacja: Dobre Miasto
Imię: Tomislav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dragon Slayers
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Jezeli jeszcze potrzebujecie chetnych, ja sie zglaszam. Pacc wiosna kupuje na rok, wiec moze sie przydam. To jak? Berylia?
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() @up
Tak, Berylia gra juz tam (chyba) 7 osób z forum.
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Świat: new serv plz!!
|
![]() @up:dokładnie 7. Ale dalej się rozkręcamy...
![]()
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok, mozliwe ze zaraz dolacze
![]() ![]() ![]()
"Too many men and too many people making too many problems.." [CHAR]Tomislav[/CHAR] [GUILD]Dragon Slayers[/GUILD] [GUILD]Alagaesia[/GUILD] ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Siekierka - 28-12-2006 o 13:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do Ebcokrajowców, to mogą... jeżeli znają Polski. Zapraszam do gry, przydadzą się Vice Liderzy.
Pirwszy screen : ![]() Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 28-12-2006 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gildia sie rozwija, na razie nie jestemsy jeszcze oficjalnie gildia bo szukami vickow ale ludzie sie rozwijaja. Wszyscy opuscili juz rooka i zaczynamy szkolicpostacie, jezeli jeszcze ktos chcialby dolaczyc zapraszamy.
@down Berylia
"Too many men and too many people making too many problems.." [CHAR]Tomislav[/CHAR] [GUILD]Dragon Slayers[/GUILD] [GUILD]Alagaesia[/GUILD] ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Siekierka - 29-12-2006 o 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Koko'Pall
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 12
Skille: 42/32
Poziom mag.: 4
|
![]() No ja bym z chcęcią do takiej gildi przystąpił. Ale po 1 nie mam PACC'a a po drugie słaby lvl bo tylko 18. Świat: Titania, prof: Knight skille:50/50(teraz skilluje). Msg to me in game(nick: Masserato)
@up na jakim świecie ta gildia?? Ostatnio edytowany przez Lord'Micu - 29-12-2006 o 12:17. |
![]() |
![]() |