![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() @up
Jak trenujesz to używasz skilla a jak walisz w mobki to uderzasz bez skilla. Podczas atakowania mobków musisz go aktywować. Musisz sobie poszukać go w tej karcie gdzie masz napisane wszystkie skille i przeciągnąć go sobie na pasek z hot keysami. Jak zaatakujesz mobka to kliknij na obrazek tego skilla aby go aktywować. Wiem że trochę mętnie wytłumaczyłem ale mam nadzieję że coś zrozumiesz. Mam jeszcze jedno pytanie: Mam qesta w którym mam zabić/zdobyć 5 White Clan Destiny. Poszłem tam gzie respią sie mobki z white clanu. Jedne z nich nazywają sie Destiny of white clan myślałem że to o nie chodzi ale byłem w błędzie ![]() Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie pogram se chyba na o2 tez nie przychodzi e0mail kur...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Imię: w8 new pvp
Profesja: Elite Knight
Świat: n/c
Skille: 102/101
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
napisze tak na potworach musisz wyrobić sobie skila ![]() weż załóż nowe konto ale z małych liter wpisz login itd i w grze to samo i powinno działać a jak nie zadziała napisz na 4810306 to ci konto zrobie , maryba zalożyłem testowe konto i też nie moge nie zalogować może wystarczy odczekać do 48h aby doszło na email jak moge testowe aktywuje to ci podam na pm Cytuj:
p.s mam już 12oc rano będzie 1rc ^^ aha !!! i radze wszystkim robić wszystkie questy wytrenować podstawowe skile jeden fista a drugi zalezy z czego wali wasz clan ^^ bo będziecie mieć tak jak shubik 2oc i bez żadnej profesi jutro dam screena z mojego 1rc ^^ a co do tego konta to mogli zrobić tak jak kiedyś w silkroadzie było zadużo kont to wyłączyli i musiałem kolege z rl 2 dni prosic aby dał mi konto ^^, a jak do jutra wieczora nie dostane na email wiadomosci o nowym konicie lub ty to zaczne im pisac na forum dlaczego to nie dziala ^^ więc sie nie martw potłumacz sobie ludzi którzy mają ten sam problem http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=8766 i to http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=8766 - tu masz opisane co masz zrobić gdy masz ten błąd ![]() Ostatnio edytowany przez Kostex - 06-01-2007 o 00:15. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Hey !
Mam problem z odpaleniem tej gry ![]() ściągnąłem grę z servera Nederlands.. wszystko dobrze poszło. Po zainstalowaniu wszedłem na stronę http://www.9dragons.acclaim.com/ alby się zalogować potem kliknąłem PLAY i pokazało się nieduże prostokątne okno a tak kliknąłem start (na razie chyba jest wszystko dobrze ) potem znów się otworzyło nieduże kwadratowe okno z napisem nProtect Game Guard. Następnie ekran robi się czarny (tak jakby miała wczytać się gra) ale po chwili minimalizuje się i znika na pasku startowym ![]() Wie może ktoś gdzie robie jakiś błąd ?? Proszę pomóżcie. Ostatnio edytowany przez waszek90 - 06-01-2007 o 10:54. |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Skoro wiesz co mogę zrobić aby mi gra chodziła to napisz.
wielkie dzięki z góry. Ostatnio edytowany przez waszek90 - 06-01-2007 o 10:56. |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
|
![]() TO JE POPRAW... wtedy pogadamy... trzeba zaczac sie uczyc ortografii a nie
pomuszcie mi prorze : < Ostatnio edytowany przez De'sH - 06-01-2007 o 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() LOL cofli serva mialem 12oc a mam 1oc wez poszukaj na forum czemu ci gra niechce chodzic na stronie 9dragons wejdz w comunity i tam jest forum ^^
p,s kazdy robi bledy |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No to startujemy do gry ! ;D gogo ludziska x]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Jestem teraz w klasztorze Shaolin i zostalem uczniem czy jakos tak i nie wiem jak zdobyc jakies tam punkty zeby moc cos trenowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
musisz contribution points zdobyc , u czlowieka ktory ci daje to nad nickiem dajesz mu itemy i zamieniasz na contribution pointsy ok. To rozmowa z człowiekiem który chciał abym mu pomógł. zaoz postac w tijan w beggars bedziesz zemną i z ekipą ![]() ![]() i jedno pytanie mam po co piszecie do mnie na gg jak nie macie czasu wyłączyć innej gry i piszecie poczekaj aż skończe tak jak meryba -.- zawraca mi du... a za chwile że gra i skończy lvl robić warrocku więc mi na ty zależy czy mu ? Ostatnio edytowany przez Kostex - 06-01-2007 o 15:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() ;-P robie nowa postac... bo stara zwalilem zdeczka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
|
![]() No mi niestety cofnelo cala postac i zaczyna od nowa a mi sie jakos nie chce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
|
![]() wszyscy zakladajcie psotac beggars nie zakladajcie wu tang bo sa powaleni :"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Kostex racja ! ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
|
![]() o co chodzi z tym beggars czy co tam ? ja jestem w wiosce kolo klasztoru shaolin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
|
![]() 6rc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
|
![]() male pytanie, skad sie bierze jak sie robi od jakiego lvlu itp jest ten quest na haste ? : p
edit: juz mam : ] jak ktos ma jakis problem to ew. Ashmea : p Ostatnio edytowany przez De'sH - 07-01-2007 o 10:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() Nie działa Red silk qest i ten z buteleczką co mamy 8 min na jej dostarcenie :/ Jak podejdzie sie do tego ncp to trzeba te rzeczy dać i kliknie na tom linijke z nazwą qestu gra zwiesza się i znika napis end talk :/ a potem to tylko ctrl+alt+del i zakoncz zadanie czytałem o tym na forum gry ale jedyne co sie dowiedziałem to to że podobnie jest z golden armor qestem. Jak ktoś cos wie jak sobie z tym poradzić to proszę o pomoc
![]() |
![]() |
![]() |