|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() dzis jestem wqrwiony (i bede pisal bez cenzury) bo:
1. character list mi sie w c*** czasu laduje 2. nie mam pacc zeby sie lognac od razu ://// 3. ***any test serwer sie krocej laduje niz test 4. na test nie da sie wejsc bo jest too many br online qrwa jego mac
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja jestem dumny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() O ja *******e c***e zaczeli sie w*******ac na srva i mnie wywalio ****a mac ja ich za***ie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja <piiiiiiiip> jestem <piiiiiiiip> na to że <piiiiiiiip> dali na 3 kartkówki pod rząd , mam gogtafie z jakimś <piiiiiiiip> wariatką która <piiiiiiiip> już dawno <piiiiiiiip> powinna siedziec w psychiatryku.<piiiiiiiip> mnie to że ci <piiiiiiiip> politycy robią żeby tylko IM było <piiiiiiiip> lepiej , a nie nam <piiiiiiiip> .<piiiiiiiip> mnie juz <piiiiiiiip> na to bierze.Najchętniej bym tych <piiiiiiiip> <piiiiiiiip> <piiiiiiiip> w <piiiiiiiip> <piiiiiiiip> , <piiiiiiiip> za***al z jakiegoś młota.
Sorry za dużo <piiiiiiiip> , ale zrobiłem za was cenzure przynajmniej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Stan: Niegrający
Imię: Radowid Srogi
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~brak~
Świat: Valoria
Poziom: 34
Skille: 20/25
Poziom mag.: 45
|
![]() A ja jestem jakoś dzisiaj spokojny, słoneczko pięknie świeci, obłoczki powolutku płyną po pastelowym niebie. Jest cieplutko i pięknie, żyć nie umierać.
PS: "Nie płacz, jutro będzie gorzej" |
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() to ze taki gnoje* mi fika i wkurza to mnie tesz wkurza
![]() a i wkurza mnie jeszcze to ZE CAAla MOJA KLASA oprucz mie i kumpli pozdro dla szczurak i kompadre a hi o cojeszcze aha wkurza mnie to ze ludzie sie smieja z moih hobi kturymi jest robienie grafy dotibi (super mi wyhodzi0 i co jeszcze mnie wkurza aha WSZYSTKO jednym slowem ![]() ![]() a i wkurza mnie jeszcze to ZE CAAla MOJA KLASA oprucz mie i kumpli pozdro dla szczurak i kompadre a hi o cojeszcze aha wkurza mnie to ze ludzie sie smieja z moih hobi kturymi jest robienie grafy dotibi (super mi wyhodzi0 i co jeszcze mnie wkurza aha WSZYSTKO jednym slowem ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Jestem taki wkur***!!!!!!!!!!!!!!Bo mi acounta h** nie chcom odac pedalice !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Niejestem bardzo wkórwiony, tyle że mam cały czas IP blocka, a pisze głownie poto aby utrzymać ten topic
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Ide sobie spokojnie do thais 16 lvl druid ide ide a tu kur**a wyskakuje taki noob 18 lvl sorc z suddef deatch i mnie pk potem ide z przyjacielem do niego gonimy g po całym thais a ten nic zabiliśmy go a tu sterta nobów na nas sie rzuciła -,-" i nas pk boshe -,-
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza; Ab'Dendriel
![]() |
![]() ja się w****iłem bo zszedłem do minotaurów(jestem na rooku) i jak się na mnie żucił tak....YOU ARE DEAD wrrrr. było nas tam chyba pięciu a on musiał się na mnie żucić. straciłem plecak. poszedłem do miejsca zbrodni i znowu mnie zabiły 2 minotaury i bear. straciłem carlin sworda i spadłem z 6 lvl na 5.
już się chyba nie będę wracał w miejsce mojej śmierci |
![]() |
![]() |
#52 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Wqrwia mnie:
1. NOOBy 2. Loorerzy(ostatnio rycek zloorował Huntera pod most do Thais-pełno trópów, ja na red hp) 3. PACCE, co myślą że wszystko im wolno, przez to że płaćą za gre, i obnoszą się z tym, jak Polscy Sarmanci w XVIIIwieku 4.Cipowie, za beznadziejny, ostatni Update 5.NOOBy 6.Brazylijczycy 7.NOOBy jeszcze raz 8. BR co zamiast grać na swoim serwerze to pałętają się po wszystkich 9. Wszysko co ma w nazwie -guard A tak pozatym to nauczyciele(no coment)
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Jestem wk******* dlatego że je**** pk
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Niegrający
Imię: Eternal Baal
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Ide sobie przez miasto (carlin) i nagle dead.... okazalo sie ze jakis sorc 100 lev bawil sie akurat w PKowanie .....
![]() ![]() ![]() ![]() Dostalem hita za full hp i deadlem ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() wqrwilem sie po przeczytaniu tego ***anego posta nade mna buuhahahaha na 1lvl sie pknol? wiesz co to za opcja edytuj post?
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() A mnie w****ia ta ***ana szkoła.
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2004
Lokacja: I came from the land of an ice and stone...
|
![]() Wczoraj shakowali mi konto i zmienili hasło!Nie dość że to zauważyłem to jeszcze nic nie zrobiłem!!!!!!!!!Myślałem że to mój kumpel, któremu pozwalam czasem trenic moim ludkiem. Jestem zły na siebie i świat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() A Mnie Wk***ia Ten *****y System Skuli Przez Ktorega Od 18 Do 20 Poziomu Karzdy Dwa Razy Nabijalem I Wszytko Pzrzez Pier***ony System Skulli. Muwie Missklik Bo Trafilem Pzrypadkiem W Kolesia A Nastempnie Wizde Napis You Are K***a Je***a Mac Znowu Ten Pier****ny Dead!!!!!
|
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Rookstayer
Imię: Antek Del'Paladyn
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Isara
Poziom: 15
Skille: psst...